Ας πουμε σε ενα απο τα μεγαλυτερα νησια της ελλαδος ,βρες τ εσυ:p
δεν μπορω να πω παραπανω γτ ποτε δεν ξερεις
Printable View
Ισα ισα elis εγω το βρισκω πραγματιστικο το κειμενο, μα αυτα ακριβως που λες λεει. Τι το ρομαντικο ειδες; Το μονο ρομαντικο που μπορω να σκεφτω απο το κειμενο ειναι το "η ολα η τιποτα" που λεει. Αλλα και το "ολα η τιποτα" ειναι σκληρη αποφαση και μεγαλο ρισκο.
Το ίδιο λέμε το νόημα είναι ωραίο και μάλιστα συμφωνώ κι εγώ και το είπα απλά όπως είναι γραμμένο είναι για γυναίκες σαφώς κι εγώ δεν ξέρω τι γίνεται στη ζωή μιας γυναίκας μέχρι τα τριάντα αλλά μη νομίζεις ότι κι εμείς δεν έχουμε προβλήματα η ανελευθερίες πήγαινε στο θέμα άντρες γυναίκες να μιλήσουμε άμα θες για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα να σαι άντρας και γυναίκα αντίστοιχα άμα θες να την κάνουμε τη συζήτηση
Σκεφτομαι παλι οτι βαριεμαι να παω γυμναστηριο ,απορω τι γραφτηκα
Γραψου ενα κροςφιτ βρε να σου αλλαξουν τα φωτα μια φορα θα χρειαστεις να πας δεν χρειαζετε δευτερη :-ρ
Δεν βγαινεις φετες πιαςμενος βγαινεις
Και αναλογα τον προπονητη μερικες φορες ειναι επωδηνο αρκετα
Καθε τρεις και μια , βγαινει ενας ΄καινουριος ΄τροπος εκγυμνασης , πουθ στην ουσια δεν ειναι καινουριος , ειναι συνονθυλευμα γνωστων τροπων γυμναστικης , και δεν υπαρχει λογος να καταπονεις τον εαυτο σου κατ αυτον τον τροπο .................. λιγα πραματα χρειαζονται , το crossfit ειναι για ασχετους .................
συμμετειχα σημερα σε ενα θεατρικο παιχνιδι δεν κοστιζει τιποτα να χορευεις και να παιζεις, να ζωγραφιζεις, να χαριζεις χαμογελα αγγαλιες δεν κοστιζει τιποτα να μοιραζεσαι εμπειριες. ειμαι πλουσια θαρρω.
I don't want to live anymore.....
Λένε κάποιοι:
Η εμφάνιση δεν είναι το παν,αλλά να κοιτάμε ότι είναι στα κυβικά μας λόγω εμφάνισης.
Κωλοτούμπα.....