Τι σου εστειλαν; Τι στελνουν συνηθως; Ποσα μηνυματα δεχεται συνηθως μια νεα γυναικα;
Printable View
Στην αρχή στέλνουν τα κλασικά : γεια σου, που μένεις, με τι ασχολείσαι, τι σου αρέσει να κάνεις όταν έχεις χρόνο, που βγαίνεις, έχεις σχέση?, Είσαι όμορφη κτλ
Έπειτα χωρίζονται σε κατηγορίες
Κατηγορία Α : " δεν έχεις πολλές φωτο εδώ, στείλε και καμιά ολόσωμη να σε δω" , "στείλε μου μια φωτό αυθόρμητη να σε δω" , " θες να έρθεις σπίτι μου?""τι στάση σου αρέσει στο σεξ?" "Θα δεις τι θα σου κάνω όταν βρεθούμε" ( αυτά είναι τα πιο light)
Κατηγορία Β : " θες να βγούμε ? ( Μέσα σε μια ώρα συνομιλίας) , ενιοτε στελνουν και φωτό χωρίς να τους ζητήσεις ( για να σε κάνουν να στείλεις κι εσύ) , ή στέλνουν αυτές τις έτοιμες ατάκες με μεγάλα λόγια ( σε θέλω , θέλω να σε πάρω αγκαλιά) σώπα ρε? Ποτέ πρόλαβες να με θέλεις?
Κατηγορία Γ : αυτοί που μιλάνε κόσμια αλλά προσπαθούν να το παίξουν ψαγμενοι για να εντυπωσιάσουν και συνήθως λένε και για παλιές γκόμενες ή διάφορες καταστάσεις για να φανούν γαματοι και να τσιμπήσεις
Κατηγορία Δ : αυτοί που το παίζουν καλοί, γεμάτοι κατανόηση και συμφωνούν ότι οι περισσότεροι άντρες είναι λιγουρηδες και όταν βρεθείτε κάνουν σαν ξελιγωμενοι και πετάνε και το " δεν θέλω κάτι σοβαρό"
Α)Είναι αυτές που ψάχνονται για ξεπετα και κάθονται στον πρώτο λιγουρη γιατί θέλουν σεξ
Β) Είναι αυτές που κάθονται σε καταστάσεις που ο άλλος τις θέλει μόνο για σεξ , επειδή νιώθουν ανασφάλεια ( δεν το κατηγορώ αυτό, αφού έχω σκεφτεί κι εγώ στο παρελθόν να κάνω κάτι τέτοιο)
Γ) αυτές που μπαίνουν απλώς για πλάκα και για επιβεβαίωση και ρίχνουν μόνο άκυρα
Δ) Δεσμευμένες/ παντρεμένες κλπ ( όπως και αντίστοιχοι άντρες )
Ε) τυπισσες με ψεύτικες φωτογραφίες ( στην καλύτερη ρετουσαρισμενες, στη χειρότερη φωτό άλλης κοπέλας) ή τραβηγμένες με ευνοϊκό τρόπο για να φαίνονται ωραίες
ΣΤ) κοπέλες που ψαχνουν σχέση όντως
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και από όσα μου έχουν πει όσοι έχω μιλήσει
εμενα αυτες οι κατηγοριες μου θυμιζουν σχολικα τμηματα και διπλωματα οδηγησεις
εσυ λεμονοπιτα μετα απο ποσα ραντεβου θα ηθελες να κανεις σεξ?
Εφόσον αρνείσαι να δεις το πραγματικό σου πρόβλημα που είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και η αντίληψη σου για αυτές κι αφού δεν θες να επενδύσεις χρόνο κι επικεντρώνεσαι στο να βρεις άντρα που να σε βλέπει "σοβαρά", εγώ θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε γραφείο συνοικεσίων. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Θες κάποιον που δεν σκέφτεται μόνο το σεξ, αλλά σοβαρή γνωριμία και σκέφτεσαι αρχικά σε πολύ γενικές γραμμές με κάποια κριτήρια που έχεις στο μυαλό σου για τον άλλο αν θα του δώσεις ευκαιρία αντί να δώσεις χρόνο να γνωριστείτε. Αλλά ψάχνεις στο ίντερνετ όπου η συντριπτική πλειοψηφία θέλει απλά να γ.μήσει κι αν δεν πάρει αυτό που θέλει πάει στην επόμενη. Σε λάθος μέρος κοιτάς. Ε, πήγαινε στα προξενεία που η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει την γνωριμία στα σοβαρά και το ξεδιάλεγμα γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια που έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Κρα θα κάνουν να σε γνωρίσουν κι όχι απλά για να γ.μήσουν. Θα έχουν την υπομονή να σε γνωρίσουν τουλάχιστον. Όπως και σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, όπως και στο ίντερνετ δεν είναι υποχρεωτικό αν δεν σου κάνει κάποιος να του κάτσεις, έτσι και στο προξενιό δεν είναι υποχρεωτικό να τον παντρευτείς.
kala min to pigenoyme kai sta alla akra olo kai kapoios tha vrethei pou na min koitaei mono pou tha ton stoumposei.Alimono an osoi ithelan na kanoun sxesi zitousan proksenio i pigenan se soinikesio.Eidika mia gynaika stin ilikia tis kai me tin emfanisi tis mporei na exei opoion thelei apo aftous pou psaxnoun sxesi,se kati tetoia sinikesia de nomizo na pigenoun kai atoma periopis.Ta mpakouria pou emeinan sto rafi tha pigenoun ekei kai tha anakiklonontai metaksi tous.Eidika oi gynaikes pou pane ekei emfanisiaka siga min vlepontai gia na min mporoun na vroun andra ston ekso kosmo kai i lemonopita exei perasi apo oso mas leei.
Θα σου Ξανά πω την γνώμη μου και είναι τελευταία φορά γιατί νιώθω ότι το μυαλό σου κόλλησε κάπου και δεν θέλει να ξεκολλήσει. Εύχομαι πως αυτή την φορά ίσως κρατήσεις κάτι και το αξιοποιήσεις.
Ψάχνεις σχέση σε λάθος μέρος, μετά απογοητεύσαι και γενικεύεις. Περνάς λάθος μηνύματα και αυτοι φέρονται ανάλογα και τους ρίχνεις ευθύνες για την συμπεριφορά τους. Μιλάς με πολλούς ταυτόχρονα και δηλώνεις ότι θες κατι σοβαρό. Κανείς τα προκαταρκτικά από το πρώτο ραντεβού και νευριαζεις μαζί τους που θέλουν να προχωρήσουν. Μειώνεις τις υπόλοιπες γυναίκες και πιστεύεις πως έτσι θα φτιάξεις την εικόνα που νομίζεις ότι έχουν οι άλλοι για σένα αλλά και την εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου. Θες να κάνεις σχέση με οποιονδήποτε για να κλείσεις τα στοματα των άλλων και θεωρείς πως το πιο σημαντικό πράγμα για τον άνθρωπο είναι η σχέση. Κάθεσαι σε ένα φόρουμ και προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι αυτά που σκέφτεσαι είναι τα σωστά και δεν αρπάζει την ευκαιρία να δεις τον κόσμο από άλλη οπτική μέσα από τις απόψεις τους. Οι δικοί σου άνθρωποι σου πέρασαν το μήνυμα πως ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ο εμφανίσιμος και ολοκληρωμένος είναι αυτός που έχει σχέση (με οποιονδήποτε, φτάνει να έχει σχέση). Τέλος, δεν αφιερώνεις καθόλου χρόνο να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον πιστέψεις και στην συνέχεια να κάνεις ουσιαστικές γνωριμίες, φιλικές ή ερωτικές..