Quote:
Originally posted by tidekpe
Συμφωνώ απόλυτα με τη Δανάη! Το πράγμα έχει ξεφύγει τρελά...τα αγόρια θεωρούν χοντρά κορίτσια 58 κιλών και τα κορίτσια πασχίζουν να δούν το νούμερο 52..Είναι παρανοικό...είμαι καθημερινά με εφήβους και έχω ολοκληρωμένη άποψη γι'αυτό.
Επίσης, συνηγορούν σε αυτό και γνωστές μάρκες ρούχων απευθυνόμενες σε τηνς...ας πούμε η μεγάλη μου κόρη είναι 58 κιλά και 1,68 ύψους. Ε, σε κάποιες μάρκες το μήντιουμ της είναι οριακό!!!! Η ίδια τρελαίνεται αν χρειαστεί να της φέρει η πωλήτρια λάρτζ! Δεν της αρέσει η γάμπα της γιατί είναι γυμνασμένη, η πλάτη της γιατί πετάνε κόκαλα, ο αφαλός της, το φρύδι της και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...επειδή επηρρεάζεται από ότι βλέπει και ακούει! Την ισιώνω συχνά, θυμίζοντάς της ότι ήμουν μέχρι τα 37 μου χρόνια μια αδ'υνατη γυναίκα, χωρίς να με νοιάζει το φαγητό, ούτε όταν έτρωγα πολύ ούτε όταν έτρωγα λίγο...απλώς, δε με ενδιέφερε! Και ήμουν καλά και ευτυχισμένη!! Συνέρχεται για λίγο αλλά μετά την ξανακούω να γκρινιάζει και πάλι επεμβάινω και ούτω καθεξής! ε, σκεφτείτε τώρα πόσα παιδιά δεν ακούνε αυτά που ακούει το δικό μου...και πόσο επιρρεπή γίνονται!!
ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ, αυτό προσπαθώ να λέω σε όλα τα παιδιά....
εννοειται πως συμβαινει αυτο.εγω το εχω παθει πολλές φορες στην παλια μου δουλεια παρα πολλοί συνήθως υπέρβαροι,κ μεγαλες γυναικες με το που επαιρνα ενα κιλο μου λεγανε α παχυνες,γιατι εγινες ετσι?κ κατι τετοια κ να πω οτι δεν ημουν πανω απο 56 το πολύ 57 κιλά (αυτο ηταν το πιο χοντρο μου) κ αυτες ηταν ολες παχουλες αλλα εγω δεν ελεγα τπτ.ε μετα πως να μη νοιωσεις σκατα?