Μακαρι, το ευχομαι!! Να σου ζησει το παιδακι!!
Printable View
Μακαρι, το ευχομαι!! Να σου ζησει το παιδακι!!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
Να 'σαι καλα!!
Σημερινό ζύγισμα:67.100 'Ολο και πέφτει η ζυγαριά!
Μπραβο Μεσσελ!!:bouncy:
Είναι μέτρηση της προηγούμενης βδομάδας (29/7) αλλά ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας...
[align=center]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΟ 7 ΜΠΡΟΣΤΑ[/align]
79,7 kgr και ΒΜΙ 24,9 (για πρώτη φορά όχι υπέρβαρος)
Υ.Γ. Ξέρω ότι είναι λόγω καλοκαιριού γιατί τέτοια εποχή είμαι στα λιγότερα μου και πως μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα έχω πιάσει κάνα πεντόκιλο ξανά... αλλά δεν πειράζει.
Ελπίζω και του χρόνου το καλοκαίρι πάλι σε αυτά τα κιλά να είμαι!!!
Δεν πειραζει μπακλαβα, τα πηγες πολυ καλα! Μπραβο σου!!
Σημερινό ζύγισμα:66.800
Εγώ αντίθετα, το καλοκαίρι έχω τρελή κατακράτηση :grind:
Λόγω ζέστης μάλλον, κάτι παθαίνω και δεν χάνω τόσο εύκολα, δυστυχώς, αλλά κούτσα-κούτσα κάτι κάνουμε
Δεν πειραζει Μεσσελ, πολυ καλα τα πας, συνεχισε ετσι!! Πολυ γρηγορα χανεις, δεν γινεται πιο γρηγορα, μεσα σε 2 μερες 300 γραμμαρια; Πολυ καλα! :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Messel
Σημερινό ζύγισμα:66.800
Εγώ αντίθετα, το καλοκαίρι έχω τρελή κατακράτηση :grind:
Λόγω ζέστης μάλλον, κάτι παθαίνω και δεν χάνω τόσο εύκολα, δυστυχώς, αλλά κούτσα-κούτσα κάτι κάνουμε
Επειδή δεν νομίζω ότι θα το ξαναδώ ποτέ...
[align=center]
Σάββατο 5 Αυγούστου 2017
Βάρος: 78,9 kgr
BMI: 24,6
[/align]
Ζυγιστηκα σημερα, και ημουν 88,5, πηρα μισο κιλο, πιστευω να ειναι προσωρινο, εκανα καποια υπερφαγικα, αλλα εκανα και διαιτα και δεν δικαιολογειται απο το 88 που ημουν!! Ειδωμεν!
Επειδη απογοητευτηκα εκανα μερικα υπερφαγικα και θα εχω παρει κανενα 1,5 κιλο ακομη σιγουρα μεχρι αυριο!!!! Ελπιζω τουλαχιστον να μη φαω τιποτα αλλο και γινουν 2 τα κιλα αυτα.
Βροχούλα μου εγώ χωρίς κανένα υπερφαγικό έχω κολλήσει στα 67 εδώ και 1 βδομάδα. Δεν ξέρω τι φταίει, τι κάνω λάθος.
Ακολουθώ κατά γράμμα τη διατροφή μου και πάω καθημερινά γυμναστήριο. Απώλεια 0. Όμως, έχω χάσει πόντους. Δεν ξέρω πόσους αλλά μπαίνω σε ρούχα που δεν έμπαινα πριν, ωστόσο η ζυγαριά με απογοητεύει οικτρά.
Σε καταλαβαινω οτι προσπαθες και δεν βρισκεις ανταποκριση να το πω ετσι στις προσπαθειες σου, ομως εγω αν ημουν 67 κιλα θα πεταγα, αυτος ειναι ο στοχος μου!!Quote:
Originally posted by Messel
Βροχούλα μου εγώ χωρίς κανένα υπερφαγικό έχω κολλήσει στα 67 εδώ και 1 βδομάδα. Δεν ξέρω τι φταίει, τι κάνω λάθος.
Ακολουθώ κατά γράμμα τη διατροφή μου και πάω καθημερινά γυμναστήριο. Απώλεια 0. Όμως, έχω χάσει πόντους. Δεν ξέρω πόσους αλλά μπαίνω σε ρούχα που δεν έμπαινα πριν, ωστόσο η ζυγαριά με απογοητεύει οικτρά.