-
Τα αποτελέσματα της βιοψίας ευτυχώς αρκετά καλά, λαμβάνοντας υπόψιν το ιστορικό μου... Χρόνια γαστρίτιδα χωρίς αλλοιώσεις ή δυσπλασίες... φιου... Μετά από όλο αυτό το άγχος που πέρασα, πείτε μου με τί μυαλό και τί ψυχολογία θα τολμούσα να ξανασκύψω το κεφάλι μέσα στην λεκάνη??? Νιώθω τόσο όμορφα το τελευταίο διάστημα... Είχα ξεχάσει πως είναι η πραγματική ζωή, έξω από αυτόν τον ψεύτικο βουλιμικό κόσμο που είχα πλάσει και ζούσα ΜΟΝΗ μου!
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κορίτσια μου και εδώ είμαστε να τα λέμε, ελπίζω πάντα με καλά νέα, ανεβασμένη ψυχολογία και νέους στόχους!!!
Καλημέρες!!!
-
loustam πολύ χαίρομαι με τα νέα σου. Μπράβο κορίτσι μου. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ξημερώνουν καλύτερες μέρες να σαι πλέον σίγουρη γι αυτό.
Καλη συνέχεια. Γερή και δυνατή πάντα.
-
'Αλλη μια μέρα που κατέβασα τα πάντα(γλύκα του κουταλιού , μαρμελάδες,ψωμία , μέχρι και κακάο σκέτο με το κουταλάκι έφαγα η γουρούνα) και έτσι κλίνει μια βδομάδα που σχεδόν καθημερινά έκανα υπερφαγείες και τις μέρες που δεν έκανα δεν έτρωγα λίγο αλλά κανονικά προς πολύ σίγουρα θα έχω βάλει κιλά . Είδα στον καθρέπτη την φουσκωμένη μου κοιλια και πραγματικά αηδίασα πάλι θα ντυθώ αύριο με φόρμες και φαρδιά ρουχα για να κρυφτώ, πόσο πια?νίωθω ότι όχι μόνο δεν θα τα καταφέρω ποτέ να κατέβω στα κιλά μου και να τρώω σαν άνθρωπος αλλά θα παχύνω και υπερβολικά γιατί πραγματικά κουράστηκα να αντιμέτοπίζω την βουλημία 7χρόνια!!!!!νίωθω ότι της παραδίνομαι και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα για να την αντισταθμίσω...και τότε και αν δεν θα μπορώ να με βλέπω...έχω τόσα θέματα στο κεφάλι μου σοβαρότερα δεν αντέχω να με απασχολέι και το φαγητό....θελω να ηρεμίσω!!!!(ουφ ξέσπασα κάπως...)
-
χτες τα ξημερωματα ξαναέκανα εμετό μετα απο τόσο καιρό..Δεν το επέλεξα καν, ξύπνησα με τρομερό ανακάτεμα και ίσα που πρόλαβα να φτάσω στο μπάνιο..ΣΚΑΤΑ!Σήμερα ξύπνησα χάλια απο τις τύψεις, το σκέφτομαι συνέχεια, δεν έπρεπε να γίνει ούτε έπρεπε να ανακατέψω τόσες τροφές μέσα στο στομάχι μου απο τη στιγμή που έχω ευαισθησία.Δεν θα πω τέρμα , γιατί ούτε ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο..θα πω μονο οτι ελπίζω επιτέλους μετά απο το χθεσινό μαρτυριο να βάλω μυαλό..
-
βρε ΡΟΖ αν δεν τον προκάλεσες εσύ τον εμετό δεν πρέπει να έχεις τόσες τύψεις το στομάχι σου δεν άντεξε αυτές τις τροφές στον καθένα θα μπορούσε να συμβεί και χωρίς να έχει πρόβλημα....εντάξει σίγουρα δεν έπρεπε να το παρακάνεις με το φαγητό αλλά δεν γίνεται να κόψουμε τις κακές συνήθειες απ'την μία μέρα στην άλλη...ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!
-
δίκιο έχεις ..απλά ξύπνησαν μνήμες που δεν ήθελα και επειδή έχω τη μύγα, δεν το είδα όπως θα το έβλεπε κάποιος που δεν έχει το ιστορικό μου..Θα προσπαθήσω να το ξεχάσω..προχωράμε!Οτι έγινε , έγινε, αργά ή γρήγορα όλα θα διορθωθούν!
-
ροζιτα, πολυ παλιοτερα θυμαμαι οτι ειχε γραψει κατι παρομοιο η bouliana. απο κρεπαλη με ποτα ηταν αν θυμαμαι καλα. και ειχε νιωσει το ιδιο συναισθημα παρολο που ηξερε οτι φυσικα δεν προκαλεσε εκεινη τον εμετο, αλλα το ιδιο το σωμα.
ηρεμια λοιπον :)
-
κοριτσια εγω επαθα μια αναλογη κατασταση προχτες
ειχα να κανω εμετο πανω απο 3 χρονια
2 χρονια η εγχειρηση και 1 χρονο πριν
και ζαλίστηκα στο αυτοκινητο και χαλαστηκα απο κατι στραγαλια
και οταν ψιλοεκανα εμετο στο πισω μερος του μυαλου μου ηταν οτι θα ξεφορτωνόμουν και τις θερμιδες απ τα στραγαλια
τι σου ειναι το κώλυμα ρε παιδι μου
-
Α καλά αυτό με τις θερμίδες το χώ και εγώ όσες φορές έχει τύχει να κάνω εμετό επειδή κάτι με πείραξε ένω ή αίσθηση είναι χάλια καταβάθος χαίρομαι που γλίτωσα τις θερμίδες που έφαγα...
-
Σκατα πάλι νομίζω θα πεθάνω απ'το πολύ φαϊ ...
-
Η μυρωδια απ τα σουβλακια που τρωνε οι αλλοι εχει κολλησει στην μυτη μου....θα αντισταθω με νυχια και με δοντια
-
Φαίη ελπίζω να είσαι καλύτερα..απο αύριο με μέτρο και όλα θα είναι περαστικά!Αυτά τα λέω κ στον εαυτό μου..Σήμερα έφαγα κανονικά το φαγάκι μου ολά καλά μέχρι που μου είπε μια κοπέλα πως είμαι πολύ αδύνατη(φορούσα φορμα μαύρη ριχτη).Απο εκείνη τη στιγμή άρχισα πάλι να νιώθω ανορεξική, καταθλιπτική κ να βαράνε καμπανάκια στο κεφάλι μου..οτι ακόμη είμαι άρρωστη εφοσον δεν έχω περίοδο, οτι πάντα θα έχω πρόβλημα κτλ κτλ.Οπου μπήκα μέσα στο ζαχαροπλαστείο γυρίζοντας και πήρα ένα κεικ κ κάτι βουτήματα με ξ.καρπούς και τα έφαγα ολα σπαστικά και χωρίς να πεινάω..Θέλω να περάσει ολο αυτο όσο το δυνατον πιο γρήγορα..θέλω να ξεχάσω , να τα ξεχάσω όλα, να ξυπνήσω αύριο το πρωι και νη έχω πάψει να κουβαλάω στην πλάτη μου όλη αυτη την αρρώστια.
-
αχ βρε ροζούλα μου πως σε καταλαβαίνω. Αυτά τα άτιμα τα σχόλια τρίτων είναι ικανά να με ρίξουν στα πατώματα. Παλιά δεν έδινα τόση σημασία αλλά πλέον με επηρεάζουν αρκετά.
Όταν κάποιος μου λεει ποσο αδύνατη είμαι χτυπάνε όχι μόνο καμπανάκια αλλά ολόκληρο το καμπαναριό. Και ενώ ξέρω ότι προσπαθώ, οτι πάω πολύ καλά εκείνη τη στιγμή αισθάνομαι τόσο άρρωστη και απαισιόδοξη ότι τελικά ποτέ δε θα ξεπεράσω την ανορεξία και τα κόμπλεξ μου. Η έλλειψη περιόδου επιδεινώνει την κατάσταση γιατί έρχεται να μου θυμίζει την ύπαρξη του προβλήματος και έτσι μπάινω σε ένα φαύλο κύκλο ψυχολογικό κυρίως.
Δεν ξέρω βρε Ροζ μου ειλικρινά πιστεύεις ότι θα ρθει η μέρα που θα είμαστε ξανα ευτυχισμένες και που η κωλοανορεξία θα πάψει να τρυπάει την ψυχή μας και να μας βασανίζει? Θέλω τόσο να ξεχάσω να τα σβήσω όλα.
-
Μαράκι καλημέρα!Οπως βλέπεις ξύπνησα πουρνο-πουρνο, λόγω αυτης της βλακείας της χθεσινής, με έπιασε πάλι ένα τρομερό άγχος κ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι..Μας επηρεάζουν τόσο τα σχόλια, γιατί εμείς οι ίδιες δεν έχουμε ακόμη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας..είναι ακόμη όλα πολύ πρόσφατα και επιπλεον το θεμα περίοδος, επιβεβαιώνει οτι κάτι (ακόμη) δεν πάει καλά..Οταν είδα λιγο αίμα πριν εναν μηνα , ένιωθα τοσο δυνατη και φυσιολογική ξανά..τωρα πάλι έχω αρχίσει κ νιώθω εξωγήινος, αφού χθες οταν μου το είπε η κοπέλα,ήθελα να της απαντήσω "ναι, ξέρεις, αναρρώνω απο νευρική ανορεξία.." κ να ξεσπάσω σε κλάμματα..Αλλά το βούλωσα και είπα απλά ένα σευχαριστώ.Ναι, πιστεύω οτι θα το ξεπεράσουμε και θα έρθει κ η ώρα που θα μπορούμε να μιλάμε γιαυτό χωρίς να μας πονάει, πίστεψέ με , έχω περάσει πολύ πιο οδυνηρές καταστάσεις που πίστευα οτι δεν θα ξεπεράσω ποτέ κ τελικά περνώντας τα χρόνια ο πόνος μετριάστηκε και έμεινε απλά μια πικρή επίγευση.Το κακό είναι οτι όλο το πακέτο "ανορεξία", είναι μακροχρόνιο κ κάπου τα νεύρα σπάνε..Τέλος πάντων, να μην πισωγυρίζουμε έχει σημασία, έστω κ αν προχωράμε αργά..δεν μπορεί κάπου θα βγάλει!Ισως να βγει κ ένα καλό απο όλη αυτη την ταλαιπωρία κ να μάθουμε επιτέλους να αγαπάμε κ να φροντίζουμε τους εαυτούς μας όπως πρέπει..:blush:
-
αα ρε κοριτσαρες ποσο σας νιωθω.....