pavlosla, αν εννοείς ότι το βλέπεις φευγαλέα με την άκρη του ματιού σου μπορεί και να μην είναι τίποτα.
Printable View
pavlosla, αν εννοείς ότι το βλέπεις φευγαλέα με την άκρη του ματιού σου μπορεί και να μην είναι τίποτα.
Αυτό σου είπε ο George boo. Είπες κάτι πολυ λογικό στον παυλο (οτι μάλλον οι σκιές που βλέπει είναι σκιές από κάποια κουρτίνα ή έπιπλο ή κάτι τετοιο) κι αμέσως αμφέβαλες για τον εαυτό σου και νόμισες πως λες βλακείες! Δεν λες βλακείες, είναι η πιο λογική εξήγηση που υπάρχει για τις σκιές που βλέπει ο παυλος.
χαίρομαι που είσαι καλύτερα πάντως :)
α συγγνωμη δεν καταλαβα οτι αυτο ενοουσε..
ευχαριστω ελισαβετ!
Καλά άμα είσαι γάμησε τα, βλέπεις πολλά. Θυμάμαι μια συμμαθήτρια στο λύκειο που άκουγε μέταλ όπως όλοι μας, και μια φορά είδε τον διάβολο. Φοβήθηκε τόσο πολύ που μας το έλεγε μισό χρόνο.
εγω εβλεπα φαντασματα.μικρα παιδια νεκρα ντυμενα στα ασπρα στην αρχη με αιματα μετα χωρις και με κοιτουσαν επιμονα ολη την ωρα... εφιαλτικο. ευτυχως ενα φαρμακο τοτε μου τα εδιωξε και απο τοτε δεν τα ξαναειδα
το μεγαλυτερο δωρο.. να δω εστω για λιγο τους γονεις μου..........................................
ο "πατερας" μου λεει.. εισαι στον κοσμο σου αντε συνελθε.. :(
αποφαση.δε ξαναπαω σε ψυχιατρο σε ψυχολγο κλπ.βαρεθηκα τις συζητησεις.τις αναλυσεις .και ειναι πεταμενα λεφτα.λες και ειμαι αρρωστη..εχω κλειστει στο σπιτι.ολοι με κοιτανε εξωαποψε κοιτουσα τα φαρμακα.ενα ενα.γιατι τα παιρνω?δεν αντεχα αλλο και εβαλα τα κλαματα ως και τωρα.δε ξερω ποσα χρονια εχω να κλαψω.νιωθω κατεστραμενη.δεν εχω κανεναν.ουτε γονεις ουτε φιλους
βαρεθηκα να χτιζω ζωες και να γκρεμιζονται ολα ξανα και ξανα.
μιλησα τελικα με τη γιατρο.επαιξα το τελευταιο μου χαρτι...μου ειπε να παω στο γιατρο εδω στην πολη μου στο κψυ μηπως μπορει να κανει κατι και να βοηθησει διαφορετικα να ανεβω αθηνα να αλλαξουμε σχημα.αγχωθηκα γιατι δε ξερω τι σκεφτεται.εχω δοκιμασει zyprexa, seroquel, dipiperon, aloperidin, solian...φοβαμαι μη μου πει για leponex.υπραχουν κι αλλα φαρμακα που εχετε δοκιμασει?
μου ειπε οτι ο οργανισμος μου δεν ανταποκρινεται στα φαρμακα..