bravo maraki modelo m egines makari na eixa ta kila sou.....
Printable View
bravo maraki modelo m egines makari na eixa ta kila sou.....
Μάρω
Συγχαρητήρια κοριτσακι μου που τα καταφέρνεις και συνέχίζεις είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου !!!!!!!!!!!!!!
Να ρωτήσω κάτιιιιιιιιιιιιιιιι;;
γίνεται να κάνεις δίαιτα 2 μήνες
ξέρω έχω δύσκολο μεταβολισμό και χάνω αργά
αλλα στη ζυγαρία φαίνεται μισό κιλο περίπου τη βδομάδα αλλα εγώ νιώθω πολύ ξεφουσκωμένη;;;; τι γίνεται
2 μήνες από μισό την εβδομάδα ίσον 4 κιλά, δεν είναι λίγα, λογικό είναι να είσαι ξεφουσκωμένη......
και αυτά που χάνεις αργά είναι τα καλύτερα δύσκολα ξαναπαίρνονται....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...Z9c/weight.png
Εγώ είμαι βέβαια στην αρχή ακόμα κ έχω πολύ μέλλον ακόμα..
ώπα, πιάσαμε την πρώτη νυχτερίδα... ;-)))
μπράβο Queen...
άντε και τη 2η..
μη μεινει νυχτερίδα στο πλανήτη
:P
ευχαριστώ ζαχαρένια μου , ούτε τον μπατμαν δεν θα αφήσω!! :-ΡΡΡ
75.8!!!!Σήμερα γράφτηκα κ στο παλιό μου Γυμναστήριο!!!Εβαλα την περηφάνια μου στην άκρη κ έκανα το salto mortale!!!!Σιγά σιγά σαν την χελωνίτσα μου!.΄..:0
@Queen: Να μην μείνει νυχτερίδα ορθια!! Εχουμε κ μια εξοδο εμεις οι δυο! :P
mariela me perases h m fenete?
egw eimai 77,8 pira enamisi kilo :( alla thn deutera ksekinaw k pali 8erapeia.
Gourounitsa μου..μην απογοητευεσαι..Γιατι απο Δευτερα?ΑΠΟ ΤΩΡΑ!Κ εγω κανω τις "γουρουνιες" μου..Κ μετα ξανασηκωνω αναστημα κ συνεχιζω!Θα σου δωσω εγω δυναμη αυτην την φορα!..Κ την επομενη που θα με περασεις....ΕΣΥ!
Φιλια γλυκεια μου!:P
ti apo twra?ma den pernw ta farmaka kai exw trelh oreksh k ligoura alla den apogoiteuome giati 8a sinexisw se 2 meres pali.bravo sou kalh mou.stilaki mou ginese siga siga.ta idia kila ksekinhsame.:)
δεν το ξεχνάω καλέ , ζω για την οινοποσία μας στα 60 κιλά μας! Αφού σκέφτομαι να φτάσω 59 για να πάρω ένα κιλό με αλκοόλ εκείνο το βράδυ! ;-))))
Γουρουνίτσα μην αγχώνεσαι, αφού εχεις την διαθεση και το πείσμα, λίγες ημέρες πίσω δεν είναι τίποτα! Το καλοκαίρι αργεί! Βρέχει και σήμερα...
8a ginw sklenarikoba ma thn panagitsa axax