Καλή μας μέρα!!!!!! :)
Αμαλία-Ούρσουλα-Μαρία-γοργόνα πολύ χαίρομαι που περάσατε καλα χθες και η μητέρα σου είναι καλύτερα!:)
Πρέπει να την δοκιμάσω την σούπα σου, ακούγεται πολύ δελεαστική η συνταγή... ;)
Χθες η μέρα κύλησε πολύ καλά, με ελαφρύ το αίσθημα το βαρεμάρας! :D
Από διατροφή μπορώ να πω και εγώ με την σειρά μου ότι κατάφερα να αντισταθώ σε πειρασμούς του ψυγείου σε σημείο που οι δικοί μου δεν πίστευαν στα μάτια τους!! Έφαγα συνετά και ελπίζω μέχρι αύριο να έχω αντισταθμίσει τους εξτρα πόντους της προχθεσινής μέρας! Έφαγα 2 τόστ και σαλάτες με λίγο λάδι και για να ικανοποιήσω το αίσθημα του γλυκού τσίμπησα λίγο παστέλι μελιού χωρίς ζάχαρη που είχε φέρει ο αδερφός μου. "Αρκουδάκι μου, ανόρεκτη σε βλέπω σήμερα και δεν πιστεύω στα μάτια μου ότι δεν έχεις κάνει επιδρομή ακόμη στο παγωτό που έχουμε στο ψυγείο" μου έλεγε και τόσο πείσμωνα!!!! :D :D
Όλα καλά λοιπόν χθες και ελπίζω να συνεχιστεί και σήμερα γιατί την τρίτη έχουμε και την επίσημη μέρα ζυγίσματος (αύριο δηλαδή :o) και πρέπει να δούμε και μικρή απώλεια!
όλο και περισσότεροι άνθρωποι με ρωτούν να μάθουν για την διατροφή ww και με χαρά παίρνω τα τεφτέρια μου και τους εξηγώ ποιο είναι το θαυματουργό μου μυστικό!!!! ;)
Σήμερα δεν έφερα να φάω κάτι στην δουλειά (ξέχασα το ταπεράκι μου στο ψυγείο) και έτσι θα φάω ένα κουλούρι θεσσαλονίκης για αρχή και αργότερα θα πιω έναν χυμό ώστε να φάω κανονικά όταν επιστρέψω σπίτι κάτι γεμιστά...!!! :)
Σας φιλώ προς το παρόν και περιμένω νέα σας!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά ζουζουνοφιλαράκια μου!!!!!!!!! :) :) :) :) :P