Καληνύχτα ʼβα μου, καλή ξεκούραση! Όσο για την γιουροβίζιον ένα έχω να πω... εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται! Μπουρλότο που τους χρειάζεται!
Printable View
Καληνύχτα ʼβα μου, καλή ξεκούραση! Όσο για την γιουροβίζιον ένα έχω να πω... εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται! Μπουρλότο που τους χρειάζεται!
Επίσης ʼβα μου να δηλώσω ότι λατρεύω το τελευταίο κουβανέζικο κομμάτι που έβαλες! Αυτά και πάλι καληνύχτα!
Ιωάννα μόλις σε ξεμάτιασα κ όντως είσαι χάλια,περαστικά σου!!!!!Αιθέριες υπάρξεις που πάτε για ύπνο καλό βράδυ να έχετε και Λιλάκο καλό ταξίδι να έχεις !!!!!
Ευχαριστω γιωτα.
Εχεις τις βασιλικες μου καληνυχτες χαρα μου!Ξεκουρασου γιατι αυριο εχουμε παλι δουλεια!Ολοκληρο βασιλειο γαρ...
Αγγελουδακι μου το τιμημα του να εισαι μια κουκλα!Περαστικα σου!
Λίλα στη Αμερική σε τι σκέφτεσαι να αξειδικευτείς?
Κ πόσο στοιχίζει το μεταπτχιακό?
καληνύχτα Γλαυκόκοσμε!
Θα κανω αιτηση σε διαφορα πανεπιστημια με διαφορετικο προγραμμα το καθενα.αυτο που θα προτιμουσα ομως ειναι το αναισθησιολογικο στο drexel.εξαρταται το προγραμμα για το κοστος.
Γιωτάκι με πέθανες τώρα..............
Καλό σου βράδυ!
Καληνύχτα Γιώτα και καλή ξεκούραση. Τελικά αποφάσισες αν θα πας αύριο στο σχολείο ή αν θα κάτσεις στο σπίτι σου; Η φωτογραφία του μωρού είναι πολύ όμορφη, κοίτα βρε παιδί μου πως κοιμόμασταν κάποτε και τώρα κοιμάμαι με το χέρι πάνω από το κεφάλι μου ή με το πόδι μου λυγισμένο και σηκώνομαι πιασμένη!!! :lol:
Καλό βράδυ Γιώτακι μου!!!!!Τέλεια η φωτογραφία που μας έβαλες!!!!!Έγραψες πάλι απόψε!!!!!!!!!!
είμαι ανίατη περίπτωση και θα παω Τζινάκο, αλλά θα κοιμηθώ το πρωί μέχρι να χορτάσω!
Καλη σου νυχτα Μακ μου!Κ ας μην ησουν ενταξει στις υποχρεωσεις σου σημερα!
ΜεγαλειοΓλαύκη αυτό το βίντεο συνδυάζει 3 σε 1, μουσική, χορό, ζωγραφική και είναι το τελευταίο που βάζω σήμερα και αύριο κουλτουρομέρα είναι!
http://www.youtube.com/watch?v=JPCEYQAOD_w
Σοκολατενια μου τι ειναι για μενα κ δε το βλεπω?Τρωγεται?
Καληνυχτα γιωτα.
Στέμματα είχα ποστάρει για να διαλέξεις αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζονται :sniff:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καληνύχτα ομορφιές μου!!!!!!!!!!Πάω κ εγώ να κοιμηθω γιατί είμαι κομμάτια !!!!!Σας φιλω όλες,να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!!!!!!
Πολυ ωραιο γλυκο μου Τζινακι.Σ'ευχαριστω πολυ.Μ'αρεσει πολυ ο χορος.Περισσοτερο ο κλασσικος κ οχι ο μεταμοντερνος.Με γαληνευει..Αυτο απο εμενα...
ΜακΓιωτάκι μας καλή ξεκούραση, σου εύχομαι ύπνον γλυκόν και ελαφρύ όμοιο με αυτόν του μωρού στην όμορφη φωτογραφία που μας έβαλες ;).
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα Γιωτάκι! Όνειρα γλυκά μωρουδιακά και σε σένα!
................
Καληνυχτα Γιωτακι!Μην χαιρεσαι κ πολυ για τηθεση που πηρες γιατι κατι για δηλητηριο στο φαγητο μου λενε αυτες εδω!γι'αυτο κ ο δοκιμαστης!Δεν νομιζω να κανουν αποπειρα τωρα πια!
και μιας και μιλάμε για όνειρα....DREAM
Υψηλοτάτη θα σας βάλω αύριο και κλασικό χορό αφού σας αρέσει, κατά προτίμηση του Μωρίς Μπεζάρ που είναι και ο αγαπημένος μου χορογράφος. Όταν ήμουν μικρή είχα μία αφίσα στο δωμάτιό μου του ίδιου του Μπεζάρ (όχι του μπαλέτου του) δίπλα στον Μπόι Τζώρτζ για όσους τον θυμούνται!!!!!! Από τότε η μητέρα μου άρχισε να ψιλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα αλλά δεν μπορούσε να το εντοπίσει ακόμα και μετά που το εντόπισε ήταν ήδη αργά! :lol: :lol:
Oύτε ένα γλύψιμο της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις Έλενα μου! :lol::lol::lol::lol::lol: ντίπ άχρηστη! :lol:Quote:
Originally posted by break
Στέμματα είχα ποστάρει για να διαλέξεις αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζονται :sniff:Quote:
Quote:
Originally posted by Eli
Oύτε ένα γλύψιμο της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις Έλενα μου! :lol::lol::lol::lol::lol: ντίπ άχρηστη! :lol:Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καληνυχτα σε ολες μας κοριτσια!Σας ευχαριστω για την πολλη ομορφη μερα!Αλλες 6 εμειναν!;)
καληνυχτα κοπελαρες
τα λεμε αυριο !
οταν βρω πσ αδειο φυσικα !
Τι μας το θυμίζετε πόσες μέρες έμειναν; Για να μας ταράξετε ώρα που είναι; Δηλαδή ούτε στον ύπνο μας να μη βρούμε ησυχία; :lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καληνύχτα Καλλιόπη και καλή επιτυχία στην εξέτασή σου. Τα λέμε αύριο τα νεότερα.
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. ʼντε μέχρι την Τετάρτη είναι το μαρτύριό σου, μετά θα ηρεμήσεις λίγο.
Παρακαλούμε αγαπημένη μας Μεγαλειοτάτη χαρά μας και τιμής μας!
Να έχετε όνειρα γλυκά και ονειρεμένα!
Και έτσι Έλενα μου γίνεται το σωστό γλύψιμο! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καλλιοπάκι μας όνειρα γλυκά και σε σένα, διαβάζω για εξέταση... αύριο θα γίνει; ʼντε με το καλό και να είναι και η τελευταία και να έχει και καλά αποτελέσματα και βουρ μετά για σλιβοκαταστάσεις! Με το καλό γλυκιά μου και όλα να πάνε κατ ευχήν!
Τι μεχρι την Τεταρτη ?Δεν το καταλαβα?Μεχρι την Κυριακη στις 12 κ θα δουμε!Ολη τη βδομαδα εχει τουρτες!Το στεμμα γιατι ετσι κ γυρισω την πλατη..........
:lol::lol::lol::lol::lol: Που καταντήσαμε ΛοχEli! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Eli
Originally posted by Eli
Μωρέ δίκιο έχεις αλλα έχω κολλήσει γιατί δεν μου μπαίνουν οι φώτο!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Originally posted by Eli