- 500 μετα απο την χθεσινη προσπαθεια!!! παντα τετοιαα.
α πηνελοπη μην ξεχασω να σου πω οτι σε μισω.
πως α καταφερες μου λες???:mad:
:lol::lol:
Printable View
- 500 μετα απο την χθεσινη προσπαθεια!!! παντα τετοιαα.
α πηνελοπη μην ξεχασω να σου πω οτι σε μισω.
πως α καταφερες μου λες???:mad:
:lol::lol:
Καλημέρα +100 σήμερα σκατα εχω παει αυτη την εβδομαδα:sniffle:
Καραμελιτσα εισαι σουπερ,μη στεναχωριεσαι.:love:
Εγω σημερα μετα το χθεσινο οργιο +500.
Eπ,σας εχασα λιγο:)
Λοιπον,απο προχθες -400 γρ.
66.3 kg
Κοριτσια παντως,κατω απο 65 δεν μπορω να με φανταστω,ειναι βεβαια και η δομη του σωματος μου τετοια,που θα μεινει μια κοιλια,1 τεραστιο στηθος και 2 ποδαρακια σαν καλαμακια.
Σανελακι,δεν ειναι λιγα 58 κιλα για το υψος σου; :O
Σανελακι.... δεν ξερω ρε συ τι να πω?
Φιλενάδα εσύ είσαι μια Θεά τι λέμε τώρα. Δώσε λίγο στήθος και σε μας με το απόλυτο τίποτα. Πάντως τελικά είναι θέμα σωματοδομής. Εγώ πχ από τη μέση και πάνω αν και εχω πάρει τόσα κιλά φαίνομαι παναδύνατη ενώ τα πόδια μου είναι πιο στρουμπουλά αναλογικά με τα κιλά μου.Quote:
Κοριτσια παντως,κατω απο 65 δεν μπορω να με φανταστω,ειναι βεβαια και η δομη του σωματος μου τετοια,που θα μεινει μια κοιλια,1 τεραστιο στηθος και 2 ποδαρακια σαν καλαμακια.
onelifeonechance δεν ειναι λιγα τα κιλα γιαι σε εκεινα δειχνω λεπτη.. ημουν πολλα χρονια σε αυτα τα κιλα για αυτο στο λεω..
Α τοτε παω πασσο! Εγω δεν θυμαμαι ποτε ημουν τελευταια φορα κατω απο 65 (λογικα στο δημοτικο) οποτε εσυ ξερεις καλυτερα! ;)
Καλημέρα -400 σημερα στα 115,6 ΑΜΑΑΑΝ απο 115 σε 116 και τουμπα παλι ΕΛΕΟΣ
Kαλημερα...
χτες πηγα ταβερνα αλλα τελικα ΟΚ. Σημερα στα ιδια...
55.6
-100.:thumbdown:
pooo xalaσε η ζυγαρια μου και με δειχνει +2 -2 σε 2 ζυγισματα...
παντως νιωθω πολυ ξεφουσκωτη ειδικα μετα απο τον χθεσινο ηρωισμο..
Σημερα +800 γρ.
Ναι,+800. Λες και εφαγα κανενα βοδι.Ουτε την επομενη των Χριστουγεννων δεν ημουν τοσο,που ειχα φαει τα απειρα και χθες με 3 βουτηματα και 2 ταρτακια,στις 7μιση το απογευμα,με εδειξε σημερα 67,1 kg.Ε ελεος απλα.
E νταξ προφανως και δεν εχει σχεση με τα ταρτακια. Περιμενεις περιοδο, ή εχεις μερες να πας τουαλετα ή εχεις ωορηξια...
Οτι και να 'χω, εχω πολλα νευραααα απ'το πρωι!
Θελω να φαω τα παντα,αλλα τα ΠΑΝΤΑ.
Περιμενω περιοδο μεθαυριο..