Kαι τωρα που το λες και το παρατηρω κι εγω μισο χρονο ειμαι ετσι ...............
Printable View
Kαι τωρα που το λες και το παρατηρω κι εγω μισο χρονο ειμαι ετσι ...............
Quote:
Originally posted by sanelaki
ποσο κααλαβαινω δυστυχως.. εγω ειχα φτασει τον οκτωβρη 66,1 ρε συυυυ.... και τωρα γαμησε τα. και 7 μπροστα...
ετσι το σκ και εγω με το αγορι μου κανα βραδυ.. και τσουπ 1 κιλο + την επομενη..
ημαρτον δλδ. ποσο χρονων εισαι γιατι δεν θυμαμαι?
εγω στα 20 ειμαι
Αστα!Κι εγω οταν λεω υπερφαγικα εννοω σε εστιατορια εξω γιατι στο σπιτι δεν εχω κανει (αυτο το μιζερο υπερφαγικο σπιτι μονη μου μπροστα στην τιβι εχω 1 χρονο να το κανω).Ειμαι 28.
ρε συ αρκεα νομιζω ετσι??? μεχρι τελος ιουνιου το χρωσταμε στον εαυτο μας να ειμαστε καλυτερες.. δεν με νοιαζει ειλικρινα να ταλαιπωρουμε να μεινω στα ιδια αν τα ιδι ειναι τα 57 58.. αλλα οχι τα 69 ρε π@#@ μου..ε οχι
α ναι και εγω στο σπιτι λιγα πραγματα.. παλι καλα!! κατι διορ8ωθηκε μεσα σε ολα...
Κοιτα εσυ εχεις βαλει και μεγαλο στοχο.Εγω αμα χασω 5 κιλα θα κανω παρτυ.Πολυ θα θελα να ειμαι μια κοπελα των 58 κιλων αλλα νομιζω οτι 5αρι δεν προκειται ποτε να δω οσο και αν προσπαθησω.Μεχρι τον Ιουνιο δεν ξερω αν θα μπορεσω να χασω τα 5 κιλα μου.Αλλα αν μεινω εστω στα 68 παλι καλα θα ειναι.Ψυχραιμια και υπομονη...Quote:
ρε συ αρκεα νομιζω ετσι??? μεχρι τελος ιουνιου το χρωσταμε στον εαυτο μας να ειμαστε καλυτερες.. δεν με νοιαζει ειλικρινα να ταλαιπωρουμε να μεινω στα ιδια αν τα ιδι ειναι τα 57 58.. αλλα οχι τα 69 ρε π@#@ μου..ε οχι
ποπο..μην μου λες τετοια.. εγω δεν θελω απλα να αποδεχτω οτι 8α ειμαι ετσι.. δεν μπορω.. αν και περνουν οι μηνες και δεν αλλαζουν τα πραγματα προς το καλυτερο. μονο υπομονη κανω αλλα αποτελεσματα δεν βλεπω..
Eχει πολυ να κανει με το πως σου αρεσεις.Εγω μπροστα σε αυτο που ημουν,τωρα μου φαινομαι θεα.Μπορει αντικειμενικα να θεωρουμαι τσουπωτη (εδω και την Ελεονωρα την ειπαν ετσι που ειναι ιδιο υψος με μενα,σφιχτη και 6 κιλα πιο αδυνατη),αλλα προσωπικα νιωθω τοσο πολυ καλυτερα απο οταν ημουν 93.Απλα βλεπω ποσο ευκολο ειναι να παρω τον ανηφορο παλι και πιο πολυ γι'αυτο ανησυχω.Quote:
ποπο..μην μου λες τετοια.. εγω δεν θελω απλα να αποδεχτω οτι 8α ειμαι ετσι.. δεν μπορω.. αν και περνουν οι μηνες και δεν αλλαζουν τα πραγματα προς το καλυτερο. μονο υπομονη κανω αλλα αποτελεσματα δεν βλεπω..
Τα τελευταια κιλα παντως κανουν πολυ καιρο να φυγουν.Μπορει να κανεις προσπαθεια 1 και 2 μηνες για να χασεις πχ το τελευταιο κιλο.Δυστυχως...
ειναι πολυ ευκολος ο ανηφορος και πολυ δυσκολος ο κατηφορος.. πολυ δυσκολος..
παω για υπνο.. 8α τα πουμε το πρωι..
Καληνυχτα.:)
Kαλημερα!
Δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ και πειναγα τρελα απο τις 5 το πρωι... Εφτασα λοιπον στο να κανω υπερφαγικο με βρωμη.
Σημερα +800. 55.7
Και μετα τα χθεσινα σημερα +300.:smirk:
+200 απο το πουθεναα ..
ωραια πραγματα μπραβο..:thumbdown:
καλημέραα
-500 σημερα αλλα σήμερα εφαγα ιμαμ και αυριο να δω τι θα δειξει γιατι το λαδερο παντα με χαλαει
Καλημερα!
Λοιπον χτες με ολο το υπερφαγικο σημερα ειμαι -100.
Τι να πεις?
55.6
Σημερα 50.8
μετα το γευμα 52,5. Αναμενεται το βραδυ μεχρι να χωνεψω.