Ναι, όλα αυτά κάτι μου λένε. Οι φίλοι που με είδαν μετά από τα τελευταία γεγονότα, μου είπαν να πάω να μιλήσω σε κάποιον ειδικό, και για δική μου βοήθεια. Ήμουν εξαιρετικά ταραγμένος. Να προσθέσω ότι όλο αυτό μου κοστίζει πάρα πολύ, γιατί είμαι και τελείως μόνος. Λόγω εργασίας, από το Σεπτέμβρη κατοικώ σε ένα μικρό νησί. Με την κοπέλα μου βρισκόμασταν τα Σαββατοκύριακα. Τη χρονιά που πέρασε πριν έρθω εδώ, ήμασταν συνέχεια μαζί, ακόμα και αν έβγαινα με την αντροπαρέα, ερχόταν και κείνη μαζί, έστω και λίγο αργότερα. Κι αυτό γιατί το ήθελα εγώ, όχι γιατί γκρίνιαζε. Αν πάντως είναι αυτά που λες, δε νομίζω ότι μπορώ να το χειριστώ. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. [/quote]Quote:
Originally posted by polytehnitis
Καταρχην δεν μας κούρασες. Κατάδεύετρον, φαίνεται πως η φίλη σου βγάζει κάποια απωθημένα.Αυτα μπορεί να είναι από προηγούμενη σχέση της, ανασφάλεια με σένα, έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους σου, ή ακόμη και δικής σου υπομονής απέναντι σε όλα αυτά που κάνει.
Απ όλα αυτα που σου γράφω, διακρίνεις κάτι?
ΥΓ. Καλώς ήρθες.
Να εισαι καλα. Εσύ πιστευεις πως έχεις προκαλέσει αυτές τις αντιδράσεις της, ή είναι πράγματα που κουβαλά χρόνια και τα έβγαλε πάνω σου?
Πάντως, το γεγονός πως σε έπιασε να μιλάς με την πρώην σου, είναι από μόνο του κάτι πολύ σοβαρό που θα μπορούσε να την κάνει ιδιαίτερα ανασφαλή απέναντι στη σχεση σας και σε σένα.