Quote:
Originally posted by avenger0000
Η κατασταση εχει καταντησει κωμικοτραγικη πλεον.....
Η περιοδος δεν ηρθε και φυσικα ουτε προκειται....
Η ζυγαρια εχει κολλησει στα παλια γνωριμα 67
Xρονο για εντατικη γυμναστικη δεν εχω λογω εξεταστικης......
Η διαιτα μου πηγε καταδιαλου....και προγραμμα δεν εχω....και τι να φαω δεν ξερω.....αυτο το λιγο απο ολα που ακολοθουσα μεχρι τωρα δεν με βοηθαει πλεον ....δεν μπορω να κατσω να μετρησω θερμιδες γιατι θα καταντησω υστερικη, η μητερα μου φτιαχνει φαγητο για ολη την οικογενεια και δεν μπορω να την υποχρεωσω να φτιαχνει τα δικα μου διαιτητικα ξεχωριστα,ασε που τις περισσοτερες μερες τρωω στη λεσχη της σχολης αφου λογω των ωρων που εχω μαθημα δεν προλαβαινω με τιποτα να παω σπιτι....το να παω σε διατροφολογο ειναι τοσο απιθανο οσο το να παω στη σεληνη αφου λεφτα που να περισσευουν δεν υπαρχουν....η οικογενεια μου με αποθαρρυνει απο την προσπαθεια γιατι επιμενουν πως δεν υπαρχει λογος να χασω βαρος και επομενως δεν παιρνουν στα σοβαρα και την προσπαθεια μου.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ εχασα τον ελεγχο Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!!! Το τριημερο ηθελα να φαω γλυκο και επειδη δεν ειχαμε στο σπιτι εφαγα αρκετη ποσοτητα απο ταχινομελο.... Ολος ο δρομος προς το πανεπιστημιο ειναι τιγκα στα τυροπιταδικα,τα σουβλατζιδικα, τα φαστφουνταδικα, τις κρεπερι και τα ζαχαροπλαστεια...... οταν με πιανει ο εγωισμος και η ξεροκεφαλια μου μπορω και αντιστεκομαι....αλλα αυτες τις μερες ημουν τοσο απογοητευμενη που εγινε το κακο.... Σημερα εφαγα δυο τυροπιτες και μια σπανακοπιτα για μεσημεριανο........και να ηταν να ξεκολλησει η ζυγαρια τωρα δεν προκειται...
Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα επρεπε καπου να τα πω.......
Καλα κανεις και τα λες εδω.Εισαι στρεσαρισμενη με τις εξετασεις σου σε καταλαβαινω.Και αμα μενεις και με αλλα ατομα ειναι τοσο δυσκολο να χασεις κιλα γιατι οντως δε γινεται παντα να μαγειρευονται 2 φαγητα την ιδια μερα στο σπιτι.Eχει δικιο η Elenik σε οσα σου λεει συμφωνω.