Καλώσηρθες, δες εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3090 , πάρε το βιβλίο, είναι φοβερό. Εχει και διαιτολόγιο αν ψάχνεις δίαιτα. Ο διαιτολόγος αυτός είναι απίστευτος, παλιός και καλός!:) Κλασσικό διαιτολόγιο για σωστή διατροφή
Printable View
Καλώσηρθες, δες εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3090 , πάρε το βιβλίο, είναι φοβερό. Εχει και διαιτολόγιο αν ψάχνεις δίαιτα. Ο διαιτολόγος αυτός είναι απίστευτος, παλιός και καλός!:) Κλασσικό διαιτολόγιο για σωστή διατροφή
kalhmera paidia o neos moy stoxos gia thn ebdomada auth einai na ftasw ta 104!!!
Νέος στόχος, σε 3 εβδομάδες να αλλάξω δεκάδα, είμαι 104...! Θα προσπαθήσω πολυ για 3 εβδομάδες και μετά θα χαλαρώσω λίγο.
Καλησπερα σε ολους! Χαθηκα για αρκετο καιρο, ειχα ενα θεματακι υγειας, εκανα και μια επεμβαση στο νοσοκομειο, αλλα τωρα ολα καλα! Λεω να ξαναμπω σε ρυθμο για να χασω 10 κιλα συνολικα!
Αλλα οπως εχουμε πει, δεν σκεφτομαι ολα τα κιλα που πρεπει να χασω, αλλα μονο τα επομενα 1-2 κιλα.
Οποτε στοχος μου ειναι να μπω στην δεκαδα των 7 συντομα. Σημερα ειμαι 81,8, οποτε θελω σε μια εβδομαδα να ειμαι 80,5!!! Για να δουμε!!!
Και επειδη ειναι και 1η μηνος, στοχος του μηνα ειναι -4 κιλα!
Δηλαδη στοχος 1/3/13... 77 για να δουμε!!!!!!!!!!!!!
Περαστικα brazil ...θα το δεις το 77..θα το δεις...
ειχα βαλει στοχο τελος γεναρη να ειμαι 102 κιλα.
απετυχα γιατι δε μπορουσα να ξεκινησω τη διαιτα μετα τις γιορτες.
τωρα ομως που πηρα φορα και παω γερα,θα βαλω στοχο να μαι μεχρι το τελος φλεβαρη 99 κιλα :))
Περαστικά brazil!!!
lineal go for it!!! Εφικτός και φυσικά μεγάλος στόχος που μπορεί να σου δώσει έμπνευση και κίνητρο
ναι φιλιππαρα αιλ γκοου φορ ιτ,αι γουοντ ιτ λαικ κρειζι!
χαχαχαχαχαχα :))
μπραζιλ ξεχασα να σε πω,περαστικα!!!
Ευχαριστω παιδια!!! Καλη μας εβδομαδα!!
Καλημερααααααα
Μικροι στοχοι-μεγαλα αποτελεσματα...λεει το θεμα ...εβαλα μικρο στοχο αλλα...
Σταθερη εδω και πολύ καιρο στα 117.3...Τι κακο και αυτο;;;
Θα αλλαξω και αλλο το διαιτολογιο μου...Θα το στεγνωσω μπας και δω διαφορα , παντως μεχρι τωρα βλεπω οτι μαλλον αλλαξαν οι ορμονες μου και δεν χανω ευκολα...:puzzled:Γιατι ;;;;
τι εννοεις οταν λες οτι θαα το στεγνωσεις κι αλλο marimari το διαιτολογιο σου ? οτι θα υποσιτιζεσαι ? νομιζω ειναι λαθος αυτο κοριτσι μου ................ μηπως να βαλεις λιγη ασκηση καλυτερα για να κανεις καυσειςς ;;; λιγο περισσοτερο νερο ;;; Ακολουθεις καποιο προγραμμα συγκεκριμενο διατροφολογικο ;;
Αχ κοριτσακι μου μάλλον μπαινω στην προκλημακτηριο και αλλαζουν οι ορμονες μου...Τι να πω...
Ισως κατι τρωω που δεν το υπολογιζω.Το λαθος ειναι οτι δεν ακολουθω προγραμμα- το οποιο και πρεπει να κανω- απο διαιτολογο αλλα απο μονη μου.
Καπου γινεται το λαθος...
Γυμναστικη κανω.Σημερα επιπροσθέτως πηγα τον μικρο μου γιο με το καροτσακι στον σταθμο γιατι δεν ειχαμε ρευμα και δεν μπορουσα να ανοιξω την γκαραζοπορτα...Μετα χτυπησα αλλα 25 λεπτα γρηγορο διαδρομο.
Εχω αρχισει λιγο να απογοητευομαι αλλα το συνεχιζω.Θα κατεβασω και αλλο σημερα τις θερμιδες μου απο το φαγητο να δω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου.
Ασε μην ρωτας για το νερο.
Πινω γυρω στα 3-5 αναλογως λιτρα νερο ολη την ημερα.Μην σου ακουγεται πολύ.Ειναι μετρημενο.Εχω εξαρτηση απο το νερο.Τοχω ψαξει.Δεν εχω ζαχαρο.
marimari μου μια χαρα μου ακουγονται ολα αυτα που κανεις θα σου ελεγα να συνεχεισεις ετσι ...........μακαρι να επινα και εγω τοσο νερο .........που δεν πινω σταγονα νερο , και δεν περπατω ουτε 5 βηματα ...........οσο για την προκλημακτηριο εισαι μικρη ακομα μην το σκεφτεσαι ακομα ............ απλα θα ελεγα οτι εχεις κολλησεις για λιγο καιρο ... Δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου .............
Μακαρι ναναι ετσι οπως το λες αλλα ειμαι 42...
Δεν ειμαι πιτσιρικα αλλα ειναι δυσκολο να δεις οτι καποια πραγματα αλλαζουν πανω σου.
Μακαρι ναχω απλως κολησει και οχι τιποτε αλλο.Θα το δω αυριο το πρωι στην ζυγαρια.Αυριο θα γραψω και τι εφαγα να μου βγαλεται θερμιδες γιατι δεν εχω θερμιδομετρητη...
Σευχαριστω παααααααρα πολύ για την υποστηριξη σου.Μου ειναι απαραιτητη :yes: