Να εισαι καλα, καλα και πανω απ'ολα ΚΑΛΑ!!!
Σε ολους αυτο μας ευχομαι. Να ειμαστε καλα, οτι και αν σημαινει αυτο για τον καθενα.
Φιλια και αγκαλιες και αγαπουλες σε ολους :)
Printable View
Καλή Χρονιά σε όλους και από εμένα μέσα από την καρδιά μου. Εμένα ξαφνικά την πρωτοχρονιά με θυμήθηκαν οι αρρυθμίες μου μετά από αρκετό καιρό ηρεμίας...σιγά μην με ξέχναγαν...anyway...
Εύχομαι το 2013 να φέρει πάνω από όλα Υγεία αλλά και ηρεμία και ψυχική γαλήνη σε όλους όσους το χρειάζονται. Με λιγότερες κρίσεις πανικού και αγχωτικές καταστάσεις και περισσότερο ενδιαφέρον για τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας.
Καλή Χρονιά
Χρόνια πολλά Greca :)
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/BLU.jpg
Παντως ο μικρος στην φωτο χ@στηκε...;)
Οχι δεν νιώθω καλά. Θέλω να κλαφτώ πάλι, αυτές οι ψυχολογικές διακυμάνσεις νιώθω να με τεντώνουν...
http://youtu.be/WVg1mbxTkFo
Πφφφ...η μαμά μου, μου ανακοίνωσε οτι θέλουν να την κοπανήσουν ΠΑΛΙ για ενα διήμερο, εννοόντας 3 ημέρες κ σαν να μην έφτανε αυτό θα πάνε μαζί τους οι θείοι μου, οι οποίοι είναι το στήριγμα μου οταν οι δικοί μου την κοπανάνε. Το στομάχι μου απο χθε΄ς το βράδυ είναι κόμπος πάλι. Έχω να βγώ κ εκτός χωριού γύρω στις 2 εβδομάδες κ ήδη νιώθω σκασμένη κ σαλταρισμένη. όσο πιο πολύ καιρό κάνω να οδηγήσω ξανά κ να μετακινηθώ στην πόλη τόσο πιο πολύ ξαναμεταμορφώνομαι σε κότα. Οι σκέψεις με βασανίζουν σε κάθε εγχείρημα που πρόκειται να κάνω. Η μπιρίμπα με φίλους είναι βάλσαμο αλλά το χω κάψει το έρμο απο την πολύ κατανάλωση... Η δουλειά τελείωσε κ τα ενδιαφέροντα περιορίστηκαν.
Ολα αυτά μου βγαλαν ενα μπούκωμα, σύν το γεγονός οτι σήμερα βρέχει κ θα μου πάρουν το αυτοκίνητο λόγω βλάβης του άλλου...θα σκάσω! οχι δεν φοβάμαι μην μου κατσαρώσει το μαλλί, χέζομαι στην ιδέα οτι μπορεί να πάθω κάτι κ δεν θα έχω μέσο να την κοπανήσω ανα πάσα ώρα κ στιγμή, να μπορώ να κρυφτώ...
Είμαι ολο ιδέες κ δεν πραγματοποιώ τπτ γμτ... Οι προπονήσεις στο μπάσκετ έμειναν στην ιδέα, καθώς έχω κάνει μόνο 2, η εγγραφή σε πολεμικές τέχνες έμειναν αυτές σαν ιδέα, κ το πιο απλό απο όλα να μείνω ενα βράδυ στην πόλη ξανά στον αδερφό μου μπάς κ δω ξεχασμένους φίλους κ να πιώ εναμ γκαϊφέ σαν άνθρωπος έμεινε σε κλισε πέον λόγια. Χθες 2 ξεδέρφια μου μου αφηγήθηκαν τις μεταμεσονύκτιες περιπέτειες τους σε ενα κωλόμπαρο κ καλά στριπτιτζάδικο, κ τους ζήλεψα. Πόσο έχω ανάγκη να βγώ κ να κάνω μαλκίες... Μαζί τους θα περάσω καλά, ξέρουν για το θέμα μου κ είναι υποστηρικτικοί.
Ρε γμτ εχω ολα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσω στην ζωή μου σε όλους τους τομείς κ δεν κάνω τπτ... τπτ... Έχω αφήσει τον εαυτό μου, τον εχω αφήσει σε μια ρουτίνα εφισυχασμού κ ασφάλειας... Το στομάχι μου πάλι είναι κόμπος. Πρέπει να επισκεφτώ τον Dr μου, έχω να τον δω 2 μιση μήνες τώρα λόγω της δουλειάς. Θέλω να πάω κάπου εξω κ να τρέξω ή να περπατήσω για κανένα μισάωρο, να νιώσω το σώμα μου, να μου μιλήσει αυτό το έρμο, μιας κ δεν προλαβαίνει να μου κάνει νεύμα, έχω δώσει τα ηνία στις σκέψεις...
Γεια σου Σουτσι σου γραφω για να σου ...δωσω θαρρος. Εχω τρια κιλα θαρρος "ανακατεμενα με ζαναξ"...;) Παντως γραφεις ωραια να το ξερεις εχεις "φλεβα" συγγραφεα. Οποτε μου κατεβηκε η ιδεα. Και η Μπλου γραφει ωραια και ποιος ξερει ποσοι αλλοι εδω μεσα ρε δε βγαζουμε ενα περιοδικο. Εστω ον λαιν με κανα τιτλο www. e-τρελλοκομειον.com (οχι gr αλλα com καθοτι βγαινει απο το community και θαρρω οτι μας εκφραζει καλυτερα). Το τι κειμεναρες θα γραφτουν το τι γελιο θα βγαλουμε το προσυπογραφω εκ των προτερων. Σοβαρολογω δεν κανω πλακα εστω ενα μπλογκσποτ που ειναι και τσαμπα. Μεχρι να πιασω το λοτο μετα θα το βγαλουμε και σε εντυπο , θα σας προσλαβω ολους και ολες.
Καλα ρε παιδι! Την εβγαλες καθαρη με τη δουλεια, τα πηγες περιφημα, ανεβηκες, ολα καλα ολα ωραια, δεν επαθες τιποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ και κολλας που θα την κοπανησουν;
Καλα να περασουν να τους πεις και να περασεις εσυ ακομα καλυτερα μονη σου! Να κανεις οτι γουσταρεις και αλητεψεις εντος και εκτος σπιτιου!
Εκμεταλλευσου τη μοναξια σου για καλο δικο σου καλο μου!
Περνα περιφημα και πιστεψε με δεν θα παθεις τιποτα. Μη σου πω οτι θα ξενερωσεις οταν επιστρεψουν.
Δεν μπορώ ρε συ Blue, και οι 2 ταυτόχρονα? Χθες το πα στην μανα μου σε ανύποτρο χρόνο οτι nain, forbidden, δεν γίνεται!!! Επίτηδες το πα ενώ είμασταν περιτριγυρισμένοι απο κόσμο (δεν άκουγαν) για να μην αρχίσει πάλι το ποίήμα. Δεν ειπε τίποτα...με βλέπει οτι με ξαναπιάσαν οι ανασφάλειες...είδομεν...
Τούτε πού χρόνος ρε συ? Ήδη κρατάω τον λογαριασμό στο facebook του οργανισμού που δούλευα κ θέλει κ αυτό συντήρηση ψάξιμο κ οργάνωση μιας κ είναι σαν να ξεκινάει απο το μηδέν. Έχω και τον κάθε πικραμένο να μου ζητάει χάρες που σχετίζονται με την τεχνολογία, είτε είναι ταινίες είτε είναι cd είτε είναι να δώ το pc τους, κ δεν ξέρω τι άλλο.
Καλή ιδέα πάντως επειδή ενέχει το στοιχείο της ομάδας. Κάποτε ξεκίνησα και εγώ ενα blog κ έμεινε φυσικά εκεί... Η αλήθεια είναι οτι έχω σκεφτεί κ εγώ οτι αν ποτέ αντιγράψω ολο αυτό το thread κ γίνόταν ενα μίνι έντυπο πολύς κόσμος θα διασκέδαζε αλλά κ θα ενημερονόταν... Είναι οι ιστορίες καθημερινής τρέλας ενός γκρούπ ατόμων που ενώ είναι μειονότητα θεωρητικά αγγίζουν την πλειοψηφία του κόσμου. Μας χρειάζεται η αλήθεια. Ποιός ξέρει ίσως η δημοσίευση τέτοιων ιστοριών κ περιστατικών να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος μας σε κοινωνική βάση. Αλλά ολα αυτά μοιάζουν λίγο μακρυνά... ωστόσο δελεαστικά οφείλω να πω...
Τα πισωγυρίσματα είναι σπαστικά κ κουραστικά. ίσως η λύση να ναι η επίμονη δραστική αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού κ των φόβων εν γένει. Αν τα αφήσεις κ επαναπαυτείς αυτά περιμένουν σαν τις ύαινες να σου χυμίξουν. Πφφ...
Καλή μας Κυριακή παίδες
*p.s.---> το com νομ'ιζω υποδηλώνει company (δεν είμαι 100% σίγουρη) για αυτό χρησιμοποιείται συνήθως απο εταιρίες ή ιδιώτες όταν ο σκοπός είναι το κέρδος(για αυτό είμαι σίγουρη). Το ποιό "αλτρουιστικό" κ "ιδεαλιστικο" είναι το .org μιας κ απευθύνεται σε φορέις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Θυμάμαι κάτι ψηλά απο κάτι σεμινάρια πληροφορικής που έκανα κατά καιρούς
Σουτσι μπορω να καταλαβω πολυ καλα πως νιωθεις ,και εγω μια απο τα ιδια ειμαι οταν λειπει ο φιλος μου , ειναι πολυ ασχημο αλλα .....
αλλα... εχουν και αυτοι το δικαιωμα να ζουν την ζωη τους και εμεις καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο , χωρις αλλους διπλα μας . . .
Αν νιωσεις οτι πεθαινεις ή οτι αλλο κανε κατι να ξεχαστεις ή μιλα εδω ,κατεβασε ταινιες , βγες περπατα λιγο , ακου μουσικη , καλεσε κανεναν φιλο αλλα πολεμησε το .
Ειναι κριμα ρε πουστη μου.
Soutsi εχεις και δεν εχεις δικιο το com αλλοι λενε οτι βγαινει απο το company αλλοι απο το commercial. Και στις δυο περιπτωσεις ειμαι λαθος. Ωωωω...ποσο ντρεπομαι....Παω να ...αυτοκτονισω αφου ομως πρωτα ταισω τα προβατα τον σκυλο τα γατια και κανω κι ενα ντους...Σημερα θα ...αυτοκτονισω με κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο. Παντως και το .edu και το .net καλο μου φαινεται
αν ποτε το συγκεκριμενο thread επρεπε να εχει καταληξη θα ηταν .com απο το comicon!
Γιατι ειμαστε μεν για δεσιμο αλλα εχουμε και πλακα.
Σαφώς my dear !
Επίσης παίζει κ πολύ δράμα unfortunatelly...
Κοίτα μην ταϊσεις το σκύλο με τα κόκκαλα απο το κοτόπουλο, παίζει να τον αυτοκτονήσεις κ αυτόν. Επείδή είναι ψιλά λένε οτι μπορεί να του κάτσουν στο λαιμό. Τα γατιά ανάγκη δεν έχουν,εκεί που νομίζεις οτι αυτό ήταν τετέλεσται όταν πνίγονται απο τισ γουνότριχες τους (ή και απο λαστιχάκια μαλλιών), τσούπ back in life κ νιάου κ ξανανιάου.Quote:
Ωωωω...ποσο ντρεπομαι....Παω να ...αυτοκτονισω αφου ομως πρωτα ταισω τα προβατα τον σκυλο τα γατια και κανω κι ενα ντους...Σημερα θα ...αυτοκτονισω με κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο.
Δεν λέω οτι έχω δίκιο. Το ξέρω οτι είμαι γαϊδούρα κ παράλογη, αν δεν το συνηδητοποιούσα betelgeuse, τότε πάμε αλλού... Την ζωή τους την ζούνε, δεν τους εχω κόκκαλο δίπλα μου αλλά θέλω λίγο κατανόηση στα πισωγυρίσματα μου...:( Χθες η μάνα μου ΠΑΛΙ με έβαλε να απολογηθώ. Δεν Δεν Δεν... απλά δεν το χει το επικοινωνιακό τι να πώ...Την παρακάλεσα να πάμε σήμερα βόλτα στην πόλη με το ζόρι μαζί με την αδερφή της έτσι ρε γμτ να ξεφύγω λίγο, να κάνω ίσως τπτ ψώνια, δεν ξέρω κάτι, απλά να ξεφύγω λίγο κ μου πε οτι κανόνισε κ δεν ξέρω τι άλλο. Θέλει λέει να πάω μόνη μου ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ! Ρε γμτ, ΡΕ ΓΜΤ ασε με εμένα να κρίνω το καλό μου, δεν είμαι 15χρονο κ ούτε αφελής, για να της ζητάω κάτι τέτοιο υπάρχει λόγος!!! Αφού με βλέπει οτι εχω να οδηγήσω 2 εβδομάδες κοντά 3 κ εχω πάλι ανασφάλειες γιατί με ρωτάει τα αυτονόητα??? I guess thats the way it is...Quote:
Σουτσι μπορω να καταλαβω πολυ καλα πως νιωθεις ,και εγω μια απο τα ιδια ειμαι οταν λειπει ο φιλος μου , ειναι πολυ ασχημο αλλα .....
αλλα... εχουν και αυτοι το δικαιωμα να ζουν την ζωη τους και εμεις καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο , χωρις αλλους διπλα μας . . .
Αν νιωσεις οτι πεθαινεις ή οτι αλλο κανε κατι να ξεχαστεις ή μιλα εδω ,κατεβασε ταινιες , βγες περπατα λιγο , ακου μουσικη , καλεσε κανεναν φιλο αλλα πολεμησε το .
Ειναι κριμα ρε πουστη μου.
Την στιγμή αυτή που σας γράφω με κατακλύζουν δεκάδες σκέψεις συνδιασμένες με ενα σκατά στομάχι θαρρεέις κ θα δώσω πανελλήνιες. Με ποιό αμάξι θα πάμε, (της θείας μου είναι μεγάλο που θα το παρκάρουμε), πώς θα μετακινούαστε εφόσον η θεία μου αναρώνει απο στραμπουληγμένο πόδι, πως θα μετακινηθώ στην πόλη με τα πόδια εαν το αυτοκίνητο είναι μακριά και άλλα τέτοια εφάνταστα και ωραία που μόνο κωμικοτραγικά ακούγονται...Εμπρός καλό μου ζάναξ, do your thing...
Δεν το περίμενα αυτό που θα ξεστοομίσω απο εμένα...Ο χειμώνας αρχίζει και μου την δίνει!!! Μου την δίνει αυτός ο σκατόκαιρος, αυτή η μούχλα...Ποιόν εμένα, the master of mouxla.
Αχ τι θα απογίνουμε δεν ξέρω αγαπητοί μου...
Wish me luck today, κ αν πάρουν αέρα τα πανιά μου ίσως πα΄λι πάρω την ανηφόρα...
Σας ευχαριστώ που κ πάλι με ακούσατε...(σάμπως έχετε κ άλλη ενναλακτική? εδώ είναι το κείμενο μπαστακομένο κ ακούνητο)
Καλή μας ημέρα
Soutsi i know about the dog την εχομε πατησει μια φορα αλλα ηταν απο ψαροκοκκαλο. Με τρομοκρατησε καμμια βδομαδα, ειχε ενα βηχα "ανθρωπινο" και τασεις εμετου, ρωτηξα κτηνιατρο μου ειπε δωστου ελαιολαδο και θα ηρεμησει σιγα σιγα. Το θεμα ειναι πως του δινεις λαδι στον σκυλο?Τελος παντων του περασε και ειμεθα μια χαρα.
Οσο για τον κολοκαιρο πλεον μου την δινει κι εμενα. Οταν κρυωνει με πιανουν πιο εντονα οι πονοι στο γαστρεντερικο , η ψυξη που εχω και οι αυχενοκηλες και ειμαι ...μια χαρα χαλια. Καποτε οταν χιονιζε ημουν ευτυχισμενος τωρα καθε πρωι που σηκωνομαι βριζω τον κολοκαιρο και το κρυο.
Πουτανα ψυχολογια εισαι μεγαλο πραγμα τελικα. Απο το πρωι το πολεμαω πηρα χαπι για το στομαχι αλλα αν δεν υποχωρησει η αηδια που νιωθω βουρ στο ζαναξ. Αυτο που μου την δινει ωρες ωρες με το ζαναξ ειναι οτι παιρνω 0.25 και μετα καμμια ωρα ειμαι καλυτερα. Τοσο λιγο θελει γαμοτο μου για να "ανεβω" μονο 0.25... Οταν το ελεγα στην ψυχιατρο που πηγαινα οτι με 0.25 γινομαι καλυτερα γελουσε μου ελεγε αποκλειεται η ποσοτητα ειναι μικρη, ελα ομως που με βοηθαει.
Αρε μποστη μου ξερω τι θελει ενα γερο μασαζ μετα καπακι μια ρεφλεξολογια και για επιδορπιο μιση ωρα βελονισμο αλλα αμα τα βαλεις κατω βγαινουν 100 ευρω ολα μαζι.
Οποτε που καταληγω παλι. Μποστη οπαπ μαμω το λοττο σου μαμο. Θα ανοιγα ενα ινστιτουτο μασαζ, ρεφλεξολογιας, βελονισμου με τιμες φτηνες οχι για μενα για τον καθε φουκαριαρη που ζει μεσα στο αγχος και του πανικους.
Εχω βρει και το μερος cayo coco στην Κουβα παρτε μια ...γευση
http://www.youtube.com/watch?v=J_dwT6bNyv8
...ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΕΣ
Ειμαστε ολοι καλα; Δεν ακουω νεα!
Θελω να μαθω πως παμε και πως οδευουμε.
Εγω καλα ειμαι σε πολυ γενικες γραμμες (δλδ δεν εχω πανικους φτου φτου φτου).
Αυτοκινητο δεν εχω και ειμαι φρικαρισμενη γιατι δεν αντεχω τις συγκοινωνιες!
Αλλα δεν εχω και 195 ευρα για την ασφαλεια γμτ :(