-
κοριτσακια καλησπερα.. μπηκα ετσι για λιγο να διαβασω νεακια....το σκ ελειπα.. ειχα παει βλεπετε ρομαντικο σκ με το αμορε... εκει μπορω να πω τα ειδα ολα....αλλα ειπα οχι σε οσα γλυκα σουδακια μου εκλειναν πονηρα το ματι..... ειπα οχι σε ποτα.... που με γλυκοκοιτουσαν.....η κοιλιτσα μου ηδη αρχισε να ξεπρηζεται σιγα σιγα.(μπορει να ειναι κ η ιδεα μου...).. βλεπεις πολλα τα υγρα παιδι μου.... η πεμπτη θα ειναι μερα που την περιμενω πως κ τι να δω τι θα πει η ζυγαρια...
σημερα τελειωσα κ τα χαπια κ περιμενω να ερθει η περιοδος(βλεπετε η καλη μου μονη της δεν κανει τον κοπο τους τελευταιους μηνες..)ξεκινησα να πινω κ ενα ροφημα ονοματι λουιζα.. το εχετε ακουστα?το εχει δοκιμασει καμια?για την λεκιθινη ποια η αποψη σας?
-
Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα!
Ευγενια μου χαιρομαι για την αρχη που θα κανεις την Δευτερα!!! κι εγω μαζι σου. Απο αυριο κι εγω ξεκιναω κανονικα, ελπιζω να μην ενδωσω σε πειρασμους...
Πενυ καλη αρχη στο παιδακι σου, καλη προοδο σας ευχομαι! Απο αυριο περιμενουμε με μεγαλη μας χαρα την ''διακριτικη πιεση'' , θα μας κανει μεγαλο καλο πιστευω!
ellii συγχαρητηρια κοριτσι μου, εχεις μεγαλη δυναμη, εγω δεν υπηρχε περιπτωση να την εβγαζα ''καθαρη'' με τοσασ που μας περιεγραψες παραπανω...
esceden μου, αν δεν εισαι εσυ cyster ποια ειναι? Αρχηγος εισαι κοριτσακι μου, με τοσα κιλα χαμενα, δεν υπαρχει σου λεω...Σου ευχομαι καλη επιτυχια στη διπλωματικη σου και με το καλο στο πτυχιο!!
Καλη αρχη αυριο σε μας που αρχιναμε και καλη συνεχεια στα κοριτσια που δεν σταματανε ποτε τον αγωνα!!
-
αχ τι να εκανα η γυναικα?κ απο αυριο μπαινω λιγο πιο σκληρα στον αγωνα....ελπιζω τουλαχιστον να αποδοσει καρπους η αρνηση γιατι αλλιως με βλεπω με ψυχοφαρμακα.......καλη εβδομαδα σε ολα τα κυστοκοριτσα...
-
κ εβαλα κ τικερακι.. ετσι για να μην λετε... αλλα με πιανει απελπισια γμτ......
-
Ει καλε θα σας μαλωσω! Με κρατατε κ εδω κ αν αυριο κοιμηθω στην πισίνα το φταίξιμο δικό σας!!
Καλή αρχή σε έλλη, μαρικάκι κ ευγενια.. και δε θελω παλαβομαρες! Οσο κουλο κ αν ακουγεται, να στε περηφανες γι αυτο που ειστε, ακομα κ αν σας χαλαει.. Γιατι μισώντας τον εαυτό σας, θα αρχίσετε να τον τιμωρείτε, αργα η γρηγορα, πάλι με φαγητό!
σαν εμένα.. χροοοοοοονια πριν να κλαιω στα δοκιμαστήρια και μετα στο σπίτι να ψάχνω σοκολάτες να κρύψω τον καημο.
Τερμα πια. Ειμαστε δυνατες, γαμάτες και θα τα καταφέρουμε! Αι σιχτιρ πια! :)
-
η βλακεια ειναι οτι .... εγω με τον εαυτο μου τα εχω βρει... η περιοδος τα εχει χασει... ποτε δεν ειχα προβλημα με την εμφανιση μου(παντα ειχα επιτυχιες στο αλλο φυλο...το ξερω το ξερω ειμαι ψωναρα....)η περιοδος μου ομως μου τα χαλασε....
απο την στιγμη που ζυγιστηκα επαθα σοκ!!! τριψηφιο νουμερο???????????αστα αστα... οταν σκεφτομαι το νουμερο με πιανει πανικος..
-
Εμ, ελλη μου.. εγω το χα απο το γυμνασιο, βλεπεις κ προλαβα να εξοικειωθω!! :P
μια καταραμένη ιδεα ειναι κ το τριψηφιο.. ελα να παρουμε μπρος να το διωξουμε! :)
-
καλημερα κυστοκοριτσακια.....σημερα ειναι δευτερα....αρχη της εβδομαδας.....ευχομαι καλη εβδομαδα καλο κουραγιο στις διαιτες-διατροφες που κανετε ολες.......
-
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε! Μπήκα να σας πω και γω μια γρήγορη καλημέρα πριν φύγω για δουλειά και να ευχηθώ καλή αρχή σε όσες ξεκινάτε σήμερα!
Μαρικάκι και Έλλη δεν θέλω κατσουφιές και μουτράκια! Όλα θα γίνουν σιγά σιγά! Έλλη αυτό με την περίοδο που λες το βιώνουμε όλες λίγο πολύ, αλλά πίστεψέ με με 10 μόνο κιλάκια θα δεις τραγική βελτίωση! Αρκεί ένα 10% του βάρους μας να χάσουμε για να έρθει στα συγκαλά του ο κύκλος μας και να αρχίσουμε να βλέπουμε περίοδο σε πιο τακτά διαστήματα! Είναι τσεκαρισμένο :) Για τη Λουίζα που μας λες, είναι ένα "διάσημο" βότανο και ξέρω πως το πίνουν για διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω αν κάνει καλό.. πάντως χορταράκι είναι και σίγουρα κακό δεν κάνει! Για τη λεκιθίνη επίσης έχω ακουστά, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ όμως ούτε και θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Με την πρώτη ευκαιρία θα ψάξω λίγο και θα σε ενημερώσω για ότι βρω.
Η μέρα σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι βροχερή και μελαγχολική.. αλλά σιγά μην κάτσω να σκάσω! Συνιστώ το ίδιο σε όλες και φεύγω τρέχοντας! Φιλιά πολλά και τα ξαναλέμε σύντομα! :)
-
εδω στην αθηνα παλι εχει ηλιο..... πεννουλα.. καλη σου μερα κ ευχαριστω για τις πληροφοριες...
-
καλημέρα κουκλίτσες και καλή βδομάδα να έχουμε.... είχα αρκετά νέα να διαβάσω καθότι ήμουν απούσα το σαββατοκύριακο..... είναι αλήθεια ότι το έριξα έξω..... απ' όλες τις απόψεις!!! ναι ναι.... καλά καταλάβατε.... δεν κράτησα και πολύ χαρακτήρα και μπορείτε ελέυθερα να με μαλώσετε!!!
έλλη μου ακόμα δεν έχεις αποβάλλει τον πανικό και την τάση σου για αυτοτιμωρία!!! ξεκόλλα είπαμε!!! βασική προϋπόθεση για να ευοδώσει η προσπάθειά μας είναι να το να την τοποθετήσουμε στη σωστή της βάση αυτή τη φορά. διαφορετικά είναι θέμα χρόνου το να καταφύγεις ηττημένη στο φαγητό. (στα λέω για να τα ακούω και εγώ...) γιατί βασανίζεσαι χωρίς λόγο κοριτσάκι μου??? εγώ ακούω για ρομαντικά ΣΚ (πολύ το ζήλεψα αυτο....) και αναρωτιέμαι γιατί αντί να πετάς στα σύννεφα, εσύ μιλάς για ψυχοφάρμακα..... ξεκόλλα λέμεεεε........ σχετικά με τη λουίζα, είναι πολύ γνωστό διουρητικό χωρίς παρενέργειες. αποτελεί απο τις καλύτερες φυσικές εναλλακτικές λύσεις.... προμηθεύτηκα και εγώ ένα κοκτέιλ τσαγιών και θα αρχίσω απο σήμερα να το πίνω συστηματικά. για να δούμε....
τετάκι......κουκλάρα!!! δεν έχω λόγια!!!! έκανες πολύ καλά που αγνόησες τις θεές και τους ξετριχιασμένους και χάρηκες τη θαλασσίτσα........κρίμα είναι να χαλάμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου εξαιτίας τέτοιων κολλημάτων...... όχι σαν εμένα που είχα κάνει το παρεό, δεύτερο δέρμα μου στην παραλία...... δράμα σου λέω!!! η μικρή βενετία όπως πάντα αξεπέραστη!!! όσο για το.... μανούλι..... κορυφαίο!!! χτυπιόμουν απ τα γέλια μπροστά στην οθόνη!!!
ευχή πολύ ευχάριστο που βρήκες ένα διατροφικό πλάνο τόσο ταιριαστό στα μέτρα σου!!! με πρόγραμμα, οργάνωση και υπομονή, θα μεγαλουργήσεις....να μας ενημερώνεις για την πορεία σου.....
πέννυυυυυ, τα συγχαρητήρια μου που αγγίξαμε το 2ψήφιο νουμεράκι της τάξεως του 7!!!!! δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα!!!!! μεταμόρφωση κανονική!!!!! μπράβο σου κοριτσάκι μου......
αχ άννα μου.....αχ!!! άγγιξες ευαίσθητη χορδή με αυτό που είπες με τα δοκιμαστήρια και τις σοκολάτες.... ελπίζω να μη χρειαστεί να το ξαναπεράσουμε ποτέ αυτο! καλό κουράγιο και σε σένα λοιπόν...... να σκίσεις στη διπλωματική, να είσαι τακτικός θαμώνας στην πισίνα και να πάνε όλα καλά στην προσπάθεια σου!!!
ευγενάκι καλή αρχή!!! γέρα με τσαμπουκά..... δεν πτοούμαστε ποτεεε!!!!!!
μου λέιψατε πολύ κορίτσια.......σας φιλώ γλυκά!!!!
p. s. και ένα ωραίο τραγουδάκι......
http://www.youtube.com/watch?v=-EG0F4u-yKY
-
Καλημερούδια απο το πιασμένο παντου αρνακι!! Αχ, αυτή η πισίνα! Τι άλλες θυσίες θα κάνω για τον πρωταθλητισμό η ατιμη?? Μέχρι και την κώμη μου θα κόψω για να μην έχω μακρύ μαλλί να στεγνώνω τον χειμώνα.. σνιφ.
φιλούδια σε όλες! Έχω μια ιδέα.. Για δηλώστε τόπο διαμονής και εσείς, γιατί ζηλεψα τις Βορειες και θέλω και εγώ καφεδάκι με πληθωρικές προσωπικότητες!!
-
Κοριτσια γεια σας,
εχω να σας δηλωσω πως μετα την συναντηση με την αρχηγο σας δικαιουμε τιμης ενεκεν να γραφω και σε σας(μονη μου το πηρα το θαρρος)
εχω να σας πω πως η Πενυ μας δουλευει οτι ειναι 79 κιλα, για 65 το πολυ θα την εκανα εγω,
μαλλον καποιο υποχθονιο σχεδιο κρυβεται πισω απο την συμμετοχη της σε ενα τετοιο φορουμ και νομιζω πως χρειαζομαι πολλους καφεδες μαζι της για να το εξιχνιασω.
κατα τα αλλα μεχρι να γνωρισω και τις υπολοιπες σας λεω πως εχετε μαι πολυ αξια και γλυκια αρχηγο οποτε κρατατε γερα.
φιλια σε ολες και περιμενουμε να συναντησουμε και αλλες απο εσας.
-
καλησπερα καλησπερα... οχι στα ψυχοφαρμακα δεν θα το ριξω ειπαμε.. κ ναι το σκ ηταν ρομαντικοτατο κ μες στη γλυκα.. απο αυτη την αποψη δεν εχω προβλημα.... μπραβο η πεννουλα μας.. πολυ τη ζηλευω(παντα με την καλη εννοια)κ την εχω ως παραδειγμα για να παω κ εγω.. πισω.. λολ.... αληθεια πεννυ σε ποσο καιρο εχασες τα μεχρι τωρα κιλα?
-
παρον κι εγω αν και πεννυ μου ειμαι ακομα αδιαβαστη...... Καλη αρχη στην κορουλα σου, ευγενιτσα μου, αννα, γλυκουλα δεν εχω προλαβει να διαβασω τα μαιλ σας , και ολες οι υπολοιπες συγχωρηστε με, εχω ιντερνετ μονο στο γραφειο και μεταξυ διαλειμματων διαβαζω .... αποσπασματικα....εχω και πολλα!!! κατι για συναντηση πηρε το ματι μου....ζηλευω, θελω κι εγωωωωω. σοβαρα τωρα θα ανεβω το επομενο σ/κ 26/27 σερρες , θεσ/νικη και χαλκιδικη για να δω κατι συγγενεις μου...βλεπετε τους υποσχεθηκα οτι θα ανεβω στην αδεια μου αλλα εγω αλλου γυρναγα :P , θα κανω ενα περασμα απο θεσ/νικη, εαν εχετε χρονο, θα χαρω αληθεια παρα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα, ψηνεται καμια αλλη απο αθηνα να ανεβει?? καλη εβδομαδα να εχετε και συγνωμη εαν σε καποιες δεν γραφω "πρωσωπικα" δεν ειμαι καλη στη συμπαρασταση και cyster τελευταια..... σας φιλω ΟΛΕΣ μηδεμιας εξαιρουμενης!