Μισό να δω αν μπορώ να πάρω και κόκκινες καρδιές να βάλω γιατί οι μαύρες είναι...κάπως!!❤️❤️
Καλή μαγκιά αυτό πάντως,είσαι πανέξυπνη! Δέχετει το Paste το Forum.Πίστευα πως δεν θα τις αναγνώριζε!
Printable View
Μισό να δω αν μπορώ να πάρω και κόκκινες καρδιές να βάλω γιατί οι μαύρες είναι...κάπως!!❤️❤️
Καλή μαγκιά αυτό πάντως,είσαι πανέξυπνη! Δέχετει το Paste το Forum.Πίστευα πως δεν θα τις αναγνώριζε!
Πολυ μ αρεσει παντως...
Δεν φαινεσαι ανθρωπος που δεν ξερει την τυφλα του.Αντιθετως,οι απαντησεις που δινεις δειχνουν ανθρωπο με ποιοτητα και με κριτικη σκεψη.Το οτι θελοντας να ξεφυγεις απο τα χειροτερα, εγκλωβιστηκες στα ασχημα δεν οριζει ποια εισαι.Το που βρισκομαστε τωρα το οριζουν οι χθεσινες επιλογες μας,το που βρισκομαστε αυριο,οι σημερινες.Απλα εχεις αφεθει στο γνωριμο και ισως παραιτηθει.Δε μπορω να σε κρινω που το κανεις γιατι δεν περπατησα στα δικα σου παπουτσια.Αλλα εγω θελω σε ανθρωπους σαν εσενα να ερθουν και τα ομορφα και ισως να βρεις κατι που θα σου δωσει σκοπο για να κινηθεις κι εσυ προς το ομορφο η για να αποκτησεις τον σκοπο να το κανεις.
Να σου κατσει...να βρεις τον τροπο.λοιπον παω για υπνο.σε καληνυχτιζωωω
το τελευταιο καιρο προσπαθουν με καθε τροπο να επιβαλουν καθεστως ηλεκτρονικης διακυβερνησης παντου και επειδη δε τους βολευουν αυτα που γραφουν στο διαδικτυο για να επιβαλουν αυτη τη κατασταση στη κοινωνια προσπαθουν κατεβαζοντας βιντεο να επιβαλουν τις αποψεις τους χωρις να σεβονται ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ η λογοκρισια δε προκειται να περασει οσο περναει ο καιρος ο κοσμος εξαγριωνετε μαζι τους ολο και περισσοτερο ολη αυτη τη κατασταση εσεις τη προκαλεσατε γιατι αδιαφορειτε πληρως για τα ατομικα δικαιοματα του καθε πολιτη ενω παριστανετε οτι τον προστατευετε και το μονο που σας ενδιαφερει πλεον ειναι να περασετε τις εντολες που σας εδωσαν απ το εξωτερικο λες και δεν υπαρχει εθνος αλλα μονο ενα προτεκτορατο αλλων χωρων η καταχρηση εξουσιας ειναι το βασικο χαρακτηριστικο σας μονο ενα πραγμα σας ενδιαφερει πλεον να φακελωσετε τους παντες και τα παντα οσο δυνατον πιο γρηγορα αληθεια γιατι παλευεται να εξαφανισετε οτι εχει σχεση με μεταλαξεις και σωσιες μηπως επειδη αυτα ειναι τα 2 μεγαλα μυστικα της νεας ταξης πραγματων αν νομιζετε οτι θα εξαφανισετε την αληθεια απ το κοσμο θα την ξαναεμφανισω εγω και δε προκειτε να μου αποσπασετε τη προσοχη ουτε με διαφημισεις ουτε με καπιο αλλο τρικ
Πολυπραγμονούμε για να μαστε αρεστοί στους πολλούς, με συνέπεια να μην ασχολούμαστε με αυτά που πραγματικά θα μας ευχαριστούσαν.
Από τα λίγα ευχετήρια που θα δεχτείς για καλή χρονιά ή για τη γιορτή σου καταλαβαίνεις ότι είτε δεν σε υπολογίζουν είτε σε έχουν ξεχάσει ως μη σημαντικό άτομο.
Παλι μου ριχνουν φαρμακα.
περναγα συνεχως απο ενα σημειο διπλα στο μετρο και μου πασαραν σε ενα κοταστημα εκει κοντα μια συσκευη σαραβαλο ολος τυχαιως εμφανιστηκαν και αλλες συσκευες απο τα σημαια που συνηθιζα να περναω που νομιζαν οτι θα αγορασω να τις πασαρουν σε αλλους και ας κανουν καταλογο με οτι θελουν να ψωνισουν λιγο λιγο η υπομονη μου εχει εξαντλιθει πλεον το θρασος τους ξεπερασε καθε οριο
Με εχει πιασει παλι το κωλοαγχος γαμωτο...αντε να πανε ολα καλα...
1 εβδομάδα θεραπείας και το ανχος το ψυχοπλακωμα και η υπερένταση κάνουν βόλτες ,να δούμε ποτέ θα σταθεροποιηθω....
Που εισαι βρε Αντα???εμψυχωσε με :)
Χαχαχα οχι αλλα αμα θες γτ οχι;;;μωρε φοβαμαι μηπως κν κανα λαοσ κ τα σκατωσω
Το έγραψες και δεν το ξέρεις.. Αρχές Μαρτίου γυρνάω στη δουλειά μου. Μέχρι τότε έχεις χρόνο να με εμψυχωσεις καλά γιατί το τρέμουλο πάει σύννεφο από τώρα..
Δεν θα κάνεις λάθος. Αλλά και να κάνεις τι έγινε; Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Δεν θα γίνει τίποτα.. Πότε πας;
Καλημέρα σας. Έχω πρόταση από πολύ πιο πριν από τις γιορτές να πάω στην δουλειά όπου δουλεύω ανά διαστήματα. Βράδυ. Εκεί είναι ένας χώρος που ξέρω, οι άνθρωποι κτλ. Από την μία θέλω να πάω γιατί είναι καλα τα λεφτά και νιώθω γενικά άνετα εκεί.. Από την άλλη κάτι με κρατάει πίσω και μέχρι τώρα έχω πει όχι.. Από χθες βράδυ πάλι το σκεφτώ..
Ίσως ο θόρυβος, ο κόσμος.. Ότι πρέπει να δείχνω καλά και να είμαι χαμογελαστός... Ίσως αυτά να με κρατάνε πίσω.
Εγώ πιστεύω ότι μέσα σε κόσμο και σε θόρυβο θα "ξεχαστεις" και θα είσαι καλύτερα.. Και δεν θα έχεις τη διάθεση να σκέφτεσαι τα "δικά σου" τουλάχιστον για όσο θα είσαι εκεί. Είναι ένα βήμα το να πας στη δουλειά..
Εμένα πχ με φοβίζει η διαδρομή με το τρέμουλο κτλ.. Για κόσμο και θόρυβο πιστεύω ότι η αρχή θα είναι δύσκολη αλλά θα προσαρμοστω..
Μάλλον τα σενάρια που φτιάχνει το μυαλό πριν ο άνθρωπος κάνει κάτι.. Κάνουν καλή δουλειά.. Πνιγομαστε μέσα στα τεράστια αν..
Αχ μ αρεσεις...αληθεια γυρνας στην δουλεια σου?πολυ καλο μου ακουγεται...ενταξει πιο πολυ ανχωθηκα γτ η κοπελσ π με εκπαιδευει φευγει κ πρεπει να τα μαθω καπως γρηγορα αλλα θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω.εσυ γτ αγχωνεσαι αφου επιστρεφεις?την ξερεις την δουλεια
Ειμαστε οι ανονιμους αγχωτικους...λοιπον...θα αλληλοστηριζομαστε στα θεματα εργασιας αφου μας πιανει τοσο αγχος.