Λιλα τι καληνυχτα?Τωρα που ηρθα εγω?Δεν θα μαγειρεψεις που δε θα μαγειρεψεις αυριο,μας την κανεις τωρα νωρις νωρις!Τολος παντων!Καλη σου νυχτα να περασεις καλα αυριο κ μακρια απο τον καθηγητη!Σου πεφτει κ μεγαλος
Printable View
Λιλα τι καληνυχτα?Τωρα που ηρθα εγω?Δεν θα μαγειρεψεις που δε θα μαγειρεψεις αυριο,μας την κανεις τωρα νωρις νωρις!Τολος παντων!Καλη σου νυχτα να περασεις καλα αυριο κ μακρια απο τον καθηγητη!Σου πεφτει κ μεγαλος
Το Σάββατο είχα βγει με τον πρώην κ του έλεγα τι κάνει το λαλάγγι?:lol::lol::lol:
κ με κόταζε με απορία:puzzled:
Μετα απο τετοια ανταποκριση χαλαλιζω τον υπνο
κοριτσάρα τάραξες τα νεράQuote:
Originally posted by eleni198621
Μετα απο τετοια ανταποκριση χαλαλιζω τον υπνο
Τι εγινε Τζινα μας το παιζεις λαλαγκοθλιμμενη?ειπαμε μονο τουρτα κ φατε ματια ψαρια!Το αιτημα δεν εγινε δεκτο για μονο τεταρτη.Ρυθμισε την ινσουλινη σου!
Λαλατζινακι μου εχεις ακεφιες?
Καλησπέρα αγαπημένες!
Ξεκκ@λόθηκα στο τάε μπο και αφού γύρισα, έκανα ντουζάκι, έφαγα, μπήκα να υποβάλλω και τα σέβη μου! Αγαπητή Μεγαλειοτάτη υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας!
Λιλάκο καλό ταξίδι αύριο! Να περάσεις καλά και να κάνεις όλες τις δουλίτσες σου γρήγορα και χωρίς κόπο! Καληνύχτα και κακή ξεκούραση, ξάπλαρε να ξεκουράσεις και την μεσούλα, αύριο θα είναι μεγάλη μέρα!
Ελλακι ειπα να μεινω στην παρεα σας λιγο ακομα.
Δηλαδη Λιλάκι, αύριο θα σε έχω στην περιοχή μου και δεν θα σε δώ? Μένω εδω που είναι και τα δυο ΤΕΙ, και της Αθηνας και του Πειραια!
Πηρα ειδηση να πλεκετε μια συνομωσια εις βαρος μου!Αλλα την απετρεψα παραυτα!
Elaki όλα καλά? Έχεις βαλθεί να γίνεις κορμάρα?
Ελενα ξερεις καθολου απο τους καθηγητες της Α' νοσηλευτικης?
Μπραβο Ελακι!Ετσι σε θελω!Τσακω μια τουρτιτσα κ εσυ!
Μακγιωτακι ναι θα παω στα τει αθηνων να με βασανισουν τα ζωα της γραμματειας.μετα θα συναντησω τον πρωην τελικα στο κεντρο.οταν ξανανεβω για να δωσω κατι εξετασεις που χρειαζονται για το μεταπτυχιακο θα ηθελα να συναντησω οσες μενουν αθηνα.
Quote:
Ελενα ξερεις καθολου απο τους καθηγητες της Α' νοσηλευτικης?
Ξέρω, ξέρω κ μόλις είπες για μάτι που πετάει κατάλαβα για ποιον λές!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zovE1STcQbs
Ένα ακόμη τραγουδάκι από την αγαπημένη μου Λατινική Αμερική! Ούτε μια κουβέντα δε μπορεί να σταυρώσει κανείς σε αυτό το Βασίλειο του τρόμου! Ακούστε, Μεγαλειοτάτη, μπας και γλυκαθείτε!
Ναι Μεγαλειοτάτη μου σύντομα μετατράπηκε σε συνταγή για Μοχίτο! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Πηρα ειδηση να πλεκετε μια συνομωσια εις βαρος μου!Αλλα την απετρεψα παραυτα!
Κοριτσάκια μου μια χαρά είμαι, μιλούσα στο τηλέφωνο με μια φίλη μου! Είπα να μπω λίγο στα παπούτσια της Ναταλίας για να δω τι τραβάει κι αυτή η καημένη όλη μέρα στα τηλέφωνα!! Μεγαλειοτάτη με τα φρέσκα πσάργια :lol: έχε υπόψη σου ότι αν με κατσαδιάσει ο διαβητολόγος μου θα του δώσω τα στοιχεία σου να ζητήσει από σένα τα ρέστα! :lol:
Ελενα αυτος με το λακακι στο πηγουνι.τον ιδιο λεμε?
Όλα καλά ζουζούνα μου! Προσπαθώ να κάψω καμιά θερμίδα από τις χιλιάδες που κατανάλωσα το ΣΚ :lol:. Μόνο η γυμναστική θα με βάλει στον ίσιο δρόμο! Έχω και κάτι καούρες άστα... αχ οι κρεπάλες θα με φάνε!Quote:
Originally posted by break
Elaki όλα καλά? Έχεις βαλθεί να γίνεις κορμάρα?
Πάλι δεν σε πήρα τηλέφωνο η άχρηστη!
Εμ από το πρωί με το που ξύπνησα, έτρεχα σε καφέδες, σούπερ μάρκετ, να γυρίσω σπίτι, να καθαρίσω, να μαγειρέψω, να μιλήσω στο τηλέφωνο με γονείς, με γιαγιά... και μετά γυμναστήριο!!! Εμ δεν έμεινε χρόνος, ούτε καν ολόκληρο το χθεσινό πάρτι δεν έχω διαβάσει...
Ελπίζω αύριο να είμαι πιο ήρεμη και να τα πούμε και τηλεφωνικά ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καλησπέρα αγαπημένες!
Ξεκκ@λόθηκα στο τάε μπο και αφού γύρισα, έκανα ντουζάκι, έφαγα, μπήκα να υποβάλλω και τα σέβη μου! Αγαπητή Μεγαλειοτάτη υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας!
Λιλάκο καλό ταξίδι αύριο! Να περάσεις καλά και να κάνεις όλες τις δουλίτσες σου γρήγορα και χωρίς κόπο! Καληνύχτα και κακή ξεκούραση, ξάπλαρε να ξεκουράσεις και την μεσούλα, αύριο θα είναι μεγάλη μέρα!
Ας βάλω και κάτι, κομματάκι πιο ποιοτικό, μπας και μειδιάσει η Μεγαλειοτάτη...
http://www.youtube.com/watch?v=tnFfKbxIHD0
Πάλι καλά που έκανα τη θητεία μου επί μακρόν εις τη συμπρωτεύουσα, αλλιώς θα την είχα βάψει, όπως λέμε οι κοινοί θνητοί, ο λαουτζίκος, κοινώς.. Εκεί, όλο και κάτι έμαθα, όλο και κάτι ποιοτικά ακούσματα έχω, τα οποία και χρησιμοποιώ..
ωωω και τρίπατη;;; :wow:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μπραβο Ελακι!Ετσι σε θελω!Τσακω μια τουρτιτσα κ εσυ!
Μεγαλειοτάτη μου με κακομαθαίνετε! Πόσα τάε μπο πρέπει να πάω για να την κάψω άραγε;;;;
δεν έχω κουράγιο να πω ούτε μία κουβέντα,έχω τρομερή ανακατωσούρα....Γιωτούλα αν μπεις πλζ ξεμάτιασέ με,σβήνω χάνομαι,τα σέβη μου στην αυτοκράτειρά μας tomorrow
Αυτά παθαίνει όποιος γράφει βιαστικά με παγωμένα από το κρύο δαχτυλάκια ....Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καλησπέρα αγαπημένες!
Με το μπαρδόν Λιλάκι μου υπέπεσα σε τυπογραφικό λάθος!
Ιωαννα ανακατωσουρα???????
Ελλη υπαρχει περιπτωση να σε παρεξηγησω?
λιλάκι όποτε είμαι ματιασμένη νιώθω ανακατωσούρα,ζαλάδες κ τάση προς λιποθυμία κ απίστευτη ζέστη...γρρρρρρρρρρρρ
Περαστικά σου Ιωάννα. Εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα και να κοιμηθείς ήρεμα.
Quote:
Ελενα αυτος με το λακακι στο πηγουνι.τον ιδιο λεμε?
Απο τόσο κοντά δεν τον έχω δεί!!!!
Τον είχαμε δει στο διάδρομο καθώς περιμέναμε για μάθημα!
Ψηλός αδύνατος!
Περαστικά Ιωάννα μου και σκόρδα στα μάτια αυτού που σε μάτιασε βρε παιδί μου! Σε γκρέμισε ο γρουσούζης / γρουσούζα!!!
Περαστικά σου και γρήγορα! Είναι απαίσιο το μάτι.. Δες ποιος ξεματιάζει και πράξε ανάλογα και μη κοιμηθείς με αυτό πάνω σου.
Αλίμονο μεταξύ μας τώρα;;; Ε όχι βέβαια! :lol:Quote:
Ελλη υπαρχει περιπτωση να σε παρεξηγησω?
Ναι καστανος αν και τωρα εχει γκριζαρει λιγο.αχ παλι κολαστηκα.
Μήπως στη Λάρισα είχαμε.................?Quote:
Originally posted by aggeloydaki
λιλάκι όποτε είμαι ματιασμένη νιώθω ανακατωσούρα,ζαλάδες κ τάση προς λιποθυμία κ απίστευτη ζέστη...γρρρρρρρρρρρρ
Α επειδή δεν ήθελα να το γράψω στο fb, έχεις γίνει κουκλάρα κ μη χάσεις άλλο!!!!!!!!!!
Ειδικά στη φώτο με το μώβ είσαι κουκλάρα!!!!!!!!!!
κ το μαλλί σ΄αυτή τη φώτο είναι πολύ ωραίο!
Elaki μου καλά να περνάς κ μην ανησυχείς δεν παρεξηγώ!
Κορίτσια, πάω για ύπνο. Πριν κοιμηθώ, σας λέω ότι υποψήφιο για τη Eurovision επελέγη το κάτωθι: http://www.youtube.com/watch?v=YsUhsC4tYn4
Δεν κοιτάμε το χάλι μας λέω εγώ... Οι βλακείες διεθνώς μας μάραναν.. Σα να μη μας έφτανε ο ήδη υφιστάμενος εξευτελισμός!
Καληνύχτα σας!
Καληνυχτα εκπτωτη αβα.
Καληνύχτα ʼβα και καλό ξημέρωμα. Το χάλι μας το μαύρο και το άσπρο μαζί, πάλι πάτος θα πάμε φέτος αλλά ποιός χ@στηκε για τη Eurovision;
καληνυχτα αβουλινι