Τισ αποφασεισ για τη ζωη σου τισ παιρνεισ εσυ απογαλακτισου κι αντιμετωπισε το εισαι τελειοσ γαματοσ πολυ καλο παιδι αλλα δεν ελυσεσ προβληματα ποτε να τα λυσεισ και να κρινεισ τι μαλακιεσ κανεισ αυτη ειναι η ζωη του ενηλικα γιαννη μου
Printable View
Τισ αποφασεισ για τη ζωη σου τισ παιρνεισ εσυ απογαλακτισου κι αντιμετωπισε το εισαι τελειοσ γαματοσ πολυ καλο παιδι αλλα δεν ελυσεσ προβληματα ποτε να τα λυσεισ και να κρινεισ τι μαλακιεσ κανεισ αυτη ειναι η ζωη του ενηλικα γιαννη μου
Προβληματικο ατομο υγιεισ σχεση καλο ατομο προβληματικη σχεση απο πια πλευρα ειναι προβληματικη κλπ αυτα σκεψου δε σκεφτεσαι καθολου εσυ σε τι κατασταση εισαι ολα καλα σου καλυπτει κανενα κενο κλπ
Αν το παρε δωσε τησ ενεργειασ ειναι ζωντανο σε live κατασταση η σχεση ειναι υγιεισ ανεξαρτητα αν τα ατομα ειναι προβληματικα γιαννη
Είναι άτομο που δεν θέλω και επανήλθε να με ενοχλήσει και να ζητήσει...
Μπορεί να με βρίσκεις πολυ εντάξει άτομο και ευχαριστώ, ομως οι προβληματικες σχέσεις και η ανικανότητα μου να μπω σε υγιείς σχεσεις είναι αλλο θεμα. Δεν το ελυσα.
Προβληματικό πχ είναι όταν λείπει αυτό το επίπεδο επικοινωνίας που είπες. Προβληματικό άτομο στο οποιο έδωσα ψευδαίσθηση υγιούς σχεσης. Για τέτοιο θεμα ενόχλησης μιλω...Δεν θέλω κανένα πάρε δώσε μ αυτό το άτομο. Λάθος συναναστροφή μου, πεντεξι συναντήσεις που προκάλεσαν ελπίδες.
Πρεπει να αυξησεισ επικοινωνιακεσ δυνατοτητεσ ωστε να μπορεσεισ να τον διαχειριστεισ
Αυτα που μου βαζουν στον καφε ειναι γαματα παντωσ
Δεν ξερεισ εσυ εισαι μικρη
ρε παιδια ειμαι σε αδιεξοδο. δεν παλευετε η καθημερηνοτητα. τα φαρμακα τα παιρνω κανονικα..
ειπα στην μανα μου να παμε σε κλινικη.
παιρνω τηλεφωνο στην κλινικη για πληροφοριες και μεσα γελαγανε. τους ελεγα το προβλημα μου και ακουγα γελια.
και τους λεω εχω τασεις αυτοκτονιας και μου λεει ε πρεπει να νοσηλευτης. μαλακιες. η μανα μου δεν θελει να νοσηλευτω. εσεις τι λετε θα καταφερω να επιβιωσω χωρις την κλινικη?
θα με χορτασουν χαπια εκει μεσα....
Για σασ που εχετε τα ντεμεκ ψυχολογικα αν θελετε να γινετε καλα ενα σκετο καφε κι πρωτεινεσ για τισ αδυναμιεσ αυτα για τα οργανικα
Τα ψυχολογικα ειναι ενα λαθοσ κλικ που εγινε σε μικρη ηλικια και δε μπορουμε να διαχειριστουμε με 100 τοισ 100 επιτυχια τι λεμε και τι κανουμε αυτα
Μετά το περιστατικό που μου έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα δυο συμβουλές.
1) Να έχετε gps, dash cam με ήχο στο αυτοκινητο και με το που θα πλησιάσει ο μπάτσος να του γνωστοποιείς πως εντός του οχήματος υπάρχει dash cam με ήχο για την οποία δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διακοπή καταγραφής επειδή βρίσκεται εντός ιδιωτικού χώρου
2) Δεν ερχομαστε σε διένεξη μαζί του για κανέναν λόγο και υπογράφουμε πάντα ακόμα και αν θεωρούμε την βεβαίωση παράβασης άδικη
Την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα πηγαίνουμε με το αρχείο της dash cam και του gps στον διοικητή για να γνωρίζει ιδίοις όμμασι την περίπτωση.
3) Αν και εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση η υπόθεση προωθείται σε δικηγόρο για να πράξει τα δέοντα επειδή οι μαγκιες έχουν αντίτιμο. Οποιαδήποτε κλήση τηλεφωνική στις επόμενες 7 ημέρες προέλθει από αριθμο που δεν γνωρίζουμε την καταγράφουμε. Αν δεν υπαρχει η οικονομική άνεση τότε αρκουμαστε στο σβήσιμο
Καλημερα mindcrime!
Υπογραφω την κληση ακομα και με καμερα οπως λες ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι εκανες παραβαση...
Αν ειμαστε 1000% σιγουροι οτι δεν διαπραξαμε την παραβαση που ισχυριζεται δεν υπογραφουμε ,δεν παραλαμβανουμε και μετα ακολουθείς την δικαστικη οδο οπου αποδεικνιεται ανετα πλεον με τις καμερες που υπαρχουν στο οδικο δικτυο αν εχεις κανει την παραβαση...
Απλα πρεπει να εχεις ορεξη και χρηματα για την δικαστικο οδο που θα επελθει.....
Και φυσικα δεν μπαινουμε σε λογομαχια με κανεναν ....
Who are you guys εγω ενα απλο αυτοκινητακι εχω που τα διαβασατε αυτα ειστε σιγουροι οτι γινονται
Θα παει στο δικαστηριο και θα ισχυριστεί πως τον απειλησες και θα το καταχωρήσει στο βιβλίο συμβάντων κιόλας και για αυτό δεν απέδωσε την κλήση. Αντε να αποδειξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Θες να σου πω τον λόγο που με έγραψαν; Ηχορύπανση με συστημα ήχου και μου έριξε 200 ευρώ και 30 ημέρες αφαίρεση διπλώματος. Τελικά όμως ούτε πρόστιμο πλήρωσα και το δίπλωμα πίσω μου έδωσαν και συγγνώμη μου ζήτησε η οποια δεν έγινε αποδεκτή.
Την καλημέρα μου
Αυτη η παραβαση ομολογουμενος δεν εχει τυχει στους πελατες μας στα τοσα χρονια που ειμαι στη δουλεια....τωρα εχω εκπαιδευση την αλλη εβδομαδα οποτε να μια πολυ καλη ερωτηση που θα εχω !
Αλλα οσο αφορα το αλλο, το δικαστηριο δεν ειναι ανοητο να αποδεχτει τους ισχυρισμους του αστυνομικου χωρις αποδεικτικα στοιχεια ,ειδικα οταν βλεπει το βιντεο απο τις καμερες και διαπιστωνει οτι δεν υπηρξε παραβαση.....
Ασε σου λεω τα ζω χρονια τωρα αυτα και γενικα οτι αφορα οδικη συμπεριφορα και το ολο συστημα εχω πληρη ενημερωση τι παιζει....
την δυνατη μουσικη, πως την δειχνουν οι καμερες δηλαδη;
ο αστυνομικος του μαιντ προσπαθουσε να του κοψει κληση για την δυνατη μουσικη.
ειμαι βεβαιη οτι η μουσικη ηταν δυνατη, αλλη ορεξη δεν ειχε ο αστυνομικος να βαλει σε εναν ασχετο μια ακυρη κληση...
το πως αποδεικνυεται, δεν το ξερω. υποθετω οτι μετρανε τον λογο του αστυνομικου εναντι στον λογο του πολιτη και αθωωνουν τον πολιτη λογω αμφιβολιων..
το μυστικο ειναι, οτι ο αστυνομικος ελπιζει να γινει δεκτη η κληση. κανεις δεν θελει να τραβιεται στα δικαστηρια για μια κληση της πλακας...
ειδες τι εγραψα παραπανω......
οτι τετοια περιπτωση δεν μου εχει τυχει γιατι παραβαση μιλαω οτι αφορα τον κωδικα οδικης κυκλοφοριας......
τωρα για την μουσικη τι να πω.....να βγηκε ο αλλος με σκοπο να γραψει τετοιους ειδους παραβασεις ???
μαλλον κατι τον ενοχλησε .....
Σκεφτομαι ποια ειναι τα γυναικεια χομπι σε σειρα προτιμησης που δίνουν την ευκαιρια σε γυπαετους να χτυπησουν τιμιες νεες.
Αν πολεμασ το εγκλημα θα επρεπε να ξερεισ
Ημουν σιγουρη οτι ακομα και σημερα καποια ατομα εδω μεσα παρακολουθουν την καθε κινηση μας νομιζοντας οτι δεν το ξερουμε.........
Καλη συνεχεια αγαπες μου και να ξερετε εγω δεν κρυβομαι εδω ειμαι οτι θελετε μπορειτε να με ρωτησετε ,αν αντεχετε βεβαια και δεν κουβαλατε ακομα τα ενοχικα σας.....
Ντιντι οι κλεφτεσ παρακολουθουν το φμπ σου και τα μαθαινουν απο εκει τι κανεισ
Καλε μου elis λες να με παρακολουθουν και κλεφτες χαχαχαχ!
Δεν θα πω τιποτε αλλο σεβομενη την ολη κατασταση που περασα και σεβασμο σε αυτα που μοιραστικα ....
Αλλα ως εδω συκοφαντιες και πισω απο την πλατη μου δεν θα ανεχτω αλλο ....
Ειπα να αποχωρησω αλλα δεν θα τους κανω την χαρη και κυριως δεν θα το κανω με δακρυβερτους αποχωρισμους ...
Ενα τελευταιο....... σεβασμο σε αυτα που περασαμε μονο τιποτε αλλο....εγω προχωραω μπροστα και κακιες δεν κραταω γιατι τους εμπιστευτικα και με εμπιστεύθηκαν σε πολυ δυσκολες τους στιγμες και ημουν διπλα τους....
Υποσχεθηκα οτι θα τα κρατησω για εμας ...εκείνοι δεν το εκαναν ...ας τα βάλουν με την συνείδηση τους....
Καλη συνεχεια και ευχομαι μεσα απο την καρδια να βρουν επιτελους την ηρεμια τους και να γεμισουν τις ζωες του με ομορφα πραγματα ..
εγω τους κραταω στην καρδια μου σαν κατι ομορφο
Τελος καλη συνεχεια.............
πηρα σημερα τηλεφωνο στην κλινικη για εισαγωγη με δικια μου θεληση και μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν κρεβατια. μου ειπαν μονο με εισαγγελικη μπορω να μπω. οτι ειναι κατι επιγον. τωρα για να γινει αυτο πρεπει να περασεις απο ενα σωρο διαδικασιες . ο λογος που θελω να μπω ειναι οι κακες σκεψεις. νομιζω οτι εκει μεσα θα βρω τον ευατο μου. ετσι νομιζω τουλαχιστον. αλλαξαμε ψυχιατρο και κλεισαμε για ραντεβου αυριο με νεα ψυχιατρο.. ο αλλος ηταν αυστηρος και εριχνε ολο το φταιξιμο επανω μου.
Καλα εκανες και αλλαξες γιατρο αλλα θα σου ελεγα να δεις και ψυχολογο οταν μπορεσεις...
τωρα για την νοσηλεια δεν ξερω ,δεν μπορω να εχω αποψη θα σε βοηθησουν τα παιδια που εχουν εμπειρια...
Παντως βρε Ηλια αφου καταλαβαινεις οτι εχεις θεμα προσπαθησε να το παλεψεις οσο μπορεις
ρε mindcrime μια βοηθεια. δουλεια η ψυχιατρειο? γιατι εαν δεν βρω δουλεια μαλλον εκει με βλεπω. τους εχω πρηξει τους δικους μου σε σημειο τρελας. δεν με αντεχουν ποια......
ειμαι μεσσηνια. απο την μεγαλυτερη πολη απεχει 60 χιλιομετρα. την καλαματα. μενω σε μια κομωπολη 7.500 κατοικων. κυριως αγροτικες εργασιες υπαρχουν . το οποιο μου ειναι δυσκολο να της κανω λογω οτι ειμαι 110 κιλα. μονο ας μου η ιδανικια δουλεια θα ηταν σε ενα γραφειο η πωλητης. εδω που λες μερικοι το ξερουν για τα φαρμακα. μερικες φορες νιωθω στιγματισμενος. η μανα μου πηγαινει για δουλεια μεροκαματο. ειναι 65 κιλα. ευλιγιστη. μπορει και το κανει. εγω θελω αλλα δεν μπορω. οι κακιες σκεψεις ερχονται στο νου γιατι δεν κανω τιποτα. οι συγγενεις και η μανα μου εχουν απειβδησει. σε σημειο να με εχουν παρατησει. τι κανω?
Λοιπον απολυτήριο γυμνασίου έχεις; Θα πας στο νοσοκομειο της Καλαματας και θα τους ζητησεις ενα πιστοποιητικο υγειας για την αρτιμελεια, την όραση και την ακοή. Αν καταφέρεις και το πάρεις αυτό στα χέρια σου θα πας στη Καλαματα στην ομοσπονδία χειριστών μηχανηματων εργου και θα ζητησεις να σου κανουν εναρξη για βοηθος χειριστή και θα τους πεις παιδιά καμια βιομηχανία ή αποθηκη να παιρνει βοηθους χειριστες έχει; Για οποιαδηποτε ειδικότητα δεν ειναι αναγκη να ειναι για κλαρκ , για οποιοδηποτε μηχανημα και ας πληρωνομαι λιγοτερα αρκεί να μου κολλάνε τα ένσημα. Σε 1-2 χρονια θα εισαι σε ένα κλαδο που θα έχεις πάντα δουλειά και ως χειριστής θα παίρνεις από 800 μέχρι και τρεις χιλιάδες το μήνα αναλογως την άδεια που θα βγαλεις. Εγω αυτό θα έκανα;
τωρα τι να σου πω οτι γινετε? δεν γινετε γιατι πρεπει να πληρωνω νοικη. αυτοκινητο δεν εχω. σε ευχαριστω παντως. ειναι μια λυση. ειδικα για μενα που πνιγομαι. ισως το σκεφτω στο μελλον δεν εχω κατασταλαξει.
αυριο θα παω σε μια δουλεια για υπαλληλος. ειδα αγγελια. να δω θα με παρουν? .. θα ψαχνω. παντως ολοι η οικογενεια μου και ο γιατρος μου ειπαν οτι σημερα ειμαι σε κατασταση πανικου και οτι δεν χρειαζεται να μπω στην κλινικη.
η διαισθηση μου μου λεει οτι αμα μπω στην κλινικη κατι θα αλλαξει.. εσυ τι λες?
Eγω σε ψυχιατρειο ουτε νεκρος δεν θα εμπαινα αλλα εγω ειμαι εγω
Πολυ σωστη προοπτικη με αρκετη ζητηση πλεον ,αλλα δυστηχως αν εχουν γραφτει ψυχοφαρμακα στο ιατρικο σου μητρώο που επηρεαζουν τους χειρισμους μηχανιματων δεν θα παρεις το πιστοποιητικο για ευνοητους λογους ..
Να το εχεις Ηλια στο πισω μερος του μυαλου σου αν αποφασισεις να ακολουθησεις κατι τετοιο.