το κεφιρ ειναι απιστευτα θρεπτικο, μιλαμε θησαυρος.
αλλα.......................... αισχος
ισως με μελι να σωζεται?
Printable View
το κεφιρ ειναι απιστευτα θρεπτικο, μιλαμε θησαυρος.
αλλα.......................... αισχος
ισως με μελι να σωζεται?
το κεφιρ δεν ξερω τι ειναι!!
αλλα νομιζα οτι ειναι κατι σε γαλακτοκομικο :S
to κεφίρ κ γενικά το ξυνόγαλα είναι ένα κ ένα για την δυσκοιλιότητα κ πολύ χωνευτικό!Της μεβγαλ πίνεται!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Το κεφιρ πρεπει να ειναι κατι σιχαμερο που ευτυχως δν εχω δοκιμασει.
Ευχαριστω σμαρτακι για την επεξηγηση! :)
Ωχ ΡΟΖ ευαισθητη χορδη..Δυσκοιλιοτητα ε; Δλδ να το δοκιμασω μπας και..;
το παραδοσιακο φτιαχνεται απο ενα μυκητα που, αν θυμαμαι καλα, τον παιρνεις μονο απο μια συγκεκριμενη περιοχη.
τον αφηνεις με το γαλα και γινεται πελωρια ποσοτητα.
Κλικ άσε τις πολλές λεπτομέρειες γιατί θα το κόψω ΚΑΙ αυτό!!!Εγώ της μεβγάλ που παίρνω, όταν παίρνω, δεν ξυνίζει όπως τα άλλα που έχω πιεί, τα οποία όντως είναι για..ιδιαίτερα γούστα!Με δημητριακά μια χαρά..(φυσικά δεν εννοώ βρώμη έτσι?Μη το χ@σουμε κ τελειως..!)Είναι κ άπαχο:starhit::starhit:Quote:
Originally posted by click
το παραδοσιακο φτιαχνεται απο ενα μυκητα που, αν θυμαμαι καλα, τον παιρνεις μονο απο μια συγκεκριμενη περιοχη.
τον αφηνεις με το γαλα και γινεται πελωρια ποσοτητα.
ελα μωρε ειναι καλος μυκητας :P
Το κεφίρ αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό, καθαρίζει τα έντερα, παρέχει ευεργετικά βακτηρίδια, ζύμες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και πλήρεις πρωτεϊνες. Είναι πλήρως ισορροπημένη τροφή και συμβάλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.
Αναφέρεται ότι η κανονική χρήση του κεφίρ μπορεί να βοηθήσει, να ανακουφίσει όλες τις εντερικές διαταραχές, να προωθήσει την κίνηση των εντέρων, να δημιουργήσει ένα υγιέστατο χωνευτικό σύστημα απαλλαγμένο από τη δυσκοιλιότητα. Από τις καλύτερες προβιοτικές και αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρά σε ολόκληρο το σώμα και βοηθά στη διατήρηση ενός ισορροπημένου εσωτερικού οικοσυστήματος για τη βέλτιστη υγεία και μακροζωία. Συνιστάται ιδιαίτερα σε μωρά, εγκύους και ηλικιωμένους.
Οι ευεργετικές ζύμες και τα φιλικά βακτηρίδια του κεφίρ καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της λακτόζης του γάλακτος. Έτσι είναι ιδανικό για να καταναλώνεται και από άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Προσφέρει αφθονία ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, για την σωστή αύξηση των κυττάρων, τη συντήρηση του σώματος και την άφθονη ενέργεια. Το κεφίρ είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β12, Β1 και C. ʼριστη πηγή βιοτίνης που βοηθά την αφομοίωση των άλλων βιταμινών Β από το σώμα.
kefir.gr
Ναι δεν χάνεις τίποτα πίνεται!Βάλε κ δημητριακά μαζί και δαμάσκηνα κ ακτινίδια και κανα πατζάρι και 2-3 κουταλιές λάδι και αν δεν τρέχεις...να μη με λένε Ροζ:spin:Quote:
και κοιτα νασαι μονη στο σπιτι για καμποση ωρα..............Quote:
Originally posted by POZ
Ναι δεν χάνεις τίποτα πίνεται!Βάλε κ δημητριακά μαζί και δαμάσκηνα κ ακτινίδια και κανα πατζάρι και 2-3 κουταλιές λάδι και αν δεν τρέχεις...να μη με λένε Ροζ:spin:Quote:
'ασε γιατί απο κάτι τέτοιες πληροφορίες έχω να ακουμπήσω μανιτάρια κάτι χρόνια!!Η γεύση πάντως είναι σαν γιαούρτι στραγγιστό σε υγρή μορφή δεν είναι τόσο μπλιαχ αν κάποιου του αρέσει το γιαούρτι!Α, και οπωσδήποτε θέλει ανακίνηση πριν την χρήση!Εγώ δεν το έπαιρνα για δυσκοιλιότητα αλλά γιατι παθαίνω ανα καιρούς κολλίτιδες με τα γαλακτοκομικά και το ξυνόγαλα δεν με πειραζει!Quote:
ελα μωρε ειναι καλος μυκητας :P
Το κεφίρ αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό, καθαρίζει τα έντερα, παρέχει ευεργετικά βακτηρίδια, ζύμες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και πλήρεις πρωτεϊνες. Είναι πλήρως ισορροπημένη τροφή και συμβάλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.
Αναφέρεται ότι η κανονική χρήση του κεφίρ μπορεί να βοηθήσει, να ανακουφίσει όλες τις εντερικές διαταραχές, να προωθήσει την κίνηση των εντέρων, να δημιουργήσει ένα υγιέστατο χωνευτικό σύστημα απαλλαγμένο από τη δυσκοιλιότητα. Από τις καλύτερες προβιοτικές και αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρά σε ολόκληρο το σώμα και βοηθά στη διατήρηση ενός ισορροπημένου εσωτερικού οικοσυστήματος για τη βέλτιστη υγεία και μακροζωία. Συνιστάται ιδιαίτερα σε μωρά, εγκύους και ηλικιωμένους.
Οι ευεργετικές ζύμες και τα φιλικά βακτηρίδια του κεφίρ καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της λακτόζης του γάλακτος. Έτσι είναι ιδανικό για να καταναλώνεται και από άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Προσφέρει αφθονία ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, για την σωστή αύξηση των κυττάρων, τη συντήρηση του σώματος και την άφθονη ενέργεια. Το κεφίρ είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β12, Β1 και C. ʼριστη πηγή βιοτίνης που βοηθά την αφομοίωση των άλλων βιταμινών Β από το σώμα.
kefir.gr
και να μην έχει χαλάσει το καζανάκι..(αλα ηλίθιος και πανηλίθιος:spin::spin::spin:)Quote:
και κοιτα νασαι μονη στο σπιτι για καμποση ωρα..............Quote:
Originally posted by POZ
αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομουν!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:
πού να το πάθεις κιόλας όπως εγώ:lol::lol::lol:(ευτυχώς σε σπίτι φίλης)
νατο παλι το εικονακι!!!!!
Το είδα το σιχαμένο!Μα καλά μόνο εγώ το παθαίνω??είπα να μην το γράψω αλλα.......ως εδώ κ μη παρέκει!Νίκο ντι, σε παρακαλώ αιτούμαι για την αφαίρεση του θλιμμένου φατσακίου που ενσωματώνεται απρόσκλητο στα τόσο αισιόδοξα ποστ(ς) μου.Το σύστημα με σαμποτάρει:P