-
Έχω αποφασίσει να κάνω sleeve στον Ευαγγελισμό με τον Λαπατσάνη. Επισκέφθηκα αρχικά το Ιπποκράτειο,το Λαικό και μετά τον Ευαγγελισμό και με κέρδισε ο τρόπος και η συζήτηση με τον γιατρό. Επίσης ότι μου είπε πως το ποσοστό διαφυγής είναι πολύ μικρό για εκείνον(περίπου 1%).
-
καλο ακουγεται!! με το καλο!
-
επιτελους σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη επιτυχια s11!!!!!!
οντως ειναι πολυ καλος απο τις συζητησεις εστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποτε?????
-
Περιμένω μέσα στην εβδομάδα να πάρω την έγκριση απ'το δημόσιο και μετά από τρείς μήνες λογικά θα το κάνω.
-
καλη σου επιτυχια λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω τελος μαρτιου αν πανε ολα καλα....
:blush:
-
Μικρά ποσοστά διαφυγής(για τη σληβ τουλάχιστον)σημαίνει όχι μανίκι στενό απ'άκρη σ'άκρη,αλλά 'ξεχειλωμένο', ραμμένο έξω από τον οισοφάγο όπου το στομάχι αιματώνεται καλύτερα και μικραίνει η πιθανότητα διαφυγής.Αυτό σημαίνει θόλος στομάχου υπαρκτός και έκριση γκρελίνης(όρεξη δηλαδή)συν την έκριση από το κατώτερο μέρος του στομάχου(κι άλλη όρεξη)και μεγαλύτερο σε όγκο στομάχι(πρόσληψη μεγαλύτερης ποσότητας φαγητού).Όλα αυτά οδηγούν σε ανάκτηση βάρους σιγά σιγά.
Μην ακούτε μόνο αυτό που θέλετε να ακούσετε,το θέμα είναι τι θα έχει γίνει σε 4-5 χρόνια.Στην αρχή,ότι και να κάνεις,χάνεις...
-
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!πτυχωμένοι μου???????
καλο μηναααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! !!!
-
Καλό μηνά Μαρία!!! Για το μην που μου εστειλες δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια.... συζητα το με τον γιατρό.... μπορει να πρεπει να το μεταθεσεις για 3-4 μερουλες.... δεν πειραζει!
A new day is about to come!!
:wink2:
-
γεια σας παιδια μου
θα θελα να κανω γνωστο οτι ο Λαπατσανης
ηταν βοηθος του Σκρεκα στην δικια μου εγχειρηση
και μετα πηγε στον Ευαγγελισμο
κι εγω εχω μεινει με τις καλητερες εντυπωσεις απ τον ανθρωπο
-
geia sas paidia!!!!!
k egw tzenh exw poly kalh entypwsh gia ton lapatsanh.ekeinos tha me xeiroyrghsei!!!!!
:tumble:
-
χαιρετισματα να του δωσεις
απο την Ευγενια απο Λαρισα
σιγα μη με θυμαται
-
tha tou to pw.....!!!!!!!!!!:smilegrin::thumbup:
blepw oti exeis ftasei sto stoxo sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mprabooooooo!!!!!:thumbup::bouncing: eykolh h diadromh tzenh mou?????:shocked2:
-
παρα πολυ ευκολη για μενα
αλλα τωρα μετα απο 2 χρονια το στομαχι εχει ανοιξει σχετικα
αν δεν προσεχω θα παρω βαρος
εχω παρει 3 κιλα
ειχα φτασει 55
και τωρα ειμαι 58
-
:bouncy: sygxarhthria!!!! an krinw apo to tickeraki sou exeis xasei trianta kila!!!! teleio!!!!!! ekanes diaita? se poso xroniko diasthma ta exases?:bouncing:
-
mallon an to pw pio swsta!!!! meta thn epembash ekanes kai diaita h xathikan logw ths epembashs ayta ta kila?????:thumbup::smilegrin: