Καλημέρααααααααα!
Printable View
Καλημέρααααααααα!
καλημερα! κι απο εμενα.
νεκκυ 2 ηταν τα αγορια, τουλαχιστον για καποιες ωρες το σαββατο! (ετσι μου λενε τα αστρα και αν μπορεις σε προκαλω να με διαψευσεις!)
καλη σου αρχη στην μακαρονοδιαιτα!
φιλακια κουκλες! πως πατε εσεις που ξεκινησατε δευτερα? κρατατε γερα με τσαμπουκα?
Βαρμπυ ξεκίνησα και εγώ διατροφή χτες!!!!!!!!! Και τα καταγράφω κιόλας! Είμαι τόσο χαρούμενη!
πωλινακι μπραβο σου και ξαναμπραβο σου. δεν τα γραφεις καπου εδω να τα βλεπουμε να σε διορθωνουμε κιολας αν χρειαστει? που τη βρηκες τη διατροφη?
Απο την διαιτολόγο της ομαδας του χειρούργου μου!!!!! καλά μιλάμε είναι καταπληκτική!
oups Barbita μου συγνωμη, εχεις δικιο...
2 τα αγορια! 2! Σιγουρα 2!!!
Ευχαριστω και για τις ευχες για την Πεννοδιαιτα! Θα σας γραφω τα νεα μου.
Οταν μπηκα σας χαιρετισα? Δεν σας χαιρετισα? Χαιρετε τι κανετε? καλα? Ευχαριστω! :roll:
Την καλησπερα μου σε ολους!
:roll:
ειδες που τα αστρα μου ειπαν την αληθεια? 2 αντρες, 4 καρακαξες και 4 κουκλες!Quote:
Originally posted by Nekky
oups Barbita μου συγνωμη, εχεις δικιο...
2 τα αγορια! 2! Σιγουρα 2!!!
Ευχαριστω και για τις ευχες για την Πεννοδιαιτα! Θα σας γραφω τα νεα μου.
Οταν μπηκα σας χαιρετισα? Δεν σας χαιρετισα? Χαιρετε τι κανετε? καλα? Ευχαριστω! :roll:
Την καλησπερα μου σε ολους!
:roll:
τωρα σε μπερδεψα?
goodmorning everybody
πωλινακι ειδα που την εγραψες καπου τη διατροφη σου. καλη αρχη και σε εσενα λοιπον! βρε λες να μη χειαστεις και την επεμβαση?
οσο για εμενα αν και εχω σημερα περιοδο, ειμαι σε 5 βδομαδες διατροφης μειον 2,8 κιλα!
νεκταρινι τι λεει η μικρη σου? ολα καλα? δοκιμαζετε ενα ενα τα αλλεργιογονα τωρα να βρητε τι την πειραξε?
Καλημέρα!!!! Ναι θα τα γράφω στο τί εφαγα σήμερα, έτσι απλά για να με ελένχω. μπα, αποκλείετε να μην την χρειαστώ την επέμβαση. Δεν είναι 5-10 κιλά που πρέπει να χάσε αλλά 40-50. Ε υπάρχει μια μεγάλη διαφορά δεν νομίζεις? Πάντος σήμερα η ζυγαριά έδειχνε 125.200 δηλαδή +100 αλλα πιστεβω είναι μέχρι να συνηθήσει ο οργανισμός το νέο διατροφολόγιο
Ψάχνω, ψάχνω να βρω το τόπικ και το βρήκα καταχωνιασμένο στο τέλος της σελίδας...λίγο ακόμη και θ αγύριζε στην άλλη! Προφανώς, κακή συγκυρία, συναστρία κ.λ.π. για τα μέλη του, ε;;;
Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τα πολύ ευχάριστα που, ελπίζω, ότι σας κρατάνε μακριά και ρίξτε ένα καλημέρα κι από εδώ...μια καλημέρα είνια αυτη , πες την κι ας πέσει κάτω, κατά το παλαιό τραγουδάκι!
Σας φιλώ, σας εύχομαι ένα καλό υπόλοιπο Κυριακής...
Ραντεβού από εβδομάδα!
καλημερα tide. Μονες μειναμε αν το καταλαβες! και το πωλινακι Guest Star!
η ναταλια μας παρατησε, οι υπολοιπες μπαινουν μια στο τοσο, ασε. δεν πειραζει, λεγε τα νεα σου να μη χανομαστε!
εγω τιποτε ιδιαιτερο. εχω βαρεθει να μαγειρευω και ακομη εχω πολυ μπροστα μου. ασε ενα δραμα περναω.
απο shopping therapy ομως το σαββατο τα καταφερα μια χαρα! το αδειασα το πορτοφολι!
καλημέρα και καλή εβδομάδα, να χαίρεστε τους Αντώνηδες και τις Αντωνίες σας...
Βάρβυ μου, μόνες μείναμε στα χαρακώματα αλλά θα το κρατάμε ζωντανό το τόπικ...
Τα νέα μου, λοιπόν....τίποτε ιδιαίτερο, παλεύω με τα ρημαδοκιλά, αρνούμαι να υπακούσω απόλυτα στο διαιτολόγιό μου και η κω..ζυγαριά, χωρίς κραιπάλες ιδιάιτερες, έχει πάρει την πάνω βόλτα...τώρα μου έχει δώσει ένα αρκετά αυστηρό 15ήμερο με ελπίδα να δούμε αποτέλεσμα...τα παιδιά στο σχολείο, η μεγάλη μου σε λίγες μέρες παίρνει βαθμούς να δούμε ΄πρώτη χρονιά κατεύθυνση πώς θα τα πάει...
μαγαζιά δεν πήγα καθότι απογοητεύομαι τα τελευταία χρόνια...όταν θα χρειάζομαι κάτι θ αξεχυθώ σαν τρελή και ό,τι βρω μπροστά μου θα το σηκώσω, φυσικά με ισχυρή την πιθανότητα να έχω κάνω λάθος επιλογή...όχι, ότι όταν ήμουν αδύνατη ψώνιζα με σύστημα αλλά τουλάχιστον δεν εέφευγα μουτρωμένη από τα μαγαζιά!
Εσύ γιατί όλο μαγειρεύεις;;;;;;;τραπέζια ή διάθεση δημιουργίας;;;
Πωλινάκι, θα σε ψάχνουμε και σένα, ε;;;
Σας φιλώ με την ευχή για μια όμορφη εβδομάδα!
Κοριτσάρες μου καλημέραααααααααααααααα!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.1.11 ζύγισμα στην διαιτολόγο 125.4 κιλά. Ξεκίνημα διατροφής 12.1.11. Σήμερα 17.1.11 ζύγισμα στην διαιτολόγο 124.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -1300 σε 5 μέρες!!!!!!!
Τώρα που τα είπα, τί κανετε? πώς είστε? Μίλησα και με το Ναταλάκι σήμερα, διαβάζει για την εξεταστική!
εγω κανω διατροφη. αλλη εγω, αλλη ο συζυγος, αλλη η κορη και ο μικρος μου (χρονια του πολλα-ονομαστκη εορτη σημερα) τρωει λιγα απο ολα!
καναμε εκεινο το τεστ δυσανεξιας τροφων και περιμενουμε τωρα να χασουμε κιλα!
ξερεις τι σκεφτομουν tide? ολες οι ταχα διατροφες μας που κανουμε συνεχεια μας κουραζουν και δεν προσφερουν τιποτε. μηπως να ηρεμησουμε και να αρχισουμε καποτε δυναμικα? δεν απευθυνομαι μονο σε εσενα. γενικα μιλαω γιατι κι εγω τα εχω βαρεθει ολα αυτα!
πωλινακι μια χαρα βλεπω τα πας! μπραβο σου βρε! και μετα την επεμβαση θα μας βλεπεις αφυψηλου! κοιτα να μπαινεις να μας γραφεις καμια συνταγη οκ?