οσο για τη ναταλια εξεταστικη το λεει τωρα ε? καλα....
Printable View
οσο για τη ναταλια εξεταστικη το λεει τωρα ε? καλα....
Δεν πρόκειτε να φύγω καλή μου!!!! Εδώ θα είμαι, και συνταγή θα σας γράφω, και μαζί σας θα μιράζομαι τα προβλήματά μου και όλα!
τέλεια νέα, πωλινάκι...αυτό σημαίνει δυναμικό ξεκίνημα!!!!!Εγώ για να χάσω κιλό πρέπει να ακολουθήσω διατροφή αυστηρά για κανένα μήνα και αν συμφωνήσει το σύμπαν μπορεί και να το χάσω...
βαρβίτα μου, δεν ξέρω στην κυριολεξία δεν ξέρω...να δουλεύει το βρωμοσύστημα μόνο όταν κάνω στραβές και όταν τηρώ ευλαβικά τη διατροφή να μη χάνω....δενξέρω τι χρειάζεται! καλά αυτό που τραβάς με τα μαγειρέματα είναι ΤΡΕΛΑ!!!! Διαφορετικές διατροφές για τόσα άτομα!!!!!Χρόνια πολλά στον Αντωνάκη σου, να τον χαίρεσαι και καλή τύχη να έχει!
Θυμάμαι που είχατε πάει Γιάννενα αλλά θυμάμαι και ότι η μικρή είχε κλωστήσει στη διατροφή μετά απο λίγο καιρό,ε;;; Αλήθεια, έχετε δει αποτέλεσμα;όχι, ότι προτίθεμαι να πάω Γιάννενα...από ενδιαφέρον, ρωτώ!
¨οσο για το Νατάλι....ναι καλά, εξεταστική! Το άλλο με τον Τοτό;;;; Απλώς, ως νέα που διαθέτει χαρατκηριστικά εφήβου παθιάζεται υπερβολικά με ό,τι νέο καταπιάνεται και ξεχνά το παλιό, εικάζω!Κάτι νέο θα ερωτεύτηκε:!Όπως και να'χει ας είναι καλά κι εμείς περιμένουμε υπομονετικά τη σειρά μας...σαν κάτι παλαιές χανούμισσσες στο χαρέμι!!!!!!!!!
καλημέρα σε όλους!!!:starhit:
καλημερα κουκλες και ας ειμαστε λιγες. λιγες και καλες και οι κακες ας μη μπαινουν!!
Tide, δεν μας ειχε κατσει η διατροφη τοτε και ξαναπηγαμε και πηραμε πιο αυστηρη διατροφη και ξανρχισαμε πριν 2 βδομαδες! τωρα αρχισαμε οι 3 στους 4 (ο τεταρτος δωρο που λενε....)
herts καλη σου μερα. πωλινακι σημερα ργησες να μπεις ή διαβαζεις τα σηριαλ?
Καλημέρα και από μένα!!! όχι δεν άργισα, απλα τσακώθηκα πρωί πρωί με το αφεντικό μου. αρχισε να μου την δείνει στα νεύρα. Αντε να κάνω το χειρουργείο και να ψάξω για άλλη δουλια!!!
σκεψου το καλα. δεν εχετε κριση εσεις? που θα βρεις δουλεια? μαλλον δεν εχετε τετοια θεματα.
ενω εμεις μουγκα στη στρουγγα γιατι αν χασουμε τη δουλεια μας, αστα....
Πρώτα θα βρω άλλη δουλιά και μετά θα φύγω καλή μου. Αλλά και να μείνω άνεργη, μέχρι 6 μήνες θα με πληρώνει το ΙΚΑ άρα είμαι καλημένη. Εχουμε κρίση αλλά όχι τόσο στο επάγγελμά μου!
Kαλημέρα κορίτσια! Μια μεγάλη καλημέρα στη βαρβίτα (που αντικαθιστά επάξια το μάστερ-σεφ, με τόσο μαγείρεμα), στο Τσε-πωλινάκι που σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης εναντίον του αφεντικού της(αλήθεια, ποια είναι η δουλειά σου που δεν έχετε κρίση...και μήπως πρέπει να σκεφτείς να κάνεις κάτι δικό σου, αφού έιναι χώρος α-κριτος;) και, φυσικά, στη αγαπητή και αξιοθαύμαστη Ζωή (παρακαλώ, τυμβανοκρουσίες) που θυμήθηκε να μας πετάξει την καλημέρα της...να υποθέσω ότι τσιμπήσαμε κανα δίκιλο και θυμήθηκες τις αφρατούλες φιλενάδες σου, παλαιά αλλά καθόλου αλησμόνητη, πιτσοφαγού μου;;;;
Όπως και να ΄χει, καλώς ήρθες και πες τις εξελίξεις σου....
Σας φιλώ και πάλι με ευχές για μια ωραία μέρα και φρόνιμες αποφάσεις...Πωλινέισον για σένα χτυπάει η καμπάνα!
Είμαι λογίστρια καλή μου. και στα ελεκτικά γραφεία, όση κρίση και να υπάρχει, δεν πέφτει και τόσο η δουλιά γιατί φεύγει ένας πελάτης και έρχετε άλλος. Δυστυχώς δεν μπορώ να δουλέψω μόνη μου γιατί δεν δικαιούμαι να υπογράφω λογαριασμούς. Ομως γραφεία πολλά, εταιρείες πολλές, όλο και κάτι θα βρεθεί!
να κοιταξεις ομως να ειναι κατι βολικο για να προλαβαινεις τα σηριαλ και τις συνταγες :thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Είμαι λογίστρια καλή μου. και στα ελεκτικά γραφεία, όση κρίση και να υπάρχει, δεν πέφτει και τόσο η δουλιά γιατί φεύγει ένας πελάτης και έρχετε άλλος. Δυστυχώς δεν μπορώ να δουλέψω μόνη μου γιατί δεν δικαιούμαι να υπογράφω λογαριασμούς. Ομως γραφεία πολλά, εταιρείες πολλές, όλο και κάτι θα βρεθεί!
Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα. ότι εκεί που θα βρω ίσως να μην μπορω να μπαίνω εδώ και στο μσν!!!
ειδες πωλινακι? οποτε ασε τα μαλωματα, μια χαρα εισαι!
καλημερα δεν ειπα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
τελικα η ναταλια δεν ξαναμπαινει? εσας τι σας λεει? εγω ετσι ξερω.
χαχαχα καλημέρα tide μου πήγα διαιτολόγο οπότε δεν πήρα 2κιλο...
χάνω σιγά σιγά...
Καλημέρα κορίτσια. Λέει ότι δεν ξαναμπαίνει, αλλά πιστεύω πως θα έρθει η μέρα που θα κάνει την θεαματική της επάνοδο! Ξέρετε με αυτά τα ατελειωτα ποστ! Μην σας πω ότι πιστεύω πως ήδη το γράφει στην word και μόλις το τελειώσει θα μας το ποστάρει¨:):):):):)