ναι αμε αλλα μετα απο δυο μερες πεφτεις κατω!πλεον δε θα το κανα ποτέ!
Printable View
ναι αμε αλλα μετα απο δυο μερες πεφτεις κατω!πλεον δε θα το κανα ποτέ!
το μαλιμπου μιρακλ που το πουλανε?στα φαρμακεια ετσι???
και τι ειναι αυτο?για 2 μερες μονο? μετα τι κανεισ?
ναι κ ειναι κ πανακριβο
δηλαδη ποσο κανει?
κραταει 2 μερες!
60 ευρω νομιζω αλλα ειναι το ιδιο με το να μη φας τπτ για 2 μερες.σκεψου οτι θα χασεις μονο υγρα κ καθολου λιπος και θα ζαλιζεσαι.δεν επιτρεπεται να φας τπτ
60????πλακα μου κανεις?ασε και δε θα παρω.... ευχαριστω για την πληροφορηση semie..
ναι αντε να χει 50 αλλα οχι πιο κατω σιγουρα.οπως κ να χει μετα θα πεινας τρομερα κ θα τα ξαναπαρεις πισω.
tragic!!!! ασε αυριο εχω ραντεβου για βελονισμο.να δω πως θα παει και βλεπω τι θα κανω...εχω ακουσει τα καλυτερα..(βλεπε topic 'βελονισμος και αδυνατισμα'....)
βιαζομαι να παω να δω τι παιζει!
ναι αυτο διαβαζα τωρα!Αντε καλη επιτυχια!ελπιζω να σε βοηθησει!αληθεια ποσο θα σου βγει συνολο?
αχ παιδια σημερα ειναι η τεταρτη μερα,μεχρι χτες ειχα χασει 1.5 κιλο αλλα εκανα μια παρασπονδια χτες βραδυ και ηπια μια μπυρα και σημερα δεν εχασα τιποτα:(
σημερα εφαγα αρακα με πατατουλες,να φαω το ιδιο το βραδυ η ειναι too much?
για ελαφρυ σνακ τι προτεινετε?
Να φας το ιδιο , ειναι μια χαρα!
Για σνακ φαε φρουτα ή 2-3 φρυγανιες χωρις ζαχαρη με μελι ή παξιμαδι με ντοματα ,λαδακι και ριγανη...
Επισης παιδια,γνωμη μου ειναι να μην ζυγιστετε καθε μερα,το σωμα δε προλαβαινει να προσαρμοστει!
Προσωπικα ζυγιζομαι καθε 14 μερες.
22/4
~Ομελετα με 2 αυγα,φετα,2φετες ζαμπον
~1μισι κομματι μοσχαρι λεμονατο , λιγη φετα, πρασινη σαλατα
~Μισο κομματι μοσχαρι , πρασινη σαλατα.
Την ημερα των πρωτεινων ΣΚΑΩ ακομα και αν δεν εχω φαει πολυ.Το βραδινο με το ζορι το εφαγα!!!
Δανάη,
είμαι καινούρια στο φόρουμ διαβασα για τη δίαιτα που ακολούθησες και θα ήθελα αν είναι ευκολο να μου δώσεις τα στοιχεία της διαιτολόγου έτσι ώστε να κάνω μια καλή προσπάθεια και συντονισμένη σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Επειδή έχω ακολουθήσει τη διαιτά του άτκινς που έχει μόνο πρωτεϊνες η συγκεκριμένη μου φαίνεται απίστευτα εύκολη με αυτη την εναλλαγη υδατανθρακών και πρωτεϊνών. Αν μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία στο e-mail μου [email protected], θα σου ήμουν υπόχρεη..
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας..
Eμένα πάλι, ένα περίεργο πράγμα, την ημέρα των υδατανθράκων δεν με πειράζει κι άμα σκάσω....χαχαχαQuote:
Originally posted by marou_laki
Την ημερα των πρωτεινων ΣΚΑΩ ακομα και αν δεν εχω φαει πολυ.Το βραδινο με το ζορι το εφαγα!!!
Εχθές δηλαδή έφαγα:
πρωι...2 κουλούρια θεσσαλονίκης ολικής
μεσημέρι... 1 μεριδα αρακά
βράδυ... 4 φέτες του τοστ ολικής και δημητριακά...
Δεν μπορούσα να σταματήσω πεινούσα πάρα πολύ....
Στο τέλος έκανα μια κοιλία σαν τεσσάρων μηνών έγκυος...
χαχαχα...αντε καλημέρα...
Kαλημέρα κι από άλλο ένα νέο μέλος...
Χτες σας συστήθηκα και σήμερα θα σας ακολουθήσω χαχαχα...Ξεκινάω κι εγώ από σήμερα αυτή τη δίαιτα και μακάρι να τα καταφέρω μαζί σας.Θα τα λέμε απο εδώ....