Καλησπέρα και από μένα Σπύρο! Άλλο περιφρόνηση και άλλο αδιαφορία. Γιατί νιώθεις ότι σε περιφρονούν οι γύρω σου;
Printable View
Καλησπέρα και από μένα Σπύρο! Άλλο περιφρόνηση και άλλο αδιαφορία. Γιατί νιώθεις ότι σε περιφρονούν οι γύρω σου;
ψηλε θα σου πω ενα μυστικο αλλα μην το πεισ παραεξω αλλα ολοι μασ μεσα στη μερα δεχομαστε περιφρονηση απο καποιουσ δεν υπαρχει μερα αμα βγεισ απο το σπιτι που δε θα δεχτεισ περιφρονηση απο καποιον αυτο ειναι το ενα
το αλλο ειναι οτι θεληση δεν εχεισ γιατι αν ειχεσ θα εστιαζεσ στα καλα τησ παρεασ και δε θα σε ενοιαζε αυτο τωρα υπαρχει και η περιπτωση να βαρεθηκεσ να προσπαθεισ οπωσ ειμαι εγω τωρα ασ πουμε που τη βγαζω μονοσ στισ καφετεριεσ τι απο ολα εχεισ;
ψηλε θα στο ξαναπω με αλλα λογια βλεπεισ πωσ ειναι τα πραγματα τα βαζεισ κατω και παιρνεισ μια αποφαση θα βγαινεισ απο το σπιτι κι οσο αντεχεισ η θα καθεσαι μεσα και θα χεισ την ησυχια σου η οτι αλλο αποφασισεισ
αυτο ειναι δικο σου θεμα με τον εαυτο σου το τι θα κανεισ αλλα βαλτα κατω να σαι συνειδητοποιημενοσ στο τι θα κανεισ
Αν θες πραγματικά να είσαι εντάξει με σένα,δε θα σταματήσεις να ψάχνεις μέχρι να βρεις τον άνθρωπο που θες.Είσαι έτοιμος να κινήσεις γη και ουρανό για να βρεις αυτό που θες; Είσαι αποφασισμένος να ψάχνεις μέχρι να βρεις; Να τρως "σφαλιάρες" και να μη σε παίρνει απο κάτω μέχρι να βρεις αυτό που θες; Να μη φοβηθείς να εκτεθείς; Και εγώ στην ίδια φάση με σένα βρίσκομαι αλλά πρακτικά ξέρω ότι δεν έχω δικαίωμα να κλαίγομαι γιατί δεν έχω κάνει αυτά που σε ρωτάω.
Και επίσης αν δεν τα έχεις κάνει αυτά,ψάξου μέσα σου να βρεις τι ειναι αυτό που σε κρατάει ώστε να μην τα κάνεις.Για μένα προσωπικά ξέρω ποιος είναι ο δαίμονας που πρέπει να παλέψω και προσπαθώ με πολύ μικρά βήματα,να το παλέψω.Ενα απο αυτά τα βήματα είναι το ανεξαρτήτως του πως νιώθω και γράφω εδώ στο φόρουμ,στην real life να μη χάσω το χαμόγελό μου.Να γελάω ακόμη και όταν θα έπρεπε να κλαίω.Να κοιμάμαι με την ελπίδα ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα και όχι με την "ευχή" να μην ξυπνήσω αύριο
Δεν είναι το να έχεις μια σχέση το παν
Γενικα αλλα τωρα πια δεν με ενδιαφέρει τοσο πολυ το να κανω φιλους.αυτο που προσωπικά πιστευω και θελω,ειναι να βρω μια κοπελα να κανω μια σχέση καλη.εδω και 2 χρονια που χωρισα δεν εχω καταφερει ουτε για καφε να βγω με καποια.καμια δεν θελει ουτε καν ναμου μμιλήσει βλεπουν οτι ειμαι τοσο άχρηστος και τοσο χασιμο χρονου να ασχοληθουν μαζι μου.γιατι?χωρις να μου δωσουν εστω μια ευκαιρία να με γνωρίσουν?ας βγουμε για εναν καφε και αμα δεν τους αρεσω εντάξει?γιατι μονο που με βλεπουν πιστευουν οτι δεν αξιζω?γιατι?δεν ειμαι ασχημος κσι ειμαι καλος χαρακτήρας και μιλαω ωραια.
Πολύ κουρασμένη και μ' ένα κεφάλι καζάνι, από τον κακό ύπνο προφανώς...άντε να τελειώσει η μάνα μου με τη σκούπα να κάνω έναν ακόμα καφέ μπας και συνέλθω γιατί αλλιώς είμαι για να την πέσω πάλι για ύπνο...
Πράγματι το παν δεν είναι αυτό αλλά τα σημαντικότερα για μένα προσωπικά πέραν του να είμαι υγιής σωματικά είναι
1.Να μπορείς κάθε πρωϊ που ξυπνάς να κοιτάς τον ευατό σου στον καθρέφτη και να νιώθεις όμορφα
2.Να καθοδηγείσαι απο τα θέλω σου
Ανεξαρτήτως τι του θα καταφέρω να κάνω στη ζωή μου στο χρόνο που μου απομένει εδώ πάνω στον πλανήτη,αν καταφέρω να τα πετύχω αυτά θα νιώσω εντάξει με εμένα και ευτυχισμένος