μολις ακονισαμε τη λεπιδα
Printable View
μολις ακονισαμε τη λεπιδα
Αγγελουδάκι καλωσόρισες!
Τι καλωσόρισες, δηλαδή, φύγε όσο προλαβαίνεις ακόμα..
Κάνε έναν κόπο και διάβασε τι έγινε χθες από τα μεσάνυχτα και μετά (σαν τους βρυκόλακες)..
Αμέσως μετά θα καταλάβεις το μεγάλο σου σφάλμα.. Τόλμησες και απεκάλεσες τη Μεγαλειοτάτη Γλαύκη και μάλιστα ΜΑΣ; Θα τιμωρηθείς παραδειγματικά! Η Υψηλότητά της δε μας επιτρέπει τέτοιες οικειότητες.. :lol::lol:
Καλησπέρα κορίτσια. Καλησπέρα και στην αφεντιά σου. Από το χαρά και εργασία εγώ προς το παρόν κρατάω τη χαρά και περιμένω την εργασία!
Eli καλά να περάσετε στην καφεδοενημέρωση με την αδερφή σου και μην ξεχάσεις να της τα πεις όλα γιατί θα σε εξετάσω αργότερα!
Ναταλία εκτός από τις 72 καλημέρες, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.
Γιωτάκι ελπίζω να εντοπίσατε το λόγο που ανέβασε τόσο ψηλό ζάχαρο η γιαγιά σου και να μην της ξανασυμβεί. Περαστικά της.
Λιλάκι πρόσεχε τα φαρμακοκοκτέηλς για να μη σου περάσουν όλα μαζί μια και καλή! :lol:
Καλλιόπη κάτι που είσαι διαβαστερή, κάτι τα ωραία σου ποιήματα, κάτι οι απίθανες ταλιατέλες σουφλέ, προβλέπω να κερδίζεις σύντομα την εύνοια της Φτου Μεγαλειότης που λέει κι η Ναταλία!
ʼβα μου μην τις ακούς και αγχώνεσαι έχεις αντέξει και χειρότερα! Σε προτιμώ χαφιέ γιατί ως φιλόζωη με το μπόγια έχω ένα θέμα!
Και ένα όμορφο άκουσμα από την αγαπημένη μου Vanessa Mae.
http://www.youtube.com/watch?v=Tgb0j...eature=related
Καλώς το μας!Όχι μόνο σέβη θα υποβάλεις...και βρακιά θα κατεβάσεις!Αχ!Μακάριοι οι αδαείς!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Από ότι είδα αλλάξαμε και οικοδέσποινα!Δεν ξέρω αν ο τίτλος είναι από το τραγούδια της Αρβανιτάκη αλλά εμένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου!θα περάσω και αργότερα να υποβάλω τα σέβη μου στην Γλαύκη μας,φιλιά σε όλες
ʼντε,μία ελεύθερη λιγότερη!Σοκολατένια κι Αλινάκι,τρεχάτε να σωθείτε,εσείς,που ακόμα μπορείτε!
συγνωμη δεν θα καταναλωσω αλλα υγρα μεχρι να δωθουν οι βασιλικες οδηγιες.
Θέλει πολύ τάχα ψάξιμο,Ομιτζίνα μου;Λες και δεν ήσουν εδώ χθες βράδυ!Τόσες τούρτες παρέλασαν εδώ μέσα τις τελευταίες ώρες!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιωτάκι ελπίζω να εντοπίσατε το λόγο που ανέβασε τόσο ψηλό ζάχαρο η γιαγιά σου και να μην της ξανασυμβεί. Περαστικά της.
Στην προσπάθεια της να ξεκάνει εσένα,που έμεινες κιουρία στη θέση σου,υπέπεσε στον πειρασμό της στήλης ζάχαρης η ανυποψίαστη γιαγιάκα!
"Συγνώμη"...Ελπίζω να αρκεί μια συγνώμη και να τη σκαπουλάρεις!Quote:
Originally posted by eleni198621
συγνωμη δεν θα καταναλωσω αλλα υγρα μεχρι να δωθουν οι βασιλικες οδηγιες.
Μου'θελες και γυάλισμα γκιλοτίνας πρωί πρωί!Δεν ήξερες!Δε ρώταγες;
ʼλλο κακό μας βρήκε, Λαέ του Κακομοιριστάν!
Ο βασιλικός Χαφιές, που θα τα κάνει πάνω του, τι θα απογίνει; Θα περιμένει μέχρι νεωτέρας;
ενα δωρακι για την Υψηλοτατη
Καλέ τι απαγόρευση καπνίσματος,πότε έγινε αυτο?
Αυτό είναο το μόνο "κακό"που επιτρέπεται να μας βρει!Είπαμε όλοι οι Κακομοιριστανοί,κακά γιόκ!Quote:
Originally posted by Ava
ʼλλο κακό μας βρήκε, Λαέ του Κακομοιριστάν!
Ο βασιλικός Χαφιές, που θα τα κάνει πάνω του, τι θα απογίνει; Θα περιμένει μέχρι νεωτέρας;
Εντωμεταξύ έχετε υπόψιν σας πως η νεοτέρας θα δοθεί κάπου το απογευματόβραδο,
καθώς η Φτου επιβλέπει τις επιχειρήσεις της αυτήν τη στιγμή,στη συνέχεια κατά τις 5 θα πάρει το βασιλικό της ύπνο
κι όταν με το καλό εγείρει το βασιλικό κορμί της και συνέλθει,θα λικνιστεί μέχρι το βασιλικό υπολογιστή και τα βασιλικά ακροδάχτυλα
θα χαράξουν τις υπόλοιπες οδηγίες...Όπως καταλαβαίνετε,δεν τρώμε,δεν πίνουμε,δε λαλαγγιαζόμαστε,τίποτα μέχρι τότε!Αναπνέουμε μόνο
κι αυτό αναγκαστικά για να μη μείνει χωρίς υπηκόους η Φτου!Πράγμα που σημαίνει: εισπνοή για τη Φτου-εκπνοή για τη Φτου!Πάμε όλες μαζί,για να ακούσω!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ, τι βλέπουν τα Χαφιεδοματάκια μου!
Τόλμησες, Υπήκοε Λίλα, να αναρτήσεις τέτοια στασιαστικά πράγματα;
Τη γκιλοτίνα εσύ τη γυάλισες, μη το ξεχνάς... Επιθυμείς να τη δοκιμάσεις μήπως;
Κάποια ονειρεύεται εξεγέρσεις και φαντάζεται άλλον να φορά το βασιλικό δώρο;Καλέ,δε θα το φορέσει η Λίλα!Συγκεντρώσου!Για τη βασίλισσα το πήρε!
Αν και δε το βλέπω να είναι τουλάχιστον Ντιορ!Όχι μόνο δε θα το βάλει,αλλά προβλέπω να την τιμωρεί για το θράσσος της να της δωρίσει φτηνιάρικο Τισερτ!
Απλό βαμβάκι,χωρίς χειροκέντητες δανδέλες,μεταξοσκώληκες να υφαίνουν,χρυσές κλωστές να διακοσμούν...Απαπα προσβόλααααααααα
Καλέ συγκρατούμενη, να "αεριζόμαστε" επιτρέπεται ή μήπως να βάλουμε καμια τάπα;
καλε για την Εξοχοτητα της ειναι το T-shirt.με ποιο δικαιωμα εγω η δουλαρα να φορεσω κατι τετοιο?
Για να σας λύσω την απορία η αιτία το σακχάρου είναι η πίτα,ναι ναι,η πίτα!!!!! Έφαγε δύο τεράστια κομμάτια πίτας με κοθορο(το γύρο γύρο της πίτας) το οποίο ανεβάζει το ζαχαρο κ από ότι είπαν οι γιατροί ως εκ θαύματος δεν έπεσε σε κόμα.Quote:
Originally posted by NADINE
Θέλει πολύ τάχα ψάξιμο,Ομιτζίνα μου;Λες και δεν ήσουν εδώ χθες βράδυ!Τόσες τούρτες παρέλασαν εδώ μέσα τις τελευταίες ώρες!Quote:
Στην προσπάθεια της να ξεκάνει εσένα,που έμεινες κιουρία στη θέση σου,υπέπεσε στον πειρασμό της στήλης ζάχαρης η ανυποψίαστη γιαγιάκα!
ναταλια λες να με συγχωρεσει αν αποσυρω το προηγουμενο δωρο και στη θεση του βαλω αυτο?
Είπα, μήπως τόλμησες, ταπεινό δουλικό, να ονειρευτείς να φορέσεις το Βασιλικό Μπλουζάκι!
http://www.youtube.com/watch?v=dr_g23qi9hg
Αφιερωμένο σε όλες μας!
Γιωτάκι μου ευτυχώς μια προειδοποίηση ήταν όλο αυτό προς συμμόρφωση!
Θέλει προσοχή τώρα η γιαγιάκα περισσότερη τι τρώει.Δεν ξέρω αν ζει μακριά σας...
Ελπίζω να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα για τις τούρτες.Ασφαλώς και σέβομαι την υγεία της!
μου βρωμαει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗQuote:
Originally posted by Ava
Είπα, μήπως τόλμησες, ταπεινό δουλικό, να ονειρευτείς να φορέσεις το Βασιλικό Μπλουζάκι!
http://www.youtube.com/watch?v=dr_g23qi9hg
Αφιερωμένο σε όλες μας!
Καλή ιδέα Λιλάκι μου!Quote:
ναταλια λες να με συγχωρεσει αν αποσυρω το προηγουμενο δωρο και στη θεση του βαλω αυτο?
Στον κουβά γρήγορα το Τισέρτ!Ποιόν κουβά;Καλύτερα στην πυρά να είμαστε απόλυτα σίγουρες κι ασφαλείς!
Αυτό θέλω να πιστέυω πως δε θα σου το πετάξει κατάμουτρα!Εκτός βέβαια αν το έχει ήδη φορέσει άλλη Φτου και δη
μισητού βασιλείου και δεν είναι πρωτότυπο το σχέδιο-παγκόσμια πρώτη,κομμένο και ραμμένο στα βασιλικά της μέτρα!
Ξέρεις, τι δεινά μας περιμένουν Λίλα μου; Πώς θα τα αντέξουν όλα αυτά οι ταλαίπωροι ώμοι μας;
Αρχίζω να έχω επαναστατικές φαντασιώσεις..
Σώπα καλέ!Πώς σου ήρθε κάτι τέτοιο στο μυαλό;Ειλικρινά απορώ!Quote:
μου βρωμαει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗQuote:
Εμένα πάντως μου βρωμά αιματοχυσία!ʼραγε έχει αρκετούς δήμιους το Κακομοιριστάν;
Εκείνο "το μαύρο"που μαστιγώνει,κατέχει άλλη τέχνη,γιατί ο θάνατος με μαστίγωμα μου κάνει πολύ οδυνηρός!
εχω αποθεμα κωνειο αν χρειαστει να κανουμε ομαδικη αυτοκτονια για να γλυτωσουμε απο τα βασανιστηρια.
Πάω να ταίσω το πεινασμένο στομαχάκι μου. Δεν πήρα Βασιλική ʼδεια και ίσως το πληρώσω ακριβά, αλλά δε μπορώ να συγκρατηθώ.. Πεινάω! Φιλάκια προς το παρόν και καλή δύναμη! Μαζί θα πολεμήσουμε και θα αντέξουμε το τυραννικό καθεστώς!
Κρύψ'το καλά,Λιλάκι μου,μην το εξαφανίσει κι αυτό όπως τα πλαστικολαλάγγια!Quote:
εχω αποθεμα κωνειο αν χρειαστει να κανουμε ομαδικη αυτοκτονια για να γλυτωσουμε απο τα βασανιστηρια.
Φοβάμαι πως έρχονται τόσο δύσκολες ώρες,που θα το χρειαστούμε,Σωκρατίνες εσείς, σούπερ σταααααρ !
Famous Last Words!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Πάω να ταίσω το πεινασμένο στομαχάκι μου. Δεν πήρα Βασιλική ʼδεια και ίσως το πληρώσω ακριβά, αλλά δε μπορώ να συγκρατηθώ.. Πεινάω! Φιλάκια προς το παρόν και καλή δύναμη! Μαζί θα πολεμήσουμε και θα αντέξουμε το τυραννικό καθεστώς!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:Quote:
Famous Last Words!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Γιωτάκι απ'ότι καταλαβαίνω η γιαγιά σου πρέπει να έχει την τάση να ανεβάσει ζάχαρο λόγω ηλικίας, αυτό που παθαίνουν δηλαδή οι μεγάλοι άνθρωποι και αντιμετωπίζεται μόνο με διατροφή χωρίς φάρμακα. Γιατί ένας φυσιολογικός άνθρωπος και τούρτες καλή ώρα να τρώει από το πρωί έως το βράδυ δεν ανεβάζει ζάχαρο. Οπότε θεωρώ ότι με έλεγχο της διατροφής της θα πάνε όλα καλά και δεν θα ξαναταλαιπωρηθείτε.
Εκτιμώ το βασίλειό μας Σεφ Λίλα αλλά υπάρχουν και άλλοι υπήκοοι σε άλλα βασίλεια που περιμένουν τον καλό μας λόγο. Και είπαμε μία είναι η Φτου εδώ μέσα! Ορίστε μας, αφεντικά και δούλοι σκ@τα γινήκαμε ούλοι! :lol:Quote:
ΟΜτζινα γυρνας σε αλλα τοπικ πριν μας πεις καν καλημερα?φτου σου
αυριο θα απουσιαζω οποτε θα αφησω την καλλιοπη στο ποδι μου να σας κανει φαγακι μιας και εμενα θα με φανε οι δρομοι.πυργος-αθηνα-πυργος εχει το δρομολογιο και μπολικη γραφειοκρατια:no:
Quote:
Originally posted by Ava
Χαφιέ επειδή δε μου βρίσκονται τάπες σημείωσε στα πρακτικά ότι μόλις μου ξέφυγε μία και ετοιμάζω άλλη μία για αργότερα! :lol:
Λίλα θα συναντηθείς και με τον πρώην τελικά ή όχι;
δεν εχω ποφασισει ακομα τζινα το σκεφτομαι.
Πιφ!Πιφ!Μέχρι εδώ έφτασε!Quote:
Quote:
Originally posted by Ava
Χαφιέ επειδή δε μου βρίσκονται τάπες σημείωσε στα πρακτικά ότι μόλις μου ξέφυγε μία και ετοιμάζω άλλη μία για αργότερα! :lol:
Καλέ Ναταλία μου τι να παρεξήγησω,είσαι καλά?Ξέρω πόσο γλυκός άνθρωπος είσαι!!!!!Η γιαγιά/πεθερά ζει στο δίπλα σπίτι οποτε θα την ελέγχω. άλλα δε βλέπω να βάζει μυαλό,για μεσημέρι πάλι πίτα έψαχνε!!!!!Quote:
Γιωτάκι μου ευτυχώς μια προειδοποίηση ήταν όλο αυτό προς συμμόρφωση!
Θέλει προσοχή τώρα η γιαγιάκα περισσότερη τι τρώει.Δεν ξέρω αν ζει μακριά σας...
Ελπίζω να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα για τις τούρτες.Ασφαλώς και σέβομαι την υγεία της!
Τώρα που λείπει η Φτου κι από τη σημαία σκεφτόμαστε και καθώς αγνοώ λεπτομέρειες πρωήνευσης του πρώην,Quote:
δεν εχω ποφασισει ακομα τζινα το σκεφτομαι.
τι είναι καλύτερο για μας;Επιθυμούμε επανασύνδεση ή θα πάμε να του τρίψουμε στη μούρη την αδυνατισμένη μας κορμάρα;
Μια μικρή λίστα με τα υπέρ και τα κατά να ξέρω πώς να τοποθετηθεώ.Γενικά η αρχή μου πάντως είναι πως οι πρώην
δε βρίσκονται τυχαία στις θέσεις τους!Εσύ βέβαια Λιλάκι μου ξέρεις καλύτερα...Και να θέλεις όμως,θα τα προλάβεις όλα σε μία μέρα;
ωχ νηστικες θα μεινετε αυριο και εγω θα λειπω παω για το stress eco και μετα ιπποκρατειο οποτε .....Quote:
αυριο θα απουσιαζω οποτε θα αφησω την καλλιοπη στο ποδι μου να σας κανει φαγακι μιας και εμενα θα με φανε οι δρομοι.πυργος-αθηνα-πυργος εχει το δρομολογιο και μπολικη γραφειοκρατια:no:
ελπιζω να μη φατε τα κεφαλια μας :wow:
Κοριτσάρες φεύγω τώρα γιατί έχω αρκετές δουλίτσες να ξεπετάξω και αρκετό περπάτημα στο κρύο....μου μέσα!! Τα λέμε αργότερα, αν δε μας προλάβει η λογοκρισία πρώτα!
Αχ αρχίζω να νιώθω κρύο υδρώτα να με κατακλίζει! Μα πως θα διαβάσω μέχρι το βράδυ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ;;;; Κλάφτε με κορίτσια κλάφτε με πρώτη εγώ θα πάω για παραδειγματική τιμωρία και θα είναι και αυστηρότατη! :shocked2:
Μπορώ να εξευμενίσω λίγο την οργή της αυτού Φτου Mεγαλειοτάτης λέγοντας ότι στον πρωινό αδερφοκαφέ μονοπωλήσατε για μία ώρα τουλάχιστον την κουβέντα μας καθώς η Κατερινοαδερφή σιγά να μην προλάβει να διαβάσει 100 σελίδες! Οπότε της έκανα μία περίληψη με όσα μπορούσα να ανασύρω από την μνήμη μου, που είναι φτωχή σε σχέση με αυτή του ντετέκτιβ μας, αλλά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Σας στέλνει την αγάπη της και ελπίζω σύντομα να καταφέρει να δώσει το παρόν στο Κακομοιριστάν και να υποβάλει και τα σέβη της, μιας και ακόμη τρέχει με ψώνια, οργάνωση σπιτιού και μαγειρέματα... Πάω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά για να μην με επιπλήξει η Βασίλισα μας ότι μόνο καφέδες πίνω και δεν νοικοκυρεύομαι, παντρεμένη γυναίκα!
Υ.Γ. Τα γελάκια βλέπω ήδη έχουν κοπεί από όλους, πωπωπωπωπω πρέπει να διαβάσω τις μεταμεσονύκτιες οδηγίες που φαντάζομαι να δόθηκαν πριν βραδιάσει! Αλλιώς με βλέπω να καθαρίζω τζάκια σαν την Σταχτοπούτα :dork: