Ναι έλα πίσω μόνιμα σε παρακαλώ... Η Μπαρμπυ μας από δω με μυρίστηκε, και μου δείνει ένα και μοναδικό υλικό και θέλει να της δείνω καθημερινά συνταγές!!!!!!! Ελα πίσω να βάλεις μια τάξη!
Printable View
Ναι έλα πίσω μόνιμα σε παρακαλώ... Η Μπαρμπυ μας από δω με μυρίστηκε, και μου δείνει ένα και μοναδικό υλικό και θέλει να της δείνω καθημερινά συνταγές!!!!!!! Ελα πίσω να βάλεις μια τάξη!
Μπαρμπούνι,κάτσε φρόνιμα!
χαχαχαχα σαν την περιγραφή της μπαρμπυ στο σύριαλ είναι αυτή η κοπελίτσα!
:o:o:o
Mάλιστα, μάλιστα!Κάτι παλιοκαινούρια πρόσωπα εμφανίστηκαν, κάτι για admin και κακοσυμπεριφορές λέγονται.....
:grind::grind:ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ;;;;;;;
Πώς να υποδεχτώ το απολωλός, όταν αγνοώ αιτίες εγκατάλειψης;;;;;
Τι να νουθετήσω και πώς να το εμπνεύσω;;Ε;;;
Επειδή όμως είμαι παντός καιρού, θα προσπεράσω τα εμπόδια να υποδεχτώ το κακοκαρδισμένο Νατάλι, θα του ζητήσω συγνώμη για τις αναίσχυντες εικασίες μου για την απουσία της και θα ακουμπήσω σε όλες τις γλυκές μου φιλενάδες την καλημέρα μου με την ελπίδα να τα λέμε πάλι έτσι συχνά!!!!
Καλό ΣΚ, κορίτσια!
Καλημέρα παλίρροια μου!Ώστε κακολόγησες το Νατάλι σου!Ντροπή!
Μια κρυωμένη βορειοελλαδίτικη καλημέρα(τουλάχιστον στεγνή)
όσο πίνω το χυμό μπλέντερ μου,αναπολώντας ζεστές αγκαλίες...
Να έχουμε ένα υπέροχο Σάββατο,όπως κι αν οδηγηθούμε να το περάσουμε.
--->ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ
"Πιστεύω σ'ένα μονοπάτι,που θα'μαστε μαζί..."
Μια βιαστική καλημέρα και από μένα!!!!1 Φιλάκια πολλά κούκλες μου!
kαλημέραααααααααααααααααα� �, καλή εβδομάδααααααααααααααα(αν και μου τη δίνει η Δευτέρα, σε αντίθεση με όσους τους τη δίνει η Τρίτη! Και η Τρίτη μου τη δίνει! Από >Τετάρτη βράδυ σαν να σκάει το χειλάκι μου...λέτε να είμαι τεμπέλα;;;Ανησυχώ!)
καλημέρα, λοιπόν στα ομορφοκόριτσα με τη μικρή αισιοδοξία(Νατάλι) ή με την πελώριααααααααααααα(πωλίν� �) ή με τη μεσαία(εμείς οι λοιπές άλλες).Μετά από δέκα μέρες αυστηρής τήρησης της διατροφής μου την έκανα την πατατιά χτες και σήμερα, μετά από τηλεφώνημα με τηνεπιστήμονα, προσπαθώ να τα μπαλώσω(τα γνωστά: πολύ νερό, και γιαούρτι περισσότερο). Την Πέμπτη έχω ραντεβού καικάτι μου λέει ότι μάλλον υπάρχει απώλεια(έστω και μικρή).
Τα λοιπά μου ψιλοθλιμμένα είναι....η μεταγιορτινή θλίψη μάλλον!
Σας φιλώ, και θέλω να περνάτε καλά!!!!!!!!!!!:love::love:
ουπς! Ξέχασα τη Ζωούλα, τοκαινούριο βιταμπελάκι μας!!!
Ειδική λοιπόν καλημέρα στο μικρό μας που έχει πάρει τις κατηφοριές για καλά!
καλημέρα...
το την κατηφόρα για τα καλά με σκότωσε...χαχαχα
φιλάκια Μαράκι μου και σε όλους
Μικρή αισιοδοξία το Νατάλι;Ααααααααα
Δε συνάδει αυτό,που λες!Ούτε καν ως οξύμορο σχήμα δε μπορώ να το δεχτώ!
Τέλος πάντων,ΠοπαϋΟλιβομάνα!Έχει ς κι εσύ τα δικά σου και θολώνει καμιά φορά η κρίση σου!
Δεν παρεξηγώ εγώ...Τις Παριζιάνικες καλησπέρες μου,καθώς μόλις προσγειώθηκα στην Πόλη του Έρωτα και του Φωτός!
Δεν είναι εδώ κι η Λιλένια,να μοιραστώ τη χαρά μου!Επιτέλους πρόκειται να βρω αυτόν,που προορισμό στη ζωή του έχει να με λατρεύει!
--->Un Homme Et Une Femme
z η λ ε ύ ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!Για το Παρίσι, γι άυτόν που περιμένει, για το νατάλι που περιμένει πως την περιμένουν, για την υπέρμετρη αισιοδοξία της(αυτό έλειπε άλλωστε), για τους Παριζιάνους και Παριζιάνες που έχουν κοντά τους το Νατάλι, για τον αέρα που αναπνέετε....για όλα, βρωμονατάλι, ε βρωμονατάλι!!!!!!!
Γυρ'ιζω πεθαμένη από 8ωρο μάθημα και μιάμιση ώρα αναμονή στο φαρμακείο να γιατροπορεύσω το μικρούλι μου και να περάσω άλλη μια νύχτα σχεδόν ξάγρυπνη σπό την ανησυχία μου για τη μικρή και, αφού τα ψιλοτακτοποίησα, μπαίνω να εκτυπώσω για άυριο και κλεφτά ρίχνω μια ματιά στις φιλενάδες και τι βλέπω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Το νατάλι να μου τρίβει στα μούτρα ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΗΛΕΥΩ...Αχ, αχ και αχ!
Τουλάχιστον, ας το χαρείς!!!!(για να σε ζηλεύω περισσότερο)
ΦΙλιά
καλημέρα καλημέρα....Ναταλάκι μου να περάσεις καλά,καλύτερα από ότι μπορείς
να φανταστείς...φιλάκια σε όλους
Καλημέραααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα! εμεις εχουμε προβληματα με συνδεσεις και δεν μπαινω γιατι μου κολλαει το ιντερνετ συνεχεια!
ωστε το ναταλι μας πηγε "α παγι" (με γαλλικη προφορα παρακαλω)! και δεν λες τιποτε τοσο καιρο? δεν μας προσκαλεις αν ερθουμε μαζι σου? ωστε ετσι ε? καλα...καλα...
φιλακια σε ολες!! ζωη εισαι η herts? Και μαρακι εισαι το απορυπαντικο? με μπερδεψατε κουκλες....
ναι Barb μου η Ζωή είμαι!!:P