'Όχι δεν είναι σημαντικό. Αχ Μάρα φοβάμαι να μην πεθάνω έχω βαλτώσει ..... κάτι έχω πάθει ..... έχεις φβ? αν θες κάνε με φίλη εκεί.
Printable View
Πολυ χριστιανικο που η μανα σας βριζει τα αρρωστα παιδια της...Μου φαινεται αυτη ειναι η πηγη του κακου με την εμμονη της με τους παλαιοημερολογιτες και το στριμενο χαρακτηρα της.
Μάρα έχω την αίσθηση ότι είμαι πιο χαζή από τους παλαιοημερολογίτες για αυτό προσπάθησαν να πετάξουνε έξω από τον χώρο. Αλλά αν είμαι τόσο χαζή πώς θα τα καταφέρω να ορθοποδήσω;
Δελφινι γεια σου!!
Εχουμε πει οτι οι παλαιοημερολογιτες σε απεκλεισαν απο τον κυκλο τους γιατι εσυ τους εβρισες γιατι πιστευες οτι γνωριζαν οτι πηγες με το γκομενο της φιλης σου. Δεν σε εβγαλαν εξω γιατι εισαι χαζη. Αυτοι δηλαδη ειναι εξυπνοι ή εχουν καποιο μετρητη ευφυιας??
Αυτη την αισθηση την εχεις στο κεφαλακι σου και καλο ειναι να το συζητησεις με εναν καλο ψυχιατρο!
Εγω απο οσο εχουμε συζητησει εδω δεν αντιληφθηκα να εχεις καποιου ειδους νοητικη υστερηση...
Αυτά μπορούνε να διαγραφούνε και να ξαναπάω σε εκείνο τον κύκλο;;;; Πέρασαν τόσα χρόνια λες να θυμούνται τα βρισίδια;;;
Δελφινι, οι βρισιες δεν διαγραφονται... ολοι το ζουμε αυτο...
Για σκεψου εσενα να σε βρισει καποιος και μετα απο χρονια να ερθει να σου μιλησει, θα τον εμπιστευτεις?? η επαφη σου μαζι του δεν θα ειναι σε αποσταση??
Γνωμη μου, αφου μενεις σε μεγαλουπολη, γνωρισε νεους ανθρωπους και χεστους αυτους! Δεν σου σταθηκαν οταν ειχες αναγκη... τι να τους κανεις τωρα που εισαι επιτελους ηρεμη? μελημα σου ειναι να φτιαξεις τη ζωη σου με γερα θεμελια για να προχωρησεις, οχι παλι να βαλεις ναρκες για να τα τιναξεις ολα στον αερα.
Λιγα, μικρα βηματα προς τα εμπρος και νεους κυκλους, ανθρωπους, δραστηριοτητες. Αυτα χρειαζεσαι !!
Κοιταξες κανενα μεταπτυχιακο στη νοσηλευτικη?? καμια ψυχολογια ισως??
και τσεκαρε αν μπορεις να εργαστεις εθελοντικα σε κανενα ιδρυμα...
Σωστά δεν μου στάθηκαν καθόλου όταν τους είχα ανάγκη και πήγανε να με ποδοπατήσουνε κιόλας επειδή αισθανόμουνα άσχημα. Λες να φύγω εντελώς από εκεί και που θα εκκλησιάζομαι που δεν θέλω να πάω στο νέο;;; Αν πηγαίνω αραιά και που πειράζει;;; Να κοινωνήσω δηλαδή. Επίσης πώς θα διορθώσω αυτά τα χάλια της εμφάνισής μου που 20 χρόνια τον έχω παρατήσει τον εαυτό μου ;;; Δύσκολο μου φαίνεται. Έχω κάνει και αυχενικό και αυτό λένε δεν φεύγει.
Νομιζω το καλυτερο για την ηρεμια σου ειναι να πας σε αλλη εκκλησια. Αλλο παλαιο δεν υπαρχει??
Για την εμφανιση θα το ξαναματαεπαναλαβω, γυμναστηριο αρχικα και μετα προσαρμοζεις αναλογα και τη διατροφη σου!! Αλλα το γυμναστηριο ειναι το Α και το Ω. Τα παντα φευγουν... χθες εβλεπα ενα βιντεακι με μια 84χρονη γιαγια που ειχε καμπουρα στην πλατη, και ισιωσε με γιογκα...
Άλλο παλαιό δεν υπάρχει είναι η μοναδική εκκλησία που έχουμε στην πόλη μου και η μαμά μου πηγαίνει σε αυτήν και δεν θέλει να φύγουμε για μια χαζομάρα. Η μαμά μου είναι αγία γυναίκα αλλά πιστεύει ότι μόνο αυτό είναι το σωστό και δεν μπορώ να την αλλάξω γνώμη.
Το αυχενικό είναι πιο δύσκολο να φύγει από την καμπούρα νομίζω αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη.
Δελφινι δεν ξερω...
εγω ας πουμε στην εκκλησια της ενοριας μου δεν παω... Και για να παω εκκλησια κεντρο πολη πρεπει να πληρωσω τουλαχιστον 10 ευρω ταξι πηγαινε κι αλλα τοσα επιστροφη, οποτε αποθαρρυνομαι και δεν παω καν...
Αν το θελεις τοσο πολυ, εσυ ξερεις καλυτερα! αλλα γνωμη μου παλι, μην μπλεξεις μετα με καφεδες, συγκεντρωσεις, ομιλιες, εκδρομες και παει λεγοντας... εκκλησιαζεσαι, και φευγεις!
Οσο διαφυλασσεις την ηρεμια σου, τοσο το καλυτερο!!