Ναταλία μου, ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός τιμωρούνται με την ίδια ποινή.. Δίπλα δίπλα θα μας έχουν στο κελί, πάλι καλά!
Μεγαλειοτάτη, καμία αντίρρηση, καμία αντίσταση.. Δεν θέλω να ταράζεται την Υψηλότητά σας!
Printable View
Ναταλία μου, ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός τιμωρούνται με την ίδια ποινή.. Δίπλα δίπλα θα μας έχουν στο κελί, πάλι καλά!
Μεγαλειοτάτη, καμία αντίρρηση, καμία αντίσταση.. Δεν θέλω να ταράζεται την Υψηλότητά σας!
--->http://www.youtube.com/watch?v=nzSjGLAVQpYQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Οι αλλες Ναταλια κ Τζινα γιατι δεν δηλωνουν τα σεβη τους κ το παιζουν αορατες?
Αυτη τη ζωγραφο ελεγα να βρεις.
Φτου σου,προδότρα!23 μόνο λεπτά άντεξες;Τζίνααααααααααααα� �ααααQuote:
Originally posted by Ava on 12/3/12 στις 00:23
Μεγαλειοτάτη, ζητώ ταπεινά συγνώμη από την Υψηλότητά σας..
Το τσιγάρο εγώ το έβαλα..
Βλέπετε, παρεσύρθην ολίγον τι από την προηγούμενη εβδομάδα απελευθέρωσης και απενοχοποίησης..
Δεν θα επαναληφθεί..
Υπόκλιση και αποχώρηση από την Αίθουσα του Θρόνου πισωπατώντας...
Μήπως μπορεί να μας πει η αυτού Εξοχότης πότε είναι τα γενέθλιά της διότι το ξεχάσαμε και βαριόμαστε να γυρνάμε πίσω στις σελίδες να το βρούμε γι'αυτό και καθόμαστε αυτοβούλως να μαστιγωθούμε;; :lol:
Αυτο δεν το καταλαβα Ναταλια!Για καν'το μου ψιλα.....
http://www.youtube.com/watch?v=9rVZbBu4i0A
Το σκακι...Ελα να παιξουμε...
14 Μαρτίου, την Τετάρτη!
Ναι, καλά..
Μιλάτε κι εσείς που η Μεγαλειοτάτη σας έχρισε επί των καλλιτεχνικών, ψυχαγωγικών και λοιπών ευχάριστων καθηκόντων..
Τι να πω κι εγώ, το δύσμοιρο, που μου επεφύλασσε τον ύψιστο εξευτελισμό; Σε ποιον; Εμένα, το φιλελεύθερο άνθρωπο, μου έδωσε καπαρτίνα και λοιπό εξοπλισμό, να παριστάνω το χαφιέ!
Ευχαριστώ Γιώτα μου, μόλις με γλύτωσες από το μαστίγωμα! :lol:
Εσυ δεν εχεις μαστιγωμα!Εχεις κομμενο το λαλαγκι για μια εβδομαδα,θα το βλεπεις μονο σε τουρτα,συν δυο αριες της Καλλας για πρωινο!
ʼντε, Ναταλία μου, άντε κορίτσι μου,να παίξεις σκάκι!
Ναταλία, με τις εμπνεύσεις σου..
Λίγο άκουσα "το σκάκι" και άρχισε να με πιάνει δύσπνοια! :lol:
Έχοντας πλήρη επίγνωση των αυτοκτονικών μου τάσεων και με βεβαιότητα σχεδόνQuote:
Originally posted by Ava
πως αυτό θα είναι το τελευταίο ποστ μου,τολμώ να αφιερώσω στη διπλανή μου συγκρατούμενη:
--->http://www.youtube.com/watch?v=Kdj54cN3TOU&feature=related
Πάντως Αβουλίνι μου,οφείλω να ομολογήσω,ακόμα κι αν είναι οι τελευταίες μου λέξεις,πως σου πάει η στολή!
Κι εμείς θέλουμε να χαρίσουμε τη βασίλισσα μας,που ήταν αγαπημένη πριν αναλάβει εξουσία αλλά σε ποιόν γενναίο θα πέσει ο κλήρος να την πάρει!Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=9rVZbBu4i0A
Το σκακι...Ελα να παιξουμε...
Ο στίχος του εν λόγω "Τώρα πια δεν πυροβολώ τους φίλους μου" ΣΟΥ λέει τίποτα,μανδάμ;
Μπορούμε άραγε να διαλέξουμε δεσμοφύλακες; Έτσι, για να γίνει η κράτησή μας πιο ευχάριστη...
Αν και εσύ προβλέπω πως θα έχεις προνομιακή μεταχείριση.. Θα είσαι με την Αυτής Υψηλότητα και θα παίζετε σκάκι.. Εγώ θα είμαι πεταμένη στο κελί, ως ταραχοποιό στοιχείο.. Γι' αυτό ζητώ κάτι, για να περνάει η ώρα μου ευχάριστα! Με καταλαβαίνεις, φαντάζομαι...
Πολύ χαίρομαι με την τούρτα που έβαλε η Γλαύκη, την έβλεπα προηγουμένως που έψαχνα τι να σας κεράσω ερχόμενη στο πάρτυ και τη θεώρησα τολμηρή! Έμπαινε Γλαύκη!
Ό,τι λαλαγγιάστηκες σήμερα λαλαγγιάστηκες Τζινάκι!Νεξτ γουίκ τώρα!Quote:
Εσυ δεν εχεις μαστιγωμα!Εχεις κομμενο το λαλαγκι για μια εβδομαδα,θα το βλεπεις μονο σε τουρτα,συν δυο αριες της Καλλας για πρωινο!
Κάτι ήξερε ο λεγάμενος και την έκανε την υποτιθέμενη ξεπέτα αρμένικη επίσκεψη!
Ποιό λαλάγγι να υψωθεί με τόση τρομοκρατία; "Η βρυσούλα μένει πια βουβή!"
--->http://www.youtube.com/watch?v=XdYIr_7n35c
Καλη σας νυχτα τωρα γιατι εχουμε κ δουλειες αυριο!Ενα ολοκληρο τοπικ περιμενει απο μενα!Αβα ανασκουμπωσου!
Τραγουδι καληνυχτας το" ονειρα ζαχαρωτα" που θα ειναι αφου θα δειτε εμενα στον υπνο σας.....
http://www.youtube.com/watch?v=AmdqxnO09yg
Κι εσύ τέκνον γλυφτράκι;Μόνη μου έμεινα να κρατώ τα μπόσικα;Ε,ρε τι κάνει κανείς για λίγο απαγορευμένο λαλάγγι!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πολύ χαίρομαι με την τούρτα που έβαλε η Γλαύκη, την έβλεπα προηγουμένως που έψαχνα τι να σας κεράσω ερχόμενη στο πάρτυ και τη θεώρησα τολμηρή! Έμπαινε Γλαύκη!
Τι σου έμελλε κι εσένα, Τζίνα μου!
Όταν δεις πάλι το λαλάγγι σου, μετά από τη λήξη της εβδομάδας αυτής, ξέρεις πια τι θα του τραγουδήσεις...
http://www.youtube.com/watch?v=BhpJ7_J1mvI
κορίτσια καληνύχτα...
Γαμ@το δεν τον χωράει και το σπιτάκι του γάτου να τον κρύψω εκεί! :lol:
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση.
Νταβατζιλίκια και στα όνειρα μας τώρα;Ε όχι!Αυτό πια παραπάει!Quote:
...αφου θα δειτε εμενα στον υπνο σας.....
Σκίζω τις φλέβες μου να γράψω στον τοίχο του κελιού μου:
Πάω κι εγώ σιγά σιγά..
Έχω να ετοιμάσω και βαλίτσα για το κελί μου.. Μην πάω κι όπως όπως!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
(Λέμε τώρα... Τη Γλαύκη να με μαστιγώνει θα βλέπω όλη νύχτα)... :lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τι σου έμελλε κι εσένα, Τζίνα μου!
Όταν δεις πάλι το λαλάγγι σου, μετά από τη λήξη της εβδομάδας αυτής, ξέρεις πια τι θα του τραγουδήσεις...
http://www.youtube.com/watch?v=BhpJ7_J1mvI
Ίσως να ακουμπήσει σ'εκείνο το μαξιλάρι που τις προάλλες είχες αναρτήσει για τα κουρασμένα κορμιά;
Μωρέ καλά βαφτίστηκε αυτή η εβδομάδα ΠΑΡΑΠΟΝΟ!
Στράβωσαν τα χειλάκια μου από το παράπονο.. ʼκου εκεί Χαφιές, η πρώην Βασίλισσα!
Α, ρε άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!
Καληνύχτα!!:love:
Κρύφτο, κρύφτο το μαξιλάρι! Μη σε πάρει χαμπάρι και στο κατασχέσει κι αυτό! :lol:
Βλεπω Ναταλια παιδι μου οτι εξακολουθεις να εισαι αντιδραστικο κ ταραχοποιο στοιχειο!Δεν βλεπεις τις υπολοιπες?Συνετα κ γνωστικα κοριτσια.τελος παντων!Θα δουμε αυριο τι θα κανουμε με την περιπτωση σου γιατι σε εχουμε αναγκη κ σε αγαπαμε!Παρε μια τουρτιτσα μηπως γλυκαθεις κ αναθεωρησεις....
Καληνύχτα ʼβα και καλό ξημέρωμα. Καληνύχτα Γιώτα, σου εύχομαι καλή αρχή αύριο και να γίνουν όλα όπως τα περιμένεις.
Αβα ειπαμε εισαι ο βασιλικος χαφιες αλλα οι πολλες οικειοτητες δεν χρειαζονται!Πως με προσφωνεις Γλαυκη?Κ εγω δεν λερωνω τα χερια μου με μαστιγια!Μαλλον τα μαστιγια εγω τα εχω για αλλες στιγμες.Για οσες χρειζονται τιμωρια κ μαστιγωμα θα παρω ενα μαυρο!
Δε δωροδοκούμαι εγώ με τούρτες,μανδάμ,ούτε καν σε σχήμα λαλαγγιού!Μάλλον με μπέρδεψες με το τελευταίο σου θύμα...Quote:
Βλεπω Ναταλια παιδι μου οτι εξακολουθεις να εισαι αντιδραστικο κ ταραχοποιο στοιχειο!Δεν βλεπεις τις υπολοιπες?Συνετα κ γνωστικα κοριτσια.τελος παντων!Θα δουμε αυριο τι θα κανουμε με την περιπτωση σου γιατι σε εχουμε αναγκη κ σε αγαπαμε!Παρε μια τουρτιτσα μηπως γλυκαθεις κ αναθεωρησεις....
Αυτό τώρα είναι απειλή;Να καταλάβω...Quote:
Κ εγω δεν λερωνω τα χερια μου με μαστιγια!
Μαλλον τα μαστιγια εγω τα εχω για αλλες στιγμες.
Για οσες χρειζονται τιμωρια κ μαστιγωμα θα παρω ενα μαυρο!
Έχεις δίκιο,φιλενάδα!Έρχονται δύσκολες μέρες!Quote:
Originally posted by Ava
Κρύφτο, κρύφτο το μαξιλάρι! Μη σε πάρει χαμπάρι και στο κατασχέσει κι αυτό! :lol:
Μαλακό,ξεμαλακό...στην αναβροχιά,καλό και το χαλάζι!
ʼνθρωπο εννοείς μαύρο ή πάφο μαύρο; Μη μου πεις ότι δεν μας άντεξες τελικά και θα πέσεις στα ναρκωτικά! :lol:Quote:
Για οσες χρειζονται τιμωρια κ μαστιγωμα θα παρω ενα μαυρο!
Εγω ουτε καπνιζω Τζινα!υπαρχει περιπτωση να πεσω στα βαρια?Ενα μαυρο κ φυσικα ευνουχο θα σας παρω!
Μόλις μου τηλεφώνησαν πως για τεχνικούς λόγους θα διακοπεί η σύνδεση μου internet για μία ακριβώς εβδομάδα!
Μου επέτρεψαν να σας πω μόνο μια καληνύχτα κι αυτό με τα χίλια ζόρια!Όσους δε ξανασυναντήσω ποτέ,χάρηκα
που σας γνώρισα και θα ενημερώσω τους δικούς σας πως παλέψατε με σθένος για την επιβίωση!Καλή σας δύναμη!
Φ@κ!Όλα τα έχει υπολογίσει η άτιμη!Quote:
Ενα μαυρο κ φυσικα ευνουχο θα σας παρω!
Μόλις ήρθε το πουλάκι ξένο ξενιτεμένο που μου αφιέρωσε προηγουμένως η ʼβα και μου σφύριξε στ'αυτί ότι η ʼβα είδε τον ευνούχο και εγείρει έντονες αντιρρήσεις!!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Μόλις μου τηλεφώνησαν πως για τεχνικούς λόγους θα διακοπεί η σύνδεση μου internet για μία ακριβώς εβδομάδα!
Μου επέτρεψαν να σας πω μόνο μια καληνύχτα κι αυτό με τα χίλια ζόρια!Όσους δε ξανασυναντήσω ποτέ,χάρηκα
που σας γνώρισα και θα ενημερώσω τους δικούς σας πως παλέψατε με σθένος για την επιβίωση!Καλή σας δύναμη!
ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ
Έτσι μιλώ γιά σένα καί γιά μένα
Επειδή σ'αγαπώ καί στήν αγάπη ξέρω
Νά μπαίνω σάν Πανσέληνος
Από παντού,γιά τό μικρό τό πόδι σού μές στ'αχανή
σεντόνια
Νά μαδάω γιασεμιά κι έχω τή δύναμη
Αποκοιμισμένη,νά φυσώ νά σέ πηγαίνω
Μές από φεγγαρά περάσματα καί κρυφές τής θάλασσας στοές
Υπνωτισμένα δέντρα μέ αράχνες πού ασημίζουμε
Ακουστά σ'έχουν τά κύματα
Πώς χαιδεύεις,πώς φιλάς