οχι οχι οχι ναντινακιιιιιιιιι
οχι ο τελeυταιος φραπεεεεεεεεεε
εχω καλοκαιρι ακομαααααααααααα!!!!! :'(
Printable View
οχι οχι οχι ναντινακιιιιιιιιι
οχι ο τελeυταιος φραπεεεεεεεεεε
εχω καλοκαιρι ακομαααααααααααα!!!!! :'(
Μη σκιάζεσαι,γοφοκουνίστρα μου!Καλοκαιράκι θέλεις;Καλοκαιράκι θα'χεις,ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα!
Το τι κατεβάζει το λαρύγγι δεν είναι το θέμα.Το πόσο δροσερή είναι η διάθεση μας είναι το σημαντικότερο όλων
κι απ'ό,τι βλέπω πρέπει να διανύεις τις καλύτερες σου εποχές!Συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου σου!
Συνέχιζε να λινκίζεσαι στο ρυθμό της χαράς!Σου πάει πολύ!Πάμε για τ'ακόμα καλύτερα!Τώρα που γυρίζει,λέμεεε
ναι ναι ναιιιιιιι ναντινακιιιιιι !!!! :):):):)
το κουναμε λεμεεεεεεεεε :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
(ευχαριστω για τα συχαρικια. ελπιζω και ευχομαι την σταθεροποιηση :) )
Chai κανείς; Καληνύχτα :)
http://www2.worldpub.net/images/save..._drink_400.jpg
http://www.saveur.com/article/Recipes/Bourbon-Chai
Εφτά παγάκια και σήμερα στον καφέ μου,γοφοκουνίστρα!
Για να δούμε πόσο μπορούμε να επιμηκύνουμε αυτό το καλοκαίρι!
Να έχουμε μια μοναδική,ηλιόλουστη στις καρδιές ημέρα!Φιλάκιααααα
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
μπραβο Ναντινακιιιιι!!!!!!!
I DO!!!!!!!!
Τι λέτε για ένα φρέντο στην παραλία; Μπορεί το φθινόπωρο να μπήκε αλλά έχουμε ακόμη λίγο χρόνο να χαρούμε καλοκαιρινές εικόνες με ωραίο παρεάκι ;)
Ναταλία κόπιασε ο δικός σου θα είναι με 7 παγάκια μετρημένα συνοδευόμενος από 27 αγκαλιές και 72 φιλιά :starhit:
Να μη σε προσβάλω,Ελάκι μου...Τόσο κόπο έκανες...Κοπιάζω!Cavo Dimo όπως πάντα;Quote:
Originally posted by Eli
Ναταλία κόπιασε ο δικός σου θα είναι με 7 παγάκια μετρημένα συνοδευόμενος από 27 αγκαλιές και 72 φιλιά :starhit:
Αααχ ναι! Ποτέ δεν το χορταίνω....
καλημερα κοριτσακιαααα :)
που ειναι η χαρουμενη οικοδεσποινα?
ειμαι με hangover σημερα.
εναν διπλο απ οτι ετοιμασετε, εγω δεν μπορω να κουνηθω
για να μαζευομαστε σιγα σιγα.....
Καλημεροκαλησπέρες!Μόλις βρήκα ένα μικρό κενό από τα πρωινά τηλεφωνήματα...
Ελπίζω να συνήλθαν οι χθεσινοβραδυνές ξελογιασμένες και πάνω απ'όλα ν'απόλαυσαν τη βραδιά τους!
Καλλιοπάκι μου,πολύ ζεστή η γωνία,που μας επεφύλαξες,αλλά όσο βλέπω τη φωτιά τόσο με φωνάζει
η σειρήνα η καφετιέρα μου και δεν κάνει...Είμαστε στον αγώνα επιμήκυνσης του καλοκαιριού,θυμάσαι;
Αχ...Σουιτάκι,κάθε πρωί,την ώρα που πάω να κάνω το πρωινό μου είσαι στη σκέψη μου...
Εκεί που προσπερνώ το φλερτ της καφετιέρας κι ανοίγω το ντουλάπι με τα γυάλινα ποτήρια
αντί για το διπλανό των φλυτζανιών,σου λέω την καλημέρα μου και περιμένω το σινιάλο σου
πότε θα τελειώσιε το καλοκαίρι σου ν'αρχίσει το φθινόπωρο μου!Εφτά τα παγάκια μου μέχρι νεοτέρας σου!
Η επόμενη φωτογραφία μου αφιερώνεται στις αφές καθώς τραβήχτηκε στα όμορφα μέρη τους.
Είναι ο φρέντο καπουτσίνο μου,τέλη Ιουλίου,παρέα με το Τηράκι μου στην όμορφη Ναύπακτο...
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα με τη σύσταση να κρατούμε την αγάπη πάνω από τον εγωισμό μας!
Μιάμισυ μέρα δεν το τήρησα κι υπέφερα...Τώρα άλλες ανάσες παίρνει η διάθεση μου,που επανασυντονίστηκα.
Καλλιόπη όμορφη η γωνιά σου και θα την τιμήσω ιδιαιτέρως αλλά το βραδάκι που κάνει ψύχρα παρέα με ένα παγωμένο κοκτέιλ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Προς το παρόν καφεδιάζομαι με την θέα του λιμανιού της Ναυπάκτου και αναπολώ αναμνήσεις του παρελθόντος και σκέφτομαι ότι τα καλύτερα καφεδάκια δεν τα έχουμε πιει ακόμη ;)
Καλό επανασυντονισμό πατριώτισσα στα αγαπισιάρικα μήκη κύματος :love:
καλησπερα Ναντινακι μου :)Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημεροκαλησπέρες!Μόλις βρήκα ένα μικρό κενό από τα πρωινά τηλεφωνήματα...
Ελπίζω να συνήλθαν οι χθεσινοβραδυνές ξελογιασμένες και πάνω απ'όλα ν'απόλαυσαν τη βραδιά τους!
Καλλιοπάκι μου,πολύ ζεστή η γωνία,που μας επεφύλαξες,αλλά όσο βλέπω τη φωτιά τόσο με φωνάζει
η σειρήνα η καφετιέρα μου και δεν κάνει...Είμαστε στον αγώνα επιμήκυνσης του καλοκαιριού,θυμάσαι;
Αχ...Σουιτάκι,κάθε πρωί,την ώρα που πάω να κάνω το πρωινό μου είσαι στη σκέψη μου...
Εκεί που προσπερνώ το φλερτ της καφετιέρας κι ανοίγω το ντουλάπι με τα γυάλινα ποτήρια
αντί για το διπλανό των φλυτζανιών,σου λέω την καλημέρα μου και περιμένω το σινιάλο σου
πότε θα τελειώσιε το καλοκαίρι σου ν'αρχίσει το φθινόπωρο μου!Εφτά τα παγάκια μου μέχρι νεοτέρας σου!
Η επόμενη φωτογραφία μου αφιερώνεται στις αφές καθώς τραβήχτηκε στα όμορφα μέρη τους.
Είναι ο φρέντο καπουτσίνο μου,τέλη Ιουλίου,παρέα με το Τηράκι μου στην όμορφη Ναύπακτο...
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα με τη σύσταση να κρατούμε την αγάπη πάνω από τον εγωισμό μας!
Μιάμισυ μέρα δεν το τήρησα κι υπέφερα...Τώρα άλλες ανάσες παίρνει η διάθεση μου,που επανασυντονίστηκα.
η προχθεσινη βραδια ηταν πραγματικα υπεροχη, σ ευχαριστω για την καλη σκεψη και το ενδιαφερον.
απο τις βραδιες που ειχε και μοιρασμα μαζι με το ξεσαλωμα. απο αυτες που σου ανοιγουν μερικα απο τα παραθυρα που εχεις κλεισει...
εκτος αυτου, νοιωθω τεραστιες ενοχες.
σε καταπιεζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
νοιωθω να σε εχω παρατησει στην παραλια με τα παγακια κι εσυ εχεις αρχισει να κρυωνεις..
νομιζω οτι ειμαι ετοιμη για εναν συμβιβασμο, αν συμφωνεις.
μπορουμε να πινουμε ο,τι καφε θελουμε, αλλα να λεμε οτι ειναι καλοκαιρι ? :sniff:
(δεν σου κρυβω οτι παλι φραπε πινω σημερα :starhit: )
σημερα ζεστο εγω......