τι είπα χτες; καλά; μμμ, θα προσπαθήσω να το συνεχίσω. Αν και πολλά τσιγάρα, χτες ξάπλωνα και πιεζόμουν να κοιμηθώ καθώς δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτα, ας πούμε καλά...
Printable View
τι είπα χτες; καλά; μμμ, θα προσπαθήσω να το συνεχίσω. Αν και πολλά τσιγάρα, χτες ξάπλωνα και πιεζόμουν να κοιμηθώ καθώς δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτα, ας πούμε καλά...
εχω πονοκέφαλο ελπίζω με το φραπέ να μου περάσει,καλημέρα σε όλους
Τρομερή απογοήτευση...δεν θέλω τίποτα πια...τίποτα...
Και δε με νοιάζει τίποτα...όλα είναι χαμένα τώρα πια...
αισθανομαι κενη -αδεια
τιποτα
η ζωή είναι μια μαλακία.
η ζωή είναι ωραία.
Συμπερασμα.. η ζωη ειναι μια ωραια μαλακια!
Ευτυχως που τουλαχιστον εχουμε χερια για να την τραβαμε!τι να πουν κι αυτοι που δεν εχουν...
[QUOTE=nflu;352650
Ευτυχως που τουλαχιστον εχουμε χερια για να την τραβαμε!τι να πουν κι αυτοι που δεν εχουν...[/QUOTE]οτι πιο σωστο εχω διαβάσει εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πιθανον εννοει οτι οταν καποιος τα βλεπει μαυρα,και ειναι σε απελπισια
το να του πεις οτι πρεπει να χαιρεσαι γιατι εχεις τα δυο σου χερια
δεν πιανει και πολυ
εγω αυτο καταλαβα
συγνώμη θωμά επειδή τα πραγματα τα βλέπω έτσι οπως τα βλέπω θα δεχτώ τέτοια κριτική?δε το περίμενα ...σευχαριστώ
Οκ..παιδια!απλα προσφατα ετυχε να μπω σε ενα φορουμ παραπληγικων και να διαβασω πως βλεπουν αυτοι την ζωη.....
Ξέρεις?όταν κάποιος δε συμφωνεί μαζί σου δεν είναι κ εχθρός σου κ όταν προσπαθεί να σου περάσει κ μηνύματα θετικά μάλλον θέλει το καλό σου.μη θέλεις συνέχεια να σου λένε ΝΑΙ εγώ δε μπορώ να το κάνω σόρρυ . κανένα πρόβλημα μωρέ ΟΚ ανθρωποι είμαστε σήμερα είσαι στις μαύρες σου .
ανωμαλος :( μαλλον το παρακανα...
Κουρασμένη!τουλαχιστον κατα χάρηκα θάλασσα!!μακάρι να γινόταν να κοιμηθώ κ απόψε εκεί..
απολυτο μηδενικο. ενα τεραστιο
http://4.bp.blogspot.com/-yFByLTfkEA...25A9ro.svg.png
δε μπορω να αποφυγω τη φθορα. καθε μερα παρουσιαζονται και νεα προβληματα. ειναι σαν να καταστρεφονται ολα στα χερια μου και δε μπορω να τα διορθωσω γιατι περασε ο χρονος. αμα δε μπω αυριο ή μια απ'αυτες τις μερες σας παρακαλω ανησυχηστε για μενα.
οταν βρισκεσαι μπλεγμενος σε μια κατασταση κι εκει που ενιωθες σιγουρος τουλαχιστον για ενα πραμα και γινοταν η καθημερινοτητα σου, και ξαφνικα βρισκεσαι χωρις αυτο και δεν εχεις τπτ μα τπτ απολυτως αλλο, τοτε ισως νιωθεις εξαρτημενος και σε τρωει η ανασφαλεια. αν ειχα εναλλακτικες επιλογες και ζουσα ανθρωπινα δε θα με νοιαζε. αλλα ειδικα σε τετοιο χαλι που ειναι η ελλαδα τωρα, ειμαστε για αυτοκτονια ολη η χωρα.
Μόλις έγραψα σε άλλο θέμα του φόρουμ όπου είχα απαντήσεις από μέλη και είμαι πολύ χαρούμενη. Αν εξαιρέσεις αυτό λίγο δύσκολα, δεν μου αρέσει σχεδόν τίποτα στη ζωή μου, και ό,τι και να κάνω μου φαίνεται ασήμαντο.
καλούτσικα ,παλι εφυγε ο ήλιος ,ΗΛΙΕ ΓΥΡΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ η Ελλαδα φημίζεται για διάφορα ένα είναι ο ήλιος κ αυτός κόντρα πάει μήπως του χρωστάμε κ αυτουνού.
να γαμιεμαι μεστην ανασφαλεια χτες, να μη ξερω τι θα γινει με το ριμαδι, και να νιωθω οτι ερχεται το τελος συντομα. στο διαολο το σιχαινομαι οταν ταραζονται τα πραγματα κι αλλαζουν ξαφνικα. θελω να εχω τη σιγουρια, αν οχι των ανθρωπων γιατι απ'τη φυση τους ειναι εγωιστες, τουλαχιστον των αντικειμενων. οταν σε προδιδουν κι αυτα λογο φθορας γαμησε τα. καποια πραγματα ειναι αναντικαταστατα.
AX.BAX............. σαν να μελαγχόλησα λιγουλάκι
Αισθανομαι καπως ετσι...> http://www.youtube.com/watch?v=eim5jLlEPYI
http://youtu.be/c9bzlQYgzAQ
δειλα δειλά με έκανες να γελάσω φιλενάδα
Αυτος ηταν ο σκοπος...!!
Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα και φοβάμαι...
Με έχει πιάσει ταχυκαδρία ρε γμτ. Νιώθω άγχος και νομίζω ότι θα κάνω πάλι καμιά μ@λ@κία.
ενώ χτες είμουν αρκετά καλά και σήμερα δλδ συγκριτικά καπνίζω πολλά τσιγάρα κι αυτο με ρίχνει.Ουφ πια!
σταθεροποιηθηκαμε και παλι νομιζω. ειναι πολυ δυσκολο αυτο το θεμα με την στεγη ρε γμτ. να πρεπει να δουλευεις να τα σκας στο ενοικιο. αλλα αφου βρεις δουλεια και μπορεις να το κανεις αυτο, γιατι να τα σκας εκει και να μη πας καπου αλλου καλυτερα ? ουφ δε τα καταφερνω καλα και δε ξερω που θα βρω δουλεια.
Εσύ όλο σκέφτεσαι και τίποτα δεν κάνεις... και όταν σκέφτεσαι πάντα αυτοκαταστροφικός γίνεσαι και τελικά μένεις με την φαντασία πάντα της καλύτερης ζωής που θα μπορούσε να υπάρχει. Ότι και να σκέφτεσαι πάντα θα βρίσκεις αυτό που δεν "μπορείς" να κάνεις, πάντα και τελικά θα μένεις με σταυρωμένα τα χέρια και θα βλέπεις σαν ταινία την ζωη που θα ήθελες να κάνεις και που δεν είσαι "τυχερός" να ζήσεις και φυσικά επειδή είσαι άντρας είσαι ο πιο δυστυχησμένος γιατί αν ήσουν γυναίκας θα ήσουν ******* και θα κολυμπούσες στο χρήμα μιας και εμεις είμαστε τόοοοσο τυχερες όπως λες....
Πάντα δικαιολογείς την τεμπελιά σου στο να ζήσεις...
ολα αυτα ειναι δικες σου φαντασιωσεις που νομιζεις για εμενα. λες και μου δωσες καμια ευκαιρια και σου τη πεταξα στα μουτρα εσενα προσωπικα. τα χριστουγεννα ηταν το τελευταιο βιογραφικο που εστειλα. και τωρα παλι αμα βρω κατι θα στειλω, αν κι εχω απογοητευτει παρα πολυ και δεν ελπιζω. δεν ειναι και τοσο ευκολο ξερεις για χαρακτηρες σαν εμενα, γιατι και δουλεια να πιασω θα πρεπει να μπορω να τη κρατησω. κι αφου δεν ειμαι κι ο καλυτερος ανθρωπος κι ο πιο υπομονετικος, τι να κανουμε δυσκολευομαι. ειδικα οταν κι ο μισθος δεν ειναι καλος, τοτε δεν αξιζει καν. τα υπολοιπα που γραψες για τις γυναικες δε τα σχολιαζω καθολου, δε σεβεσαι κατα πρωτον ουτε εσυ η ιδια τον εαυτο σου λεγοντας τα.
βρες τα μου και δωστα μου σε λινκ να τα δω. αλλιως θα εισαι ψευτρα, ψαχνωντας να με κατηγορισεις αδικα οπως συνηθιζεις.