ειναι μαλακυνση στον εγκεφαλο,δεν γιατρευεται με τιποτα....
καλα και ο οργανισμος εκει να δεις μαλακυνση,μα +400 σε 2 μερες,για 400 θερμιδες παραπανω ????(χαχαχα,συνεχιζω η παρανοικη εγω τα δικα μου.....):flaming:
Printable View
ειναι μαλακυνση στον εγκεφαλο,δεν γιατρευεται με τιποτα....
καλα και ο οργανισμος εκει να δεις μαλακυνση,μα +400 σε 2 μερες,για 400 θερμιδες παραπανω ????(χαχαχα,συνεχιζω η παρανοικη εγω τα δικα μου.....):flaming:
absolute, μηπως έχει πέσει ο μεταβολισμός σου?
εντάξει και τα 48 που λές είναι το κάτώτατο όριο κιλών με βάση το υψος σου
cici μαλλον,αλλα πεσμενος ηταν ετσι και αλλιως...
μπα,μια χαρα ειμαι στα 48,απλα αδυνατη οχι κατι το υπερβολικο ή "αρρωστο" παντως...
absolut σου εστειλα u2u
α, οκ τότε, παίζει ρόλο και η γυμναστική.Quote:
Originally posted by absolute
cici μαλλον,αλλα πεσμενος ηταν ετσι και αλλιως...
μπα,μια χαρα ειμαι στα 48,απλα αδυνατη οχι κατι το υπερβολικο ή "αρρωστο" παντως...
γιατί εγώ με ύψος 1.58 στα 52 κιλά είμαι αδύνατη.
το αδυνατο ειναι σχετικο παντα,ουτε εγω ειμαι χοντρη στα 52 αλλα το σωμα μου ειναι πολυ πιο μαζεμενο και ομοιομορφο στα 48-49-50 το πολυ...
σημερα δεν προλαβα να ζυγιστω και αποφασισα να μην πιεστω να το κανω τις επομενες αν δε μου βγαινει.Την Κυριακη κλασσικα μαλλον.
Θερμιδες σημερα γυρω στις 1200,περπατημα μιση ωρα...
τουαλετα φυσικα οχι...
εχω πηξει στα λαχανικα και τα φρουτα αλλα δε βλεπω φως...
σημερα ακουσα απο κακιασμενη συναδελφο την ωρα που ετρωγα τα φρουτακια μου και εκεινη πιτσα απ`εξω"ΜΠΑΑΑΑ??αδυνατισες εσυ ε??ποσα φρουτα τρως πια???"
με εκνευρισε τοσο το υφος της που της απαντησα αλαζονικα "ε ναι τα καταφερα,να παιρνουν σειρα και αλλες!!",γυαλισε το ματι της και αλλαξε 18 χρωματα...
τι κακια πια και αυτη,σκεφτηκα να μην απαντησω αλλα μεχρι να το σκεφτω ειχα ηδη δωσει την απαντηση μου αυθορμητα..
Για να δω,ας ξαναασχοληθει μαζι μου και τα λεμε!!!(της εχω πολλα μαζεμενα)
καλησπερα σε ολους!
να ξεκινησω με τα προσθεσινα που βγηκα για εναν απλο καφε το απογευμα και γυρισα σπιτι μεσανυχτα και εφαγα και ηπια τον αμπακουλο(εντελως απρογραμματιστο αλλα περασα πολυ καλα)!
την επομενη κατευθειαν ξαναμαζευτηκα και δεν εχω ζυγιστει ακομη...(περιεργο:puzzled::puzzled::p uzzled::puzzled: )
επισης κανω καθε μερα περπατημα μιση ωρα τουλαχιστον...
αυριο επισημο ζυγισμα,περιμενω και να αδιαθετησω...
θερμιδες 1200-1300 το πολυ,με εξαιρεση τις προαλλες που θα τις χτυπησα τις 3000(ηδη ειχα φαει γυρω στις 900 μεχρι τοτε)
περιμενω κατι στο 50 παρα γιατι ειμαι πολυ πρησμενη και εχω φαει και αρκετα αλμυρα..
αποψε κατι ελαφρυ και ταπεινο εκτος αν τελικα βγω για ποτο...
we will see....:starhit:
49,100 σημερα!!!!!:starhit::starhit::starhit::starh it:
καλημερα!
μπραβο ρε κορίτσι!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!
ευχαριστω πολυ Ρια!!:starhit::starhit:
συνεχιζω κανονικα-κανονικοτατα την 12 εβδομαδα με 1200-1300,περπατημα και ψιλοβελτιωμενη mood...
απο κιλα δεν ζυγιστηκα καθολου και δεν εχω ιδεα,αδιαθετησα κιολας σημερα,οποτε δε θελω να ξερω:wink1:
αντε να ερθει η ανοιξη επιτελους να ξεκινησω τις βολτες,βαρεθηκα το χειμωνα οσο ποτεεεε!
σημερα:
~170ΜΛ ΦΥΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+1 ΒΡ ΑΥΓΟ 220
~1Φ.ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ+1 ΚΓΛ DIROLO SPR 3%,1 Φ.ΧΟΙΡ.ΟΜΩΠΛΑΤΗ 110
~1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%,1 ΜΗΛΟ,1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ,1 ΚΣ ΚΑΡΥΔΙΑ,1 ΚΣ BRAN ΞΥΛΑΚΙΑ,30ΓΡ ΜΕΛΙ 560
~2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ+ΒΡΑΣΤΑ ΧΟΡΤΑ+1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ 340
ΣΥΝΟΛΟ:1230
και 1 ωρα περπατημα σπαστο(1/2+1/2)
2η μερα αδιαθετη και χωρις ζυγισμα...
σημερινο μενου:
~170ΜΛ ΦΥΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+1 ΜΑΥΡΗ ΦΡΥΓ+1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+1 ΚΓΛ ΜΕΛΙ 190
~ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΝΑΝΑΣ 180
~ΤΟΣΤ:2 Φ.Μ.ΨΩΜΙ+2 ΚΓΛ ΦΙΛΑΔ ΛΑΙΤ,ΜΑΡΟΥΛΙ,ΠΙΠΕΡΙΑ2 Φ.ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛ,1 ΑΥΓΟ,1 Φ.ΤΥΡΙ ΛΑΙΤ 420
~500 ΜΛ ΓΑΛΑ 1% 205
~ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΨΗΤΑ+ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ+1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ,3 ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 2% 300
συνολο:1295
περπατημα 1 ωρα και 10'
:starhit:
hello everybody!
αυριο κλεινω 12 εβδομαδες διατροφης και φυσικα εχει επισημο ζυγισμα!
κλεφτα ζυγιστικα το πρωι 48,900!!!!σημερα ειναι λιγακι "αμαρτωλη' μερα αλλα δε σκοπευω να ξεπερασω τις 1400!
περπατημα κανονικα,και με βροχη!!κρυο να μην κανει και ολα οκ!
:bigsmile::spin::starhit:
ελα τερματιζεις!!! bravoooooooooooo
με βροχη με κρυο κ με χαλια καιρους εσυ περπατας κ μαμας :P