καλα κ εγω που εχω δεν χωραει σπιτι γιατι τον ειχαμε για τον μπαμπα μου κ ειναι τεραστιος κ τον εχουμε στο μπαλκονι.κ βαριεμαι ΑΦΟΡΗΤΑ να βγω να κανω εξω.
Printable View
καλα κ εγω που εχω δεν χωραει σπιτι γιατι τον ειχαμε για τον μπαμπα μου κ ειναι τεραστιος κ τον εχουμε στο μπαλκονι.κ βαριεμαι ΑΦΟΡΗΤΑ να βγω να κανω εξω.
Τα σημερινα μου τελικα επειδη δεν πηγα απο Starbucks λογω κουρασης (αυτη η ζεστη με εχει διαλυσει) ειναι:
Πρωινο 1 ρυζογκοφρετα με επικαλυψη γιαουρτι, 2 δαμασκηνακια
Δεκατιανο 1 κρεμα καραμελε Sweet & balance
Mεσημεριανο Μανιταρια με 1 κουταλι σουπας λαδι, 2 φετες γαλοπουλα, 2 φετες τυρι light και μετα 1 μπανανα
Aπογευμα Τιποτα
Bραδυνο Σαλατα, 1 ροδακινο και 1 δαχτυλακι ουζο
Αυτα.:)
εγω κανω 3-4 φορες την εδομαδα 15 λεπτα ασκησεις για κοιλιακους ή για ποδια...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__70__0...91ciB0ZXh0.gif
πως τις καταπολεμας?Quote:
Originally posted by irenevaladia
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
Μου λείψατε!!!
Είχαμε την φαεινή ηδέα να αλλάζουμε το cenex σε cyta και έχουμε τελικά μείνει 1 εβδομάδα χωρίς δίκτυο και χωρίς τηλέφωνο.
Οπότε για την ώρα ? μόνο από το γραφείο?
Και θέλω να στείλω τις εξετάσεις στους γιατρούς και πρέπει να σκανάρω από το σπίτι και να στέλνω από το γραφείο ? τραλαλά!!!
Εχθές ήμασταν βολτούλα οπότε το μενού δεν ακολούθησε κάποιο πρόγραμμα ? ήταν λίγο από όλα?
Ευτυχώς βρήκα τρόπους να καταπολεμώ τις ναυτίες και έτσι πιστεύω θα μπορέσω να επανέλθω σε έναν σωστό τρόπο διατροφής?
Με την συμπαράσταση σας ? πάντα!!
Φιλάκια!!!
ευχομαι να πιανει παντα!
μου ελειψες πολυ κ ειχα ανησυχσει ελαφρως αλλα (οπως σιγουρα θα φανταστηκες)
εχασα το κινητο σου...
βασικα δε μου ελειψες εσυ καθολου, μη μας παρεξηγησει κ ο γιαννης σου,
το μωρο μου ελειψε χεχεχεχ
κανονισε απο τωρα κανουμε σχεδια για του χρονου να ρθουμε κατω με τον κολλητο του δικου μου γιαννη! :D
εκτος κι αν ειναι εγγυος η φιλη μου κ δε μπορει (εχουν βαλει μπροστα για παιδι...)
λοιπον τελικα σημερα εφαγα
1 κουλουρι Θεσσ/νικης
1 μεριδα ντολμαδακια
3 βερικοκα
10 κερασια
1 καλαμακι κοτοπουλο (γτ βγηκα και μετα πηγαμε για σουβλακι οποτε προτιμησα 1 καλαμακι κοτοπουλο)
10 κερασια
kala filenada δες ενα με την τζενιφερ λοπεζ εγγυο, θα γελασεις πολυ!
Aποψε εγινε κατι μαγικο μπορω να πω.Ειπα οτι κανω διατροφη σε φιλους μου.Κι εγω η ιδια δε το πιστευω!Το ειχαν δει οτι εχασα κιλα ηδη.Πηγαμε να φανε και λεω εγω,"δε θα φαω εχω κοψει το φαγητο μετα τις 8" και μου ειπανε μπραβο και τα σχετικα, και μπραβο που κρατιεμαι.Ενιωσα πολυ καλα και πλεον δεν εχω το ταμπου να πω οτι κανω διατροφη.Νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου μερα με τη μερα.Περιτο να πω οτι οταν ηρθε το φαγητο μου εσπασε τη μυτη, αλλα δε σκεφτηκα ουτε για μια στιγμη να φαω κι εγω.Πραγματικα δεν αξιζει.Αντε καλη νυχτα και σας ευχαριστω ολους, με εχετε βοηθησει πολυ (κι υστερα σου λενε οτι τα "γκρουπ θεραπυ" δε λειτουργουν)!;)
γιατι ομως να μη φας αφου πηγατε να φατε δεν καταλαβαινω...
φυσικα κ αξιζει, το φαγητο ειναι ΚΑΙ ευχαριστηση,
απλα δεν χρειαζεται συχνα να γινεται αυτο.
σιγουρα ειναι μαγικο οτι αποφασισες κ ειπες για την διατροφη,
εμενα δε μου ειχε βγει ομως σε καλο αφου μου εσπασαν τα νευρα :D
Καλημέρα!
Τι μου κάνετε;;;
Τα χθεσινά μου:
Έφαγα:
? 1 φρυγανιά
? 1 ποτήρι γάλα + 3-4 κ.σ. δημητριακά
? 1 φρυγανιά
? 5 βερίκοκα
? 1 φρυγανιά
? 1 mini cream cracker
? 1 βραστό αυγό
? ½ πατάτα βραστή + ½ κολοκυθάκι
? 2 φρυγανιές
? 1 μικρό πιατάκι βλίτα
Ήπια:
? Περίπου 2 λίτρα νερό
brazil μπράβο για το νεράκι ? και εγώ τώρα με μεγάλο ζόρι πίνω 2 λίτρα. Αλλά που θα πάει ? φάση είναι και θα περάσει!
rouli και εγώ στον ύπνο το έχω ρίξει για να γλυτώνω ότι μπορώ.
amalaki και εγώ το χτύπησα εχθές το αυγουλάκι μου το βραστό.
granita μπράβο για το σκοινάκι!!! Και εγώ έκανα κάποτε αλλά πονούσαν οι γάμπες μου και τα παράτησα. Προσοχή κοριτσάκια να φοράτε πολύ καλά παπούτσια όταν κάνετε σκοινάκι.
Constance αχ αυτά τα Starbucks!!! Δε θα μου περάσει η φάση ? εκεί μέσα θα ξημεροβραδιάζομαι? χιχι
badgirl11 αχ τι καλό τικεράκι!!! Για την καταπολέμηση των ναυτιών όταν είμαι νηστική τρώω μια φρυγανιά (φαίνεται κατά κόρον στο διαιτολόγιο μου!!!) και όταν είμαι φαγωμένη πίνω ½ ποτήρι νερό με ¼ κ.γ. μαγειρική σόδα και χυμό ½ λεμονιού. Είναι σαν να πίνεις σόδα λεμόνι και να την έχεις αφήσει να ξεθυμαίνει από το ανθρακικό. Πίνεται δηλαδή σχετικά άνετα αν είναι φυσικά και το νεράκι παγωμένο. Σήμερα θα δοκιμάσω και τα ξυνόμηλα. Λένε πως βοηθούν. Θα σου στείλω μήνυμα στο κινητό να με αποθηκεύσεις! Χαχαχα ? αχ αυτοί οι Γιάννηδες!!! Αχ τι διαβάζω!!!!!! Θα μου έρθετε!!!!! Μπράβο μπράβο!!! ʼντε σας περιμένω με αγωνία!!! Και εγώ μη νομίζεις θα σε επισκεφτώ ? ο κόσμος να χαλάσει!!! Τα μέρη σου μου έχουν μείνει αξέχαστα!!!
Rouli με τα γαλακτοκομικά δε τα πας καλά εεε; Κατά τα άλλα μια χαρά!!
badgirl11 θα το ψάξω αυτό με την Λόπεζ! Αμέσως μάλιστα!
Constance μπράβο για την δύναμή σου και την αντίσταση που πρόβαλες! Σου αξίζουν συγχαρητήρια! Συνέχισε έτσι!!!
katalaba θα πρεπει να δικτυωθειτε με κανενα εργοστασιο φρυγανιας αλλιως θα τον βαλεις μεσα τον ανθρωπο :P
πολυ χαιρομαι πολυ πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυ
αντε εσυ μου εμεινες για κινητρο
εξου κ το τικερακι!
τα υπολογισαμε κ λογω δουλειας βολευει να μεινω εγγυος μετα το πασχα...
βεβαια κανει ο ανθρωπος σχεδια κ ο θεος γελα, αλλα ας εχω αδυνατισει ως τοτε κ βλεπουμε!
badgirl11 η ταινία λέγεται Back - Up Plan
σου εύχομαι να πέσεις μέσα στα σχέδια σου!!! Και πιο νωρίς να σκάσει μύτη ? δε μας πειράζει ? χιχι
Ναι πολύ φρυγανιά!!!
Ξεκίνησα και κάτι κρακεράκια και βλέπουμε?
καλημερα!!!
σημερα εφαγα για πρωινο 1 ποτηρι γαλα με 1 κουλουρι θεσσ/νικης
και για δεκατιανο 2 μπισκοτα digestive( τα κοκκινα π εχουν 100 θερμιδες)
το μεσημερι θα φαω μπιφτεκια ψητα με σαλατουλα
το απογευμα φραουλιτσες ή καρπουζι
και το βραδυ γιαουρτι με 1 φρουτο ή ομελετα με 3 ασπραδια, 1 κροκο, πιπεριες και μανιταρια
rouli μιαμ ? ωραίες ιδέες. Και εγώ έβγαλα μπριζολίτσες για σήμερα.
constance με τα γαλακτοκομικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα απλα το καλοκαιρι δεν μπορω να πιω ζεστο γαλα και το κρυο δεν μου πολυαρεσει οποτε προτιμω τον χυμο συνηθως. προσπαθω να πινω γαλα τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα αλλα δεν εχω προβλημα με το ασβεστιο γιατι τρωω πολλα γιαουρτακια. διαιτολογος μου εχει πει αν θελω να πινω και πρασινο τσαι αλλα δεν μπορω να το πιω πρωι πρωι :/
ναι αμα θες να σου δωσω κ λινκ να τη κατεβασεις αμα δω το γιαννη,Quote:
badgirl11 η ταινία λέγεται Back - Up Plan
σου εύχομαι να πέσεις μέσα στα σχέδια σου!!! Και πιο νωρίς να σκάσει μύτη ? δε μας πειράζει ? χιχι
Ναι πολύ φρυγανιά!!!
Ξεκίνησα και κάτι κρακεράκια και βλέπουμε?
εκλεισε ο τρακερ που κατεβαζα μανιωδως κ τωρα κατεβαζει παρακαλω ο ΑΣΧΕΤΟΣ απο σαιτ τσακ μπαμ!
κ κοκκορευεται κιολα :P
ναι κ νωριτερα να ρθει δεν τρεχει τιποτε, το θεμα ειναι να γεννησω χειμωνα κ να ειμαι εγγυος καλοκαιρι που εχω τοση βοηθεια.
στην αρχη φρικαρε η μανα μου με τα σχεδια μας, δεν γινεται λεει με τη δουλεια...
ομως προτιμω να υποφερω εγγυος παρα να γεννησω ηρεμη κ μετα να μη μπορω να εχω χρονο με το μωρο...
μπερδευτικα και εγραψα constance. irenevαladia ηθελα να γραψω :Ρ
οντως ωραιες ρουλι! η μαμα γραφει ετσι?Quote:
rouli μιαμ ? ωραίες ιδέες. Και εγώ έβγαλα μπριζολίτσες για σήμερα.
σημερα λεω για φακες ή για ταπερακια, θα δειξει :D
badgirl11 μη τον απασχολείς τον Γιαννάκο σου ? το κατεβάζω ήδη?
Ναι και εγώ το ίδιο κανόνισα ? και τώρα θα γεννάω Γεννάρη στα φόρτε των ελιών και του ελαιουργείου!!! Μόνη μου θα πάρω το αμαξάκι μου και θα πάω να γεννήσω ? χαχαχα
rouli Δε πειράζει κουκλίτσα μου .. το κατάλαβα. Και εγώ με το γάλα καλά δε το πάω ? είναι ένα αναγκαίο κακό. Παίρνω αυτό με την λιγότερη λακτόζη μήπως και είναι λίγο πιο εύπεπτο.
xaxaxaxaxax ε τουλαχιστο το κανονιζουμε, τωρα τι καθεται δε μας νοιαζει,
ας ειναι υγιη τα μωρακια που θα κανουμε κ ολα ταλλααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα α
γινονται!
τυχαιο? δε νομιζω! :P
Δεν ηξερα οτι θα ετρωγαν πρωτον.Και δευτερον γιατι να φαω εφοσον δεν πειναγα.:P Αν ειναι να φαω παραπανω απο οτι μου επιτρεπει η διατροφη μου θα το κανω οταν πραγματικα πειναω κι οχι για λαθος λογους.Πρεπει κι εσυ λιγο να αρχισεις να το σκεφτεσαι ετσι.Δε σημαινει οτι επειδη τρωει ο αλλος μπροστα μας οτι θα βρουμε μια δικαιολογια να φαμε και να λεμε μετα δεν πειραζει περασα καλα μια ατασθαλια ηταν , γιατι ετσι καθε φορα που γινεται αυτο παλι το ιδιο θα λεμε.:)Quote:
Originally posted by badgirl11
γιατι ομως να μη φας αφου πηγατε να φατε δεν καταλαβαινω...
φυσικα κ αξιζει, το φαγητο ειναι ΚΑΙ ευχαριστηση,
απλα δεν χρειαζεται συχνα να γινεται αυτο.
σιγουρα ειναι μαγικο οτι αποφασισες κ ειπες για την διατροφη,
εμενα δε μου ειχε βγει ομως σε καλο αφου μου εσπασαν τα νευρα :D
κοιτα εγω να παω εξω κ να μη φαω δε παιζει.
οταν αποφασισω να βγω εξω για φαγητο ειναι για να φαω...
θα φροντισω να μην εχω φαει πριν ή να αντιστρεψω τα γευματα...
απτην αλλη αν δεν ξερω οτι θα παμε για φαγητο κ προκυψει ξερω τι να φαω αν πειναω (παοριτ ηδη εχω φαει)
γενικα αυτα ειναι μασημενη τροφη για μενα...
το δυσκολο ειναι οι νεες συνθηκες...
το να τρωει ο αλλος διπλα μου στις 11 το βραδυ ολα τα απαγορευμενα δεν το ειχα βιωσει ποτε πριν!
Kαλημερα σε ολες!!μολις ηρθα σπιτι κ τελειωσα τις παναλληνιες...ειμαι χαρουμενη μπορω να πω αν κ απο πεμπτη με περιμενουν ενδοσχολικα...τελος παντων στο θεμα μας!!χθες βραδυ 1 φετα ψωμι με τυρι κρεμα,1 ice tea κ 3 μπισκοτα..τα σημερινα θα τα γραψω το βραδυ ή αυριο..φιλακια σε ολες..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__70__0...91ciB0ZXh0.gif
Oταν αποφασισω κι εγω να βγω για φαγητο επισης θα το κανω (που εχει ηδη συμβει 2 φορες τους δυο μηνες που κανω διατροφη κι εσπασα και το if).Αλλα τωρα να φαω 12 η ωρα τη νυχτα επειδη οι αλλοι πεινασαν με το ποτο γιατι να το κανω.Quote:
Originally posted by badgirl11
κοιτα εγω να παω εξω κ να μη φαω δε παιζει.
οταν αποφασισω να βγω εξω για φαγητο ειναι για να φαω...
θα φροντισω να μην εχω φαει πριν ή να αντιστρεψω τα γευματα...
απτην αλλη αν δεν ξερω οτι θα παμε για φαγητο κ προκυψει ξερω τι να φαω αν πειναω (παοριτ ηδη εχω φαει)
γενικα αυτα ειναι μασημενη τροφη για μενα...
το δυσκολο ειναι οι νεες συνθηκες...
το να τρωει ο αλλος διπλα μου στις 11 το βραδυ ολα τα απαγορευμενα δεν το ειχα βιωσει ποτε πριν!
Τα σημερινα
Πρωινο Γαλα, μια ρυζογκοφρετα
Δεκατιανο 2-3 δαμασκηνα
Μεσημεριανο Καλαμποκι ψητο, 1 βραστο αυγο, σαλατα
Απογευμα Κρεμα καραμελε sweet & balance
Βραδυ Φιλετο κοτοπουλο, σαλατα
Kαλα αποτελεσματα amalaki, και σε ολους οσους περιμενουν βαθμους.Καλη ξεκουραση τωρα!
συγχαρητηρια αμαλακι!!!
πωπω αλλαξαν οι εποχες, εμεις γριες αποφασισαμε να μπουμε σε διαιτα κ τα πιτσιρικια μας εφαγαν λαχανο!
badgirl11 χαχαχα? μου αρέσει πολύ αυτό το «τυχαίο; Δε νομίζω!» χαχαχα?
αμάν και αυτό το Γιαννιό σου! Όλα τα απαγορευμένα τρώει;;; να του τα κόψεις αυτά. Πρέπει να γίνει πατέρας και για ένα υγειές μωράκι χρειάζεται μια πολύ σωστή διατροφή των γωνιών!!!
Amalaki καλά αποτελέσματα!!!
badgirl11? έλα πιτσιρίκα!!! Μικρές είμαστε και εμείς!! Απλά είμαστε λίγο πιο ψηλές! Χιχιχιχι?
Oπως λεει και η Penelope, καπου θα εχω χτισει ενα Starbucks.Ευτυχως που το starbucks της γειτονιας μου εκλεισε , αυτο λεω μονο.:PQuote:
Constance αχ αυτά τα Starbucks!!! Δε θα μου περάσει η φάση ? εκεί μέσα θα ξημεροβραδιάζομαι? χιχι
Constance μπράβο για την δύναμή σου και την αντίσταση που πρόβαλες! Σου αξίζουν συγχαρητήρια! Συνέχισε έτσι!!!
[/color]
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ειπα κι εγω κακο εκανα που δεν εφαγα.:P
Όταν ξεκινήσω να τα επισκέπτομαι, θα ζητήσω τις προτάσεις σου!!!
H penelope μου ειπε οτι βγηκε ενα cheesecake light με 200 θερμιδες περιπου (το κλασικο αμερικανικο ασπρο cheescake) και το δοκιμασε και ειναι τελειο.Γιάυτο ηθελα να παω.Τα cheesecake γενικα ηταν τα αγαπημενα μου απο κει, και οι φοβεροι καφεδες(που τωρα πλεον δεν πινω γιατι εχω κοψει τον καφε εδω και πολυ καιρο).Αλλα εχει και σαλατες ωραιες, και σαντουιτσακια.Γενικα ειμαι fan.:P
Constance μου μπράβο σου κορίτσι!!! Αυτό που συζητούσαμε προχτές, ότι δε χρειάζεται να εκθειάζουμε την υπερφαγία σε στυλ΄(δε πειράζει που έφαγα αφού πέρασα καλά)!! Μπορούμε να περάσουμε καλά και χωρίς να φάμε ή να φάμε στα πλαίσια που εμείς καθορίζουμε!! Πολύ χαίρομαι που φάνηκες δυνατή και μάλιστα το είπες και στους φίλους σου!! Πραγματικά το πιστεύω ότι μετά από ένα τέτοιο βήμα, αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε την καλοπέραση με τη παρέα, κάτι που θα σε βοηθήσει μακροχρόνια στο να μείνεις σταθερή στα κιλά σου!! Μπράβο, μπράβο κουκίτσα! :DQuote:
Originally posted by Constance
Aποψε εγινε κατι μαγικο μπορω να πω.Ειπα οτι κανω διατροφη σε φιλους μου.Κι εγω η ιδια δε το πιστευω!Το ειχαν δει οτι εχασα κιλα ηδη.Πηγαμε να φανε και λεω εγω,"δε θα φαω εχω κοψει το φαγητο μετα τις 8" και μου ειπανε μπραβο και τα σχετικα, και μπραβο που κρατιεμαι.Ενιωσα πολυ καλα και πλεον δεν εχω το ταμπου να πω οτι κανω διατροφη.Νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου μερα με τη μερα.Περιτο να πω οτι οταν ηρθε το φαγητο μου εσπασε τη μυτη, αλλα δε σκεφτηκα ουτε για μια στιγμη να φαω κι εγω.Πραγματικα δεν αξιζει.Αντε καλη νυχτα και σας ευχαριστω ολους, με εχετε βοηθησει πολυ (κι υστερα σου λενε οτι τα "γκρουπ θεραπυ" δε λειτουργουν)!;)
Ετσι πιστευω κι εγω dew.Μακαρι να εχω αυτη τη σταση απο δω και περα γιατι αυτο ειναι το υγιες και οχι οτι εκανα μεχρι τωρα.Ελπιζω για το καλυτερο!Ευχαριστω.:)
καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!
ναμαι παλι κ εγω.... μου λειψατε ρε παλιοκοριτσα!!!!!!!!!!! δεν εχω κ τοοοσο χρονο πλεον γιαυτο εχω χαθει..... πολυ δουλεια, αλλαξα και ωραριο και ποστο... μετα δουλεια στο σπιτι... χαμος χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σχετικα με τη διατροφη μου, προσπαθω να ακολουθω οσα μου λεει η διαιτολογος στο προγραμμα, αλλα λογο αγχους εχω χασει λιγο τη μπαλα.... χθες κανονικα ειχα ρ/β αλλα το ακυρωσα...
νεο ρ/β στις 21/06 γιατι την Παρασκευη μπαινω στο νοσοκομειο για αφαιρεση αμυγδαλων και αναγκαστικα δε θα μπορω να ακολουθησω τη διατροφη μου (για 10 μερες τουλαχιστον θα ειμαι με σουπες...)
εχω πολυ αγχος σχετικα με την ολη διαδικασια, αλλα ξερω πως δεν ειναι κατι περιεργο....
παντως ενα ειναι σιγουρο, απο Τριτη θα επιστρεψω σπιτι και θα μπαινω πιο συχνα οσο θα ειμαι με την αναρωτική... χιχι
φιλακια πολλα πολλα!!!!!
α ας γραψω και τα σημερινα μου
πρωι
καφες φρεντο καπουτσινο με 1κ μαυρη ζαχαρη
τοστ γαλοπουλα-τυρι
6 δαμασκινα
φασολακια φρεσκα με ανθοτυρο
3 κρακερ + 1 vie
τοστ γαλοπουλα+2φ τυρι + 1 φρουτο...
αυτα....
φιλακια!!!!
siderenia!!!!
σε ευχαριστω πολύ καλη μου!!!
πο πο εχω τρομερο αγχος για την ολη διαδικασια οσο φτανει η Παρασκευη... ουφ!!!!!!!!!!!
ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις καθολου!
απλα ειμαι πολυ αγχωδης τυπος μωρε.... γιαυτοοοοοοοο!!! ουφφφφ
καλη επιτυχια μτσεκ! ολα καλα θα πανε, ρουτινα ειναι πλεον οι αμυγδαλες...
θα τρως κ παγωτο νομιζω?
Σημερα
μετα απο 14 ωρες νηστεια
εχω παρει το μεγαλυτερο μερος των θερμιδων μου ως τωρα
το βραδυ
μαρουλοσαλατα με 1 τονο σε νερο στραγγισμενο
τελευταιο γευμα 8-8μιση στο διαλειμμα της δουλειας
συνολο 1500- θερμιδες
απο αυριο αρχιζω να τρωω γιαουρτια το βρρααδυ, οχι τιποτε αλλο θα χαλασουν ρε γαμωτο!
Αυτό που θα πω ίσως ακουστεί ψυχεδελικό αλλά είναι το πρώτο που σκέφτηκα όταν είδα ότι η μιτσκ θα χειρουργηθεί...
θα χάσει κιλά, σκέφτηκα...είναι κάπως το ξέρω....περαστικά και σιδερένια...και συγνώμη για τη σκέψη μου!
λογικο δεν ειναι οταν εχεις βιωσει χειρουργια αγαπημενων προσωπων ή κ δικων σου?
δεν ειναι κακο που το σκεφτηκες, εγω το βρισκω λογικο...ειναι θεμα βιωματων!
απλα εσυ νομιζεις οτι το σκεφτηκες απο "κακια"
κοριτσια τα χειρουργεια δεν τα συνηθιζεις ποτε, παντα το ιδιο φοβασαι αλλα τελικα ολα καλα πανε!!! mtsek περαστικα σου!!!