Κούκλες σας αφήνω κ εγώ πάω να κάνω νανακια γιατί το βράδυ δεν κοιμηθηκα καθόλου!!!!!Θα τα πούμε όταν έρθει και η αΦτου μεγαλειοτατη!!!!!Εγώ πάντως κάπνισα και έφαγα να της πείτε!!!!!
Printable View
Κούκλες σας αφήνω κ εγώ πάω να κάνω νανακια γιατί το βράδυ δεν κοιμηθηκα καθόλου!!!!!Θα τα πούμε όταν έρθει και η αΦτου μεγαλειοτατη!!!!!Εγώ πάντως κάπνισα και έφαγα να της πείτε!!!!!
Γιωτάκι περαστικά στην Γιωτογιαγιά, χαίρομαι που γλιτώσατε τα χειρότερα και εύχομαι να μην σας κάνει άλλες τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις! Εμ και εσύ μην κάνεις τόσο νόστιμα τα φαγητά!!! Κόψε κάτι βρε κορίτσι μου! :P
Λιλάκο μου ακόμη η μέση σε ταλαιπωρεί ε; Μην την ζορίζεις αν και με τα ταξίδια και τα πήγαινε έλα δεν σε βλέπω να ξεκουράζεσαι...Ελπίζω οι δουλειές σου να γίνουν γρήγορα και χωρίς κούραση και να ευχαριστηθείς την βόλτα σου!
Καλή ξεκούραση Γιωτάκι! Και μην ξεχάσεις να κρύψεις την πίτα από την γιαγιά!
οφοουουουυυυυυ, στασιάστε όσο σας παίρνει γιατί όταν η μονάρχις (τα θηλυκά εις-ης γράφονται -ις) επιστρέψει θα σας κόψει το βήχα, και θα επιβιώσω εγώ, το γλυκό, υπάκουο, πειθαρχημένο αυλικό γλυφτράκι!
Πήγα στο καινούριο σχολείο, μπήκα στα δυο τμήματα που μου έδωσαν, τα περισσότερα παιδάκια καλά ήταν , κανα-δυο που μου κουνήθηκαν , θα τους δείξω το αβοβλέμμα του καθηλώνει- σύμφωνα με τις φήμες- για να ψαρώσουν!
Και επειδή πιστεύω ότι ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή, και επειδή έχω δώσει αρκετά στο σχολείο το κανονικό μου, αύριο που δυο τάξεις θα πανε εκπαιδευτικες επισκεψεις, ο υποδιευθυντής μου είπε να κάτσω σπιτάκι μου να ξεκουραστώ! Γιούπιιιιι! Εγώ βέβαια είμαι μαζόχα και θα πάω μάλλον..
Το μόνο δυσάρεστο νέο μου είναι ότι η εκδρομή στη Μικρά Ασία ακυρώθηκε λόγω μικρής συμμετοχής, που να βρεθεί χρήμα για εκδρομές! Ίσως πάω κάπου αλλού...
Γιωτάκι, περαστικά στη γιαγιάκα σου!
Ναταλία χρυσό μου, που σε ενοχλούν τα "μωρε" και τα "καλέ", έπρεπε να σε έχω σε κανένα σχολείο να ακούς τα μπινελίκια που ρίχνουν οι μαθητές ο ένας στον άλλο, χωρίς αιδώ, μπροστά στους καθηγητές.. Διψήφιο στόχο ακούω, μέσα!
ναταλια τον πρωην μονο να τον βασανισω θελω.δεν θελω ουτε να σκεφτω την περιπτωση να τα ξαναεφτιαχνα μαζι του.once mamakias always mamakias.ολα θα τα προλαβω φτανει να μην με τσαντισουν στα ΤΕΙ που θελω να μου στειλουν κατι χαρτια γιατι θελω να κανω αιτηση για μεταπτυχιακο στην αμερικη.αν δεν φαω ολη τη μερα μου εκει εναν καφε με τον πρωην θα τον πιω.ελεγα να παω και για ψωνια αλλα μετα το εμβολιο του μικρου μου κοπρου που θα μου στοιχισει στο συνολο 160 ευρω το ταμειο ειναι μειον.
Πόσο λυπάμαι,δε λέγεται!Αλλού θα πας,αυλικό γλυφτράκι!Thessaloniki,baby!Quote:
Originally posted by monahoiot
Το μόνο δυσάρεστο νέο μου είναι ότι η εκδρομή στη Μικρά Ασία ακυρώθηκε λόγω μικρής συμμετοχής, που να βρεθεί χρήμα για εκδρομές! Ίσως πάω κάπου αλλού...
Κι αν λυπάσαι που χάνεις την εκδρομή στη Μικρά Ασία,αναλογίσου μια στιγμή,ποιός ευθύνεται...
Γλαύκης'week : Παράπονο--->"ʼλλα είναι εκείνα που αγαπώ ΓΙ'ΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ!"
ʼσε που όποτε μου έλεγε ποιό τραγούδι θέλει όλο συμπλήρωνε :
ΚΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΕ ΠΑΕΙ...μπερδεύοντας το με άλλο...
Τι έχεις να πεις τώρα για τη Φτου σου,αυλικό γλυφτράκι;
Λιλάκι μου,χαίρομαι που είσαι ξεκαθαρισμένη μέσα σου.Ελπίζω μόνο μην παίζεις με τη φωτιά.
Καμιά φορά είμαστε ευάλωτοι απέναντι σε κάποιους ανθρώπους,που έπαξαν σημαντικό κάποτε ρόλο στη ζωή μας.
Νομίζουμε πως το ελέγχουμε,πως το έχουμε τακτοποιημένο μέσα μας το πράγμα κι ωστόσο υποβόσκουν ανάγκες
και συναισθήματα,που δοθείσης ευκαιρίας,είναι ικανά να μας αναστατώσουν,ακόμα και να μας κάνουν να δώσουμε μιά
και να ρίξουμε όλο το γάλα,που σταγόνα σταγόνα τόσον καιρό με κόπο μαζεύαμε.Εγώ για παράδειγμα παρόλο που είμαι
στα 4,5 χρόνια μακρυά απ'τη λατρεία μου(τα δύο εκ των οποίων ούτε καν τηλεφώνημα)και παρόλο που έχω βρει και πάλι
τον λογικό καλό μου εαυτό,δε θα ρίσκαρα σε καμία περίπτωση συνάντηση μαζί του!Ίσα ίσα προσεύχομαι ούτε κατά τύχη
να μη βρεθώ στη θέση αυτή,μια που ζούμε στην ίδια πόλη.Αλλά αυτή είμαι εγώ.Εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα!Αναμένουμε νέα!
ναταλια ευτυχως για μενα ο πρωην δεν ειναι ο ερωτας της ζωης μου.ναι ημουν ερωτευμενη μαζι του καποτε ομως τον χωρισα γιατι ημουν ερωτευμενη με καποιον αλλον.καποιον που ποτε δεν ειχα και ποτε δεν θα εχω.και το κακο ειναι οτι εγω τον ειδα προσφατα και καταλαβα οτι οσα χρονια και αν περασουν θα κοιταω πισω σε αυτον καθε φορα.
Αχάμ!Τον πρώην φοβόμουν και μου βγαίνει το άπιαστο όνειρο από αριστερά!
Έχει όμως βάση όλο αυτό ή είναι η έμμονη ιδέα του ανεκπλήρωτου;Τι πραγματικά ξέρουμε για το λεγάμενο;
Και πού ξέρεις πως ποτέ τίποτα μεταξύ σας δε θα συμβεί;Εκτός βέβαια αν είναι ήδη αφοσιωμένος και καλά αλλού!
ηταν μεγαλυτερος και καθηγητης μου τοτε οποτε ηταν αντιθετα στις αρχες μου.
Κατάλαβα...Έχουν άλλη δυναμική οι σχέσεις αυτές...
Να υποθέσω πως δεν έχει διατηρηθεί κάποια μεταξύ σας επαφή.
Πάντως,Λιλάκι μου,πέρα από την όποια γοητεία εκείνος ασκεί επάνω σου,
θεωρείς πως θα ήσουν στην καθημερινότητα καλά με έναν μεγαλύτερο άνθρωπο;
Οι ανάγκες της ηλικίας σου,τα όποια θέματα επισύρει η δική του...πώς το φαντάζεσαι;
Καλησπέρα σας, Υπήκοοι του Κακομοιριστάν!
Ξεκινώ λέγοντας πως χαίρομαι για τη μεταξύ μας αλληλεγγύη, σε θέματα πάσης φύσεως. Συμφωνώ με τη συγκρατούμενή μου Ναταλία. Κάποιες σχέσεις μένουν στο μυαλό μας ως απωθημένα. Υποψιάζομαι πως υπάρχει υποβόσκων θαυμασμός για τον άνθρωπο που περιγράφεις Λίλα. Θαυμασμός, που δεν έφυγε ποτέ. Λίγο το καθηγητηλίκι, λίγο η ωριμότητα, δε θέλει και πολύ.. Ωραία θα ήταν αν μπορούσες να βιώσεις για λίγο τι θα πει καθημερινότητα με το συγκεκριμένο. Πιστεύω πως θα σε περίμενε μία απογοήτευση.
Συνεχίζω, βάζοντας ένα τραγουδάκι. Δράττομαι της ευκαιρίας, τώρα, που η Υψηλοτάτη μας ξεκουράζει το βασιλικό της κορμί. Τι με έκανε και το έψαξα; Για μαντέψτε.. Λέει συνέχεια "αα τι συμφορά, αα τι συμφορά".. Δικό μας! Κάτι μου λέει ότι θα έρθει ο μαύρος να με μαστιγώσει.. Ένας μάγκας στα σαλόνια, ταινία δευτέρας διαλογής, κάκιστη ερμηνεία, τραγούδι της πυρκαγιάς... Αλλά αυτό με εκφράζει τώρα!
http://www.youtube.com/watch?v=OmEUl1jobWk
Επέστρεψα κι εγώ και προσπαθώ να κάνω defrost και να επανέλθω σε θερμοκρασία δωματίου! Σήμερα με τόσο περπάτημα που έκανα συμπλήρωσα σίγουρα τα 10.000 βήματα που έχει συστήσει η διαιτολόγος της Ιωάννας24 ως καθημερινή άσκηση! Χθες πιάστηκα με το πάρτυ και ξέχασα να σας πω ότι καθώς γυρνούσα από το σπίτι της μητέρας μου μου έκανε καμάκι στο δρόμο ένας Έλληνας! Πολύ με συγκίνησε ο άτιμος γιατί μου θύμισε τη μητρική μου γλώσσα, τα ελληνικά, αφού μου κάνουν καμάκι μόνο οι Πακιστανοί και οι Μαύροι πλέον, που να τον βρω τον έλληνα! Ήμουνα έτοιμη να ανοίξω το τάπερ και να τον κεράσω έναν ντολμά, αλλά έφυγε και δεν τον πρόλαβα! :lol: Αχ, είναι αβάσταχτη η ξενιτιά εδώ στα Κάτω Πατήσια. :lol:
Γιώτα κρίμα που δεν θα πάτε εκδρομή τελικά αλλά είμαι σίγουρη ότι τώρα που σου μπήκε η ιδέα στο μυαλό όλο και κάπου θα καταφέρεις να πας. Κι όσο για τους μαθητές που σου κουνήθηκαν δεν ανησυχώ καθόλου διότι εσύ γνωρίζεις από χορούς και είσαι και αδύνατη οπότε κουνιέσαι πολύ καλύτερα! :lol:
Να έρθω εγώ, Ταπερτζίνα μου, να σου κάνω καμάκι; Αν κερνάς ντολμά.. Θα είμαι και σε άπταιστα ελληνικά.. Μπορώ να έχω δύο ντολμάδες, παρακαλώ;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πολύ με συγκίνησε ο άτιμος γιατί μου θύμισε τη μητρική μου γλώσσα, τα ελληνικά, αφού μου κάνουν καμάκι μόνο οι Πακιστανοί και οι Μαύροι πλέον, που να τον βρω τον έλληνα! Ήμουνα έτοιμη να ανοίξω το τάπερ και να τον κεράσω έναν ντολμά, αλλά έφυγε και δεν τον πρόλαβα! :lol:
Υπήκοοι, βγάλτε το σκασμό! Σταθείτε σε στάση προσοχής! Υποκλιθείτε! Η Μεγαλειοτάτη ξύπνησε και είναι και πάλι κοντά μας...
Θα σε κερνούσα ʼβα μου αλλά δυστυχώς ετοιμάζομαι να φάω τους τελευταίους ντολμάδες τώρα καθότι κέρασα και το λαλάγγιον εχθές και δεν μου έμειναν να τρώω για 3 ημέρες υπό κανονικές σλιβοσυνθήκες!
χαχαχαχαχα!Ε,Ρε Ομιτζίνα!Αλλά κι εσύ Λιχούδη...once Λιχούδης,always Λιχούδης!
Όσο για τη Μακ,καθόλου κρίμα δεν είναι!Ήταν προσυμφωνημένο πως αν δεν παίξει Τουρκία,θα παίξει Ναταλία!
Τα μιλήσαμε,τα συμφωνήσαμε με τον Μακάκη,που'χει τσίκι τσίκι το σποράκι!ʼλα,ο μόρτης!Θα μου'ρθει Μάρτη!
Μα τι ποιητικό ντελίριο με έχει κυριεύσει;Ανησυχώ μήπως υποσυνείδητα υποτάσσομαι στη Φτου!Φτου κακά!
Μόλις θυμήθηκα μια κατεπείγουσα υποχρέωση που έχω!Έφυγααααααααααααααααα� �α!Quote:
Originally posted by Ava
Υπήκοοι, βγάλτε το σκασμό! Σταθείτε σε στάση προσοχής! Υποκλιθείτε! Η Μεγαλειοτάτη ξύπνησε και είναι και πάλι κοντά μας...
Η Βασιλική απαγόρευση αφορά λαλάγγια. Εγώ δε διαθέτω τέτοιο.. Μήπως να σου έκανα λίγο σεξάκι, μπας και κερδίσω λίγους ντολμάδες;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θα σε κερνούσα ʼβα μου αλλά δυστυχώς ετοιμάζομαι να φάω τους τελευταίους ντολμάδες τώρα καθότι κέρασα και το λαλάγγιον εχθές και δεν μου έμειναν να τρώω για 3 ημέρες υπό κανονικές σλιβοσυνθήκες!
Πρόσεξέ με, αυτή την πρόταση σου την κάνει μία δηλωμένη λάτρις (είδες Γιώτα μου, που είμαστε καλές μαθήτριες); του ανδρικού κορμιού και ιδιαιτέρως της λαλαγγοζώνης! Πόσο ακόμη θα κατρακυλήσω για λίγους ντολμάδες; :wow:
Μην τις ακούς Μεγαλειοτάτη και μην πτοείσαι! Σου αφιερώνω κι ένα τραγουδάκι που δεν είναι κλασσική μουσική μεν αλλά είναι επίκαιρο δε! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VJ_3jlhwBos
Στις προσταγές σας Μεγαλειοτάτη μου!!! Διακρίνω χιούμορ στις προσταγές σου και αρχίζω να παίρνω λίγο τα πάνω μου! :DQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Αγαπημενοι μου υπηκοοι καλη σας μερα!Απο οτι
καταλαβατε το πολιτευμα ειναι απολυτη μοναρχια!
Ελεγα να ειναι βασιλευομενη δημοκρατια ξεροντας
ομως τι νουμερα κυκλοφορουν εδω κ η πολλη
δημοκρατια θα γινοταν ασυδοσια αλλαξα γνωμη.
Η εβδομαδα ειναι αφιερωμενη στο καλο τραγουδι,
στην ποιηση,στο θεατρο.στο βιβλιο,στη ζωγραφικη
κ γενικα στην κουλτουρα κ οχι στην υποκουλτουρα.
Αβα ακουσες?
Επισης ειναι εβδομαδα τουρτας με βραδυες μπουατ
κ βραδυες παρτυ αφου η αυτου μεγαλειοτης εχει τα
γενεθλια της κ θα τα γιορταζουμε ολη την εβδομαδα
κατι σαν τους βασιλικους γαμους να πουμε.
Επισης ειναι εβδομαδα ταξιδιου κ εκδρομων με
φωτογραφιες η περιγραφες απο αγαπημενους
προορισμους.Το αλλο ψωνιο μου δηλ!
Οσοι με εχουν γλυψει αρκετα θα παρουν κ αξιωματα!
Αρχιζω με την Αβα που για να καλυψω τα νωτα μου θα
γινει βασιλικος ακολουθος κ θα προσεχει για τη
σεπτη λειτουργια του τοπικ οσο εγω θα λειπω.
Οταν δηλ θα βγαζω τη βασιλικη χλαμυδα κ σαν κοινος
θνητος θα πηγαινω για το μεροκαματο.
Επι των καλλιτεχνικων οριζεται η Ναταλια η οποια
θα παρουσιαζει τουλαχιστον ενα πινακα κ φωτογραφια
την ημερα συν τραγουδια!
Επι της ψυχαγωγιας ,ποια αλλη,η Τζινα.Επισης κ για
την κλασσικη μουσικη λογω προηγουμενης εμπειριας
στας Βιεννας.
Η Μακ υπευθυνη επι των ποιητικων κ λογοτεχνικων
θεματων με υποχρεωση να παραθετειτουλαχιστον ενα
τιτλο απο αγαπημενο βιβλιο την ημερα.Θα εχει κ
ευνοικη διαχειρηση επειδη διαβασε το βιβλιο του
αδελφου μου κ εκανε κ εκανε κ καλη κριτικη.Αυτες
που το εχουν παρει,ξερω 2,κ δεν το εχουν διαβασει
να το διαβασουν παραυτα!Οι υπολοιπες να το
αγορασουν γρηγορα για να αποφυγουν τα χειροτερα!
Η Ελι οικονομος με υποχρεωση να μας βγαζει καθε
μερα το διαιτιτικο προγραμμα μας που θα
περιλαμβανει τον αμπακο κ τουρτα,ολοκληρη, χωρις να
παχαινουμε!
Λιλα κ Καλλιοπη ποιος σας ειπε να μας λετε ολο για
φαγητα?στην κουζινα γρηγορα!
Πονεσε το χερι μου γιατι εχω κ μια τενοντιτιδα
αλλα μην νομιζεταιοι υπολοιπες οτι θα τη γλυτωσετε.
Μπρεικ,Αγγελουδακι,Κατεριν α,Αλινα,Γιωτακι,Αστεροσκον� � για κοπιαστε!
Πωλινα κ εσυ γρηγορα στην κουζινα να μας φτιαξεις
καμμια τουρτα.
Ευχομαι να εχουμε ολες καλη εβδομαδα χαρουμενη
κ ανοιξιατικη στην καρδια τουλαχιστον!Φιλια πολλα!!
Υ.Γ. ουφ και ακόμη έχω ένα σωρό σελίδες να διαβάσω και να πάω και γυμναστήριο... ακούω την Πριγκιπέσα του Μάλαμα και συνεχίζω ακάθεκτη την μελέτη μου....
δεν ειναι και κανενας κολογερος ενταξει.ειναι 40 με 45.δεν θα τον αντεχα σιγουρα στην καθημερινοτητα μου για πολλους λογους.ειναι καπνιστης, του αρεσει ο καρρας και παιζει το ματι του.
Κι εσύ τέκνον Ομιτζίνα;Βλέπω το φαινόμενο Μακ-αυλικός γλύφτης εξαπλώνεται επικίνδυνα!
Έχω κι εγώ ένα δώρο για τη Φτου για τις δύσκολες ώρες που δεν έχει πρόσβαση σε internet.
Μη μας πάθει τίποτα από τα στερητικά των κολάκων της...Πρόκειται για ψυχοπονιάρικο δώρο καθαρά και μόνο!
--->http://www.youtube.com/watch?v=8HrC1FXRlgY
Αν και δεν είναι στις αρμοδιότητες μου να σας αφιερώσω μία απαγγελία ποιήματος :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=1-Z_u...eature=related
και ροζ γλωσσιτσες και 3 ταχυτητες?θελω και εγω φορητο γλυφτη.
Quote:
Originally posted by eleni198621
...ειναι καπνιστης, του αρεσει ο καρρας και παιζει το ματι του.
Μόλις είχα απευθείας σύνδεση με το Βασιλικό Τηλέφωνο.. Ευχαριστώ, Μεγαλειοτάτη, που τα υψηλά ακροδάχτυλά σας καταδεχτήκανε να πληκτρολογήσουν τον αριθμό της ταπεινότητάς μου!
Μας διαβάζει.. Όλα τα ελέγχει... Προσοχή, τουλάχιστον από δω και μπρος...
Ευτυχώς δεν πρόλαβε ακόμη να φτάσει στον Τσε και μου είπε ότι είμαι καλή στο ρόλο του Χαφιέ και ότι θα πάω μπροστά.. Ίσως με ετοιμάζει και για ύπατα αξιώματα, δεν ξέρω ακόμη. Προκειμένου να αγγίξω τα αξιώματα αυτά, έκανα ένα μίνι πρόλογο για τον Τσε και δικαιολογήθηκα ότι τον έβαλα γιατί είναι ωραίος γκόμενος και γιατί έχω φαντασιώσεις με Κούβα, ρούμι και πούρα.. Δεν ξέρω αν θα το χάψει, θα δούμε!
http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048Quote:
Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by eleni198621
...ειναι καπνιστης, του αρεσει ο καρρας και παιζει το ματι του.
Κυρίως για το τρίτο κομμάτι!
μπουρλοτο δεν λες τιποτα.
http://www.youtube.com/watch?v=K1A-zz59f-w
μιλαμε ποιοτητα ετσι?
Λίλα μου, μια μικρή υπενθύμιση.. Οι ημέρες της βασιλείας μου πέρασαν ανεπιστρεπτί.. Τότε η βασίλισσά σας επέτρεπε τα πάντα, με τον όρο να σας κάνουν να νιώθετε ελεύθερες κι ευτυχισμένες. Τώρα πια, είμαι μια κακομοίρα έκπτωτη, υπήκοος του Κακομοιριστάν και μάλιστα στο ρόλο του Βασιλικού Χαφιέ! Οποία κατάπτωσις!
Η τωρινή μας Βασίλισσα δεν επιτρέπει αυτά που γινόταν επί των ημερών μου! Το συγκεκριμένο τραγουδάκι, ίσως το επιτρέψει, γιατί έχει μέσα τη μαγική λέξη "γλείφε". Γλείφε, Λϊλα μου, γλείφε, μπας και γλιτώσεις το μαστίγωμα!
παω να κανω μπανιο και επιστρεφω κορες.
Καλησπερα σε ολους τους καλους μου υπηκοους!Εγω φροντιζω για την καλη διαβιωση κ ψυχικη υγεια αλλα βλεπω αντιδρασεις απο καποια ταραχοποια στοιχεια!Θα μελετησω καλυτερα κ θα επανελθω!
Τούρτα! Τούρτα! Τούρτα!
Φωνή Λαού, οργή Θεού!
Για αρχη μια τουρτιτσα με το στεμμα βεβαιως ,βεβαιως για να μην ξεχνιομαστε!
Ναταλια η σημερινη σου παρεκτροπη με τον συγκεκριμμενο αοιδο κ το καταπτυστον ασμα ξερω οτι οφειλεται σε εξωτερικον δακτυλο.Ειδικα μετα την αποφαση σου να κοιμασαι νωρις,να παρακολουθεις τα μαθηματα σου,αλλα κ μετα την αποφαση σου να χασεις κιλα ωστε να μας γινεις διψηφια δεν θα τιμωρηθεις!Πρεπει να μην εισαι σε κατασταση στρες αλλα θα δινεις το παρων δις καθημερινα κ θα εκπληρωνεις τα καλλιτεχνικα σου καθηκοντα!Τα των τραγουδιων αιρεται η υποχρεωσης για να εχεις λιγοτερο φορτο εργασιας.
επεστρεψα.αυριο που θα παω στην παλια μου σχολη ας ελπισουμε οτι δεν θα πεσω πανω του γιατι θα ουρλιαξω.
Ευχαριστούμε, Υπήκοε Eli για την ποιητική αφιέρωση! Με τη σειρά μου, ας παρουσιάσω κάτι.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=7Nu-2lN9sbk
καλησπερα καφεδακι μεγαλειοτατη ?
Αβα παιδι μου παρε κ εσυ μια τουρτιτσα γιατι τα πας αρκετα καλα παρα τα μικρα λαθακια σου λογω του οτι εισαι αρχαρια στη θεση της βασιλικης ακολουθου.Ο Τσε ειναι πραγματι ωραιος αντρας κ επειδη ειναι βδομαδα φατε ματια ψαρια,ας το παρει το ποταμι....
Λίλα εύχομαι να πας στη σχολή σου, να γίνουν όλα όπως τα θέλεις εκεί με τα χαρτιά σου και να φύγεις χωρίς να τον συναντήσεις.