Εις αυριον ναι! Και αν τη βγαλω καθαρη, ειστε ολοι καλεσμενοι στη Θεσσαλονικη, για τσιπουρα διπλα στη θαλασσα!
Printable View
Αν δεν ταιριάζεις με τον άλλον, συνήθως δεν επικοινωνείς.
δεν ξερω αν εισαι περιζητητη νύφη, αλλα τη θεια του την ενδιεφερε να αποκαταστησει το μικρο (ισως δυσκολευοταν απο μονος του να ειναι οικονομικα ανεξαρτητος και θα πρεπε να συνδραμεις σ αυτο)
... για τον πρωην σου ησουν περιζητη νυφη αφου παθιαζοταν να σε καταφερει!
.... πριν ελεγες ότι όλοι οι αντρες ειναι το ίδιο... :p
για το δευτερο, οσο περισσοτερα δουμε/παθουμε στη ζωη μας τοσο λιγοστευει η αγαθοσυνη που μας περιβάλλει μέχρι να χαθει. τοτε ειναι που εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να βρουμε αυτο που μας ταιριαζει που θα μας προσφερει αυτο που ονειρευομαστε, επειδη ηδη εχουμε ωριμασει και αποκτησει το χαρισμα της διακρισης. βεβαια ειναι και θεμα ευστροφιας.
γενικα αμα καποια, κυριως σε σχετικα μικρες ηλικιες συμβαινει αυτο, ειναι αγαθιαρα κι ωραια ειναι πολλοι αυτοι που θα τρεξουν να την σπιτωσουν σκαρφιζόμενοι καθε κολπο και χρησιμοποιώντας κάθε τροπο για να το επιτυχουν.
καλα εννοειται οτι παραμενετε ολοι ιδιοι πανω κατω με διαβαθμισεις αλλος πολυ αλλος περισσοτερο :p
δεν ξερω αν η ευτυχια τελικα επιτυγχανεται μεσω αυτου που περιγραφεις δηλαδη το να εχεις ζησει ασχημες εμπειριες. θεωρω πως δεν ειναι αυτο..επισης τι εννοεις "σπιτωσουν" ??
να τη σπιτωσουν εννοω να την παντρευτουν. κι αυτο το καταλαβαινεις όταν σου ειναι όλο υποσχεσεις και δωρα, πως σου παρουσιαζει το ατομο του, αφηνει συνεχεια υπονοουμενα για κοινο σας μελλον που παραπεμπουν σε παιδια και σπίτι, ήτοι γαμο, επιδιωκει τη συνεχη επικοινωνια ώστε να επιτευχθει η αναγκαια ψυχικη συνδεση και το σεξ δε δειχνει να του ειναι αυτοσκοπος.
απλά ξενέρωσε.και το φιλί συνετέλεσε σε αυτό..
μην προχωράτε τόσο γρήγορα...χαλαρώστε πια..
κ αυτον βασικα, αν ξενερωσε γι αυτο
χαχαχαχαχα πας καλά?απο το πρώτο ραντεβού φιλιέσαι?χαχαχαχαχαχα
και μετά κλαίγεσαι που έφυγε τρομαγμένος?
δεν σκέφτεσαι πως ο άνθρωπος σκέφτεται πως αφού φέρθηκες έτσι μαζί του,θα έχεις φερθεί ανάλογα και με άλλους?
Οι άνδρες έτσι σκέφτονται όταν το πάνε για σοβαρή σχέση..όταν το πάνε για πλάκα τότε το παίζουν προοδευτικοί και σας λένε πως και το στοματικό στο πρώτο ραντεβού είναι "φυσιολογικό"
Όταν ζητάμε τη γνώμη κάποιου άλλου σε ένα τέτοιου τύπου θέμα "γιατί αυτός δεν επικοινώνησε μαζί μου ξανά", "γιατί μου είπε ψέμματα η φίλη μου γι' αυτό το θέμα", "για ποιο λόγο μου φέρονται έτσι στη δουλειά" κλπ. καλό είναι να γνωρίζουμε ότι οι απαντήσεις που μας δίνουν οι άλλοι φανερώνουν κατά 90% το πώς σκέφτονται οι ίδιοι και όχι τι συμβαίνει στο μυαλό αυτού για τον οποίο ρωτάμε. Ειδικά όταν δεν γνωρίζουν καθόλου το άτομο για το οποίο ρωτήθηκαν.Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί αυτά να ταυτίζονται ή κάποιος με μεγάλη εμπειρία και αμεροληψία μπορεί να πέσει μέσα στο τι συμβαίνει.
Νομίζω ότι σ' αυτό το θέμα, όπως και σε άλλα παρόμοια, αυτό είναι προφανέστατο. Ο καθένας θα πει το μακρύ και το κοντό του.
Κατά τη γνώμη μου πάντως, το να θέτουμε τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι ένας καλός τρόπος για να δούμε πώς σκέφτεται αυτός που έχουμε απέναντί μας, ειδικά όταν υποψιαζόμαστε ότι σε μια απευθείας ερώτηση δεν θα απαντούσε με μεγάλη ειλικρίνεια.