Originally Posted by
ΡΑΝΗ
Γεια σε ολους(και ολες!).Εχω μερες να γραψω...το βασανο ομως δεν τελειωνει παιδια & απ οτι εχω καταλαβει,δυστυχως δεν θα τελειωσει.....εγω δεν εχω το μαρτυριο μονο με τις αρρυθμιες(αυτες τα ξεκινησαν ολα!),εχω καποιες ταχυκαρδιες,πονακια και καποιες φορες απ τις εμμονες & τον φοβο μου "τσιμπαω" και λιγο πιεση(καλα...και 14 να δω τρελενομαι,νομιζω οτι κατι θα παθω!).Εχουν ριζωσει ολοι αυτοι οι φοβοι που προκαλουν ολες αυτες οι ενοχλησεις στην καρδια,εχουν γινει εμμονη και ολο αυτο εχει δημιουργησει την νευρωση.Ναι παιδια,νευρωση καρδιας ειναι....δεν γινεται να σου λεει ο γιατρος οτι η καρδια σου ειναι καλα και εσυ να ζεις εδω & χρονια με την εμμονη οτι εισαι καρδιοπαθης και καθε λιγο & λιγακι να φοβασαι την ανακοπη η το εμφραγμα!Το μονο που θα με εσωζε(πιστευω οχι μονο εμενα)ειναι να συμφιλιωθω με τον θανατο,γιατι αυτος ειναι ο τεραστιος φοβος που τα δημιουργει ΟΛΑ!Μακαρι να μπορουσα ομως....κανονικα αυτος που δεν φοβαται τον θανατο,δεν φοβαται τιποτα!Κανενας δεν μπορει να το αποφυγει,γιατι λοιπον κανουμε τη ζωη μας δυσκολη????????????????Ασε που οι αρρυθμιες & ολα τα υπολοιπα στην καρδια,μπορουν να σε τρελανουν στην κυριολεξια!