Originally posted by MerryMaker_Misery
Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Πες τα Αγγελουδακι πες τα:yes::yes::yes:
Καλημερα σε ολους Δημητρα μας πως εισαι?ΟΙ σκεψεις και οι προσευχες μας ειναι κοντα σου:bisou::bisou:
Λοιπον τον αντρουλη μου τον λυπηθηκα ρε παιδια εχθες δουλευει νυχτα ο καημενουλης και δεν ειπε κουβεντα εκει να κανει μαζι μου ατκινς,οταν σηκωθηκε ομως για δουλεια τον λυπηθηκα τι θα επερνε στην δουλεια μαρουλοφυλλο με αυγο?:crazy:Κι ετσι του ειπα πως θα κανει διαιτα,αλλα οχι αυτη απλα λιγακι να λειωσει ψωμι ,γλυκα και θα ειναι οκ ασε που δεν εχει και αναγκη αντε να χασει 5 -6 κιλακια και μια χαρα θα ειναι.Εσεις οι ανδρες βεβαια χανετε πολυ πιο ευκολα.Οσο για εμενα ή η ζυγαρια μου δεν παει καλαή η ζυγαρια μου δεν παει καλα δεν υπαρχει κατι αλλο.Ειχα ζυγιστει πριν 4 -5 μερες ημουνα 43,μετα ημουνα 45 μεα 47,8 ετσι ξεκινησα εχθες και σημερα ειμαι 44,9 εεε πόλυ θα ηθελα να ημουνα 44 ,9κιλα ξεχασα μια εκατονταδα να βαλω λεπτομεριες μωρε ε? Λετε να ειναι απο τον Ατκινς?Αυριο θα μου λυθει η απορια πιστευω.
Φιλια σε ολους και καλη σας μερα παω να κανω δουλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
εεεεεεεεεε γιατι εσυ πας κατω απο 45 και δε σου λενε τιποτα? εγω ειχα βαλει αρχικο απολυτο στοχο τα 40 (το καλουπι μου το σηκωνει) και ειχα το σχολιο οτι το τικερακι μου ειναι "προσβλητικο".
Ποσα τους λαδωσες για να μη στο σχολιαζουν;! Τι μαγια εκανες στα κοριτσια του φορυμ;;;; (μπορεις να κανεις τα ιδια μαγια να κερδισω το λοττο μηπως;)