σκεφτομαι κενο αν αλλαζες νικ ποιο θα ηθελες να βαλεις?
απορια
Printable View
σκεφτομαι κενο αν αλλαζες νικ ποιο θα ηθελες να βαλεις?
απορια
και επισης μακαρι ο ινσεκτ να εσβηνε κανενα εισερχομενο. ειναι το αντιθετο του κενου. τιγκα.
μισεις τους ανθρωπους γενικα?
π.χ. εμενα με μισεις?
το ειδος μας γενικα (βαζω κι εμενα μεσα γιατι παραμενω ανθρωπος). εσενα δε σε ξερω και τοσο για να πω περισσοτερα, μπορει αν σε μαθω να σε συμπαθησω, μπορει ομως και να σε μισησω.
_μισος _μισευω_φευγω μακρυα_ αυτο θες? η κατι μου λεει πως θα ηθελες κατι αλλο.... _να_εισαι_κοντα_
http://www.youtube.com/watch?v=7vFaoA7t2RE
Σα σκέψη. Έρχεται τελευταία συχνά πυκνά. Προβλεψιμότητες σε β' ενικό..
..........................
σκεφτομαι οτι μετραει περισσοτερο το "φαινεσθαι" απο το "ειμαι". αν κι ολοι πλεον "ειμαστε", τι κριμα που εγω δε θα μπορεσω ποτε να δω θετικα και το"φαινεσθαι" για να μετρησω πιο πολυ...
τι εισαι? Και τι φαινεσαι?
πιο σωστο θα ηταν να γραψω "νιωθω" γιατι δε μπορουμε να πουμε οτι "ειμαστε" το ιδιο καθε ωρα και στιγμη. εχει να κανει με τα της εικονας απλα, ενω πχ καποιος μπορει να εχει αυτοπεποιθηση και να πιστευει στον εαυτο του τοσο ωστε να νιωθει θεος, εξωτερικα δυστυχως ολοι "φαινομαστε" απλα ανθρωποι. κι αυτη τη γαμημενη ανθρωπινη αδυναμια οταν μισεις το ανθρωπινο ειδος, δυσκολα τη δεχεσαι.
σκεφτομαι οτι "βαφτιζω" λαθος καποια πραγματα..
σκεφτομαι ,την αλμυρα της θαλασσας πανω στο σωμα μου, μετα μια μεταμεσονυκτια βουτια να ξαποσταινω
και να κοιτω το ξαστερο ουρανο , παραδομενη μεσα στην αγκαλια της αιωρας μου !!
σκεφτομαι φιλακια
Σκεφτομαι, τι διαολο εγινε, καθε νυχτα ημασταν εξω και τωρα ο καθενας σπιτι του.