βραζιλιανακι μουυυυ
καλημεραααααααααα
ειδες ειδες??? σε εφτασα!!! χιχι!!!!!!!!! αντε αντε καλοκαιρι θα ειμαστε θεες!!!!!!
Printable View
βραζιλιανακι μουυυυ
καλημεραααααααααα
ειδες ειδες??? σε εφτασα!!! χιχι!!!!!!!!! αντε αντε καλοκαιρι θα ειμαστε θεες!!!!!!
Μπραβο Mtsekaki!!
Το ειδα και το χαρηκα!!
Στειλε μου καμια μερα απο το διαιτολογιο σου αν μπορεις να την ακολουθησω κι εγω!! Αφου ειμαστε ακριβως στα ιδια!!
Καλη συνεχεια!
+200 σημερα :(
Εγω εμεινα στα ιδια, αλλα δεν πειραζει καθολου.Pennou μου μηπως εχεις κατακρατησεις; Με τα δημητριακα δυο φορες συνεχιζεις ακομη;
και τα ιδια costance μου ειναι καλα.. απο το να δεις παραπανω, ας ειναι στα ιδια!!!!!!
αχ δε βλεπω την ωρα να περασει ρεγμτ και αυτη η βδομαδα, να παω για κολυμπι και να δουμε και τι θα πει η διαιτολογος!!!!
:)
-300 απο το τιποτα...
Nαι mtsek, μια χαρα ειναι και τα ιδια.:)
Karamelitsa μπραβο χανεις συνεχεια εστω κι απο λιγο.Τα πας πολυ καλα.:)
δεν χανω συνεχεια αυτη την εβδομαδα, δεν εχω χασει οσο θα επρεπε, βεβαια και παλι καλα που εχω χασει και αυταQuote:
Originally posted by Constance
Nαι mtsek, μια χαρα ειναι και τα ιδια.:)
Karamelitsa μπραβο χανεις συνεχεια εστω κι απο λιγο.Τα πας πολυ καλα.:)
ναι φιλεναδα μου συνεχιζω με τα δημητριακα αλλα χθες εφαγα δυο φορες το μεσημερι και μια kinder bueno σοκολατα :s και μαλλον το παρακανα...θα το κανω κανονικα σημερα να δουμε....Quote:
Εγω εμεινα στα ιδια, αλλα δεν πειραζει καθολου.Pennou μου μηπως εχεις κατακρατησεις; Με τα δημητριακα δυο φορες συνεχιζεις ακομη;
Ax σοκολατα.Μου λειπει κι εμενα αλλα πρεπει να κρατηθουμε ρε γμτ.
Quote:
Ax σοκολατα.Μου λειπει κι εμενα αλλα πρεπει να κρατηθουμε ρε γμτ.
ασε ασε....ετσι και με πιασει αν δεν φαω δεν μπορω...
-400
για να δουμε...
Μπραβο!:)Quote:
Originally posted by loukoumaki
-400
για να δουμε...
Φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά μήπως έχω πάρει. Έχω πρηξιμο στην κοιλιά κ δεν νομίζω ότι χανω τα ολ μπραν μου έχουν φέρει κολιτιδα μάλλον έχω μια δυσφορία στο εντερο
-100γρ
63,5