το πρόβλημα είναι οτι έχω αποδεχτεί την κατάσταση, την καθημερινότητα μου, τη ρουτίνα μου γιατί πολύ απλά ετσι ζω. όσο θυμαμαι τον εαυτό μου έτσι ζω. τέλος πάντων... καλόμεσημέρι.
Printable View
το πρόβλημα είναι οτι έχω αποδεχτεί την κατάσταση, την καθημερινότητα μου, τη ρουτίνα μου γιατί πολύ απλά ετσι ζω. όσο θυμαμαι τον εαυτό μου έτσι ζω. τέλος πάντων... καλόμεσημέρι.
Η κατασταση δε θα αλλάξει όσο δέχεσαι την κατασταση.
Ακούγεσαι πολύ καταθλιπτικός/ή.. Αν σε σκοτώνει η ρουτίνα κάνε μικρές μικρές αλλαγές!
όταν μπαίνω σε μμμ σπάνια κάθομαι δίπλα σε γυναίκα. βασικά μόνο όταν δεν έχει να κάτσω πουθενά αλλού. Γιατί σκέφτομαι οτι θα πει "τι θέλει τώρα αυτός δίπλα μου"
επίσης συχνά πυκνά συναντώ στη στάση του μετρό μια κοπέλα από ένα αλλο τμήμα της σχολής. Αν τύχει και συναντηθουν τα βλέμματά μας ή περάσει ο ένας δίπλα από τον άλλον θα χαιρετηθουμε. Δεν πάω καν προς το μέρος της να την χαιρετήσω αν δε με έχει δει. Γιατί λέω οτι θα την ενοχλήσω κα θα την βγάλω από την ησυχία της. Και απλά μόνο να της πω ένα γεια. Ούτε την γουστάρω την κοπέλα, αν και πολύ όμορφη, ούτε τίποτα.
Και επίσης πώς γίνεται να πλησιάσεις κοπέλα που δεν εχετε μιλήσει καν. Υπάρχουν μια δυο κοπέλες από εντελώς διαφορετικό τμήμα που τις βλέπω μόνο στα διαλείμματα.ούτε έχουν υπάρξει ματιές, ούτε τιποτα. Στην τελική καμιά δεν με κοιτάει. οπότε εκεί πώς κάνεις την προσέγγιση;
και την τρέλα μου μέσα, είμαι φυσιολογικός ανθρωπος πιστευω, δεν είμαι μοντελο αλλά βλέπομαι. και πιστευω οτι αξίζω ευκαιρίες. αλλά πάντα λέω οτι θα πει η άλλη τι θέλει αυτος ο ασχημος και κοιταει.
Πολυ ξενυχτι σημερα , θα σερνομαι αυριο στη δουλεια μαλλον. Μεχρι τις 1:00 το μεσημερι πιστευω θα μαι ενταξει αλλα οι δυο τελευταιες ωρες θα ειναι βασανιστικες. Και πολυ βαρετο βραδυ , δεν καταλαβα πως περασε χωρις ουσιαστικα να κανω τιποτα.
ξενυχτι δε λες τιποτα κ μενα δε μου κολαει υπνος... εχω κακομαθει κ ολας.. υπαρχουν ομως κ τεχνικες χαλαρωσης αν εχεις τετιο προβλημα η κανενα ζεστο χαμομηλι με μελισοχορτο που μυριζει λεμονι
Γιατι βρε φιλε στερεις απο τον εαυτο σου ευκαιριες? Γιατι τοσο πολλή χαμηλη αυτοεκτιμηση? Γιατι θεωρεις τον εαυτο σου ασχημο? Σου ειπε καποιος ότι εισαι ασχημος? Κι αν ετσι εχουν τα πραγματα η εμφανιση βελτιωνεται (γυμναστηριο, ρουχα κλπ).
Που ξερεις ότι θα ενοχληθουν? Διαβαζεις τη σκεψη τους? Το αν θα ενοχληθουν θα το διαπιστωσεις μετα που θα ξεκινησεις συζητηση μαζι τους, κι αυτο, πίστεψε με, το να ενοχληθουν δλδ, δεν προκειται να συμβει. Εκτος κι αν επεσες στην κωλοπεριπτωση, όλες απολαμβανουν τη συζητηση αμα τις πλησιασει καποιος. Γιατι ακομα και εδω στην ανωνυμια ντρεπεσαι να μας πεις οτι οι δυο κοπελες στη σχολη σ' αρεσουν?
Δοκιμασε το με κάποια/ες που γουσταρεις, πλησίασε την, στο χωρο που βρισκεστε εκεινη τη στιγμη, πες κατι για τη σχολη, για καποιο μαθημα, για το χωρο στον οποιο βρισκεστε εκεινη τη στιγμη, για κατι που προσεξες πανω της κλπ, κατι που να φαινεται και κοινο θεμα για μια συζητηση που ξεκιναει φυσιολογικά, μια απλη κουβεντα η οποια θα ξεκινησει τη συζητηση, φαιρνοντας η μια κουβεντα την αλλη σαν φυσικη ροή κι ετσι θα σου προκυψει γνωριμία και στην πορεια ερχεται και η συμπαθεια κλπ κλπ. Το ζητημα ειναι απλα να πεις κατι για αρχή. Εκει που ο εαυτος σου λεει όχι να πας κοντρα σ αυτο και να της μιλησεις. Και πιστεψε μας αμα ξεκινησει κανεις μια συζητηση μετα οι κουβεντες ειναι λες και ερχονται απο μονες τους. Το οτι "δεν σε κοιταει καμια", όπως λες, ειναι απλα το τι προσεξες εσυ. Επισης, αν δεν παρεις εσυ την πρωτοβουλια να της μιλησεις δεν θα ξεκινησει να σε κοιταζει.
Εξω μινι καλοκαιρι..και εγω αρρωστη :(
Εγω σκεφτομαι παλι ποσο αδικο ειχαν οι Αρχαιοι Ελληνες , υποστηριζοντας το ' νους υγιης εν σωματι υγιη ' . Απο 15 ετων λυσσαω στην γυμναστικη
και ομως την καταθλιψη την επαθα !
Καλημέρα και καλο σαββατοκυριακο σε όλους! Να περάσετε καλά!
και καλή ξεκούραση σε όσους την χρειάζονται
Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος,είτε είναι ένας ζητιάνος είτε είναι ένας βασιλιάς......είναι αυτός που μπορεί να βρει την γαλήνη στο σπίτι του.!
Ντιανα , πολυ σωστο . Ισχυει και το ' αν δεν μπορεις να βρεις την γαληνη σπιτι σου , η σε εναν περιπατο στην εξοχη , δεν θα την βρεις πουθενα '.
Ότι πρέπει να χαλαρώσω...
Ότι αν ενωναμε τις μοναξιες μας δε θα ένιωθε κανεις μόνος
Οτι ανησυχω, ανησυχω
Χμ σκεφτομαι πως ισως αθελα μου υποβιβασα μια αγωνιστικη κινηση , ξερει αυτος keep going:)
Πολυ καβλα η παρελαση σημερα...!
Οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να ξυπνησω στις 4πμ για να γυρισω τα ρολογια μια ωρα μπροστα..........
Ψάχνω να βρω ένα τρόπο να σταματήσω να σκέφτομαι.......
Ότι την έχω μαμήσει.... και ότι μοναδική λύση είναι πονάει χέρι; Κόψει χέρι.... :)
σκεφτομαι τη καινουργια ταινια του Gilliam. δε θελω να κανω διαφημιση, The Zero Theorem λεγεται, κι εχει κατι δικο μου. ετσι νομιζω τουλαχιστον διαβαζωντας γι'αυτη, γιατι δεν την εχω δει ακομα. μακαρι κι αλλες να καταπιανονταν με υπαρξιακες αναζητησεις, ποιο ειναι το πραγματικο νοημα στη ζωη, και γενικα τετοιους προβληματισμους. αλλα καταλαβαινω οτι η προβατοποιηση του κοσμου και το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
τους οδηγει στο να λατρευουν μονο τις επιφανειακες του Hollywood.
Σκεφτομαι ποσο σκατα μου μπηκε ο μηνας..Και δεν ηταν και φαρσα.
Καλό μήνα!!
Προσέξτε μην σας πιάσει κανείς κορόιδο σήμερα
εγω δεν ειμαι.αν μιλας για τον εαυτο σ κ τ αναγνωριζεις οκ.....
--------------------
ποσο αγαμητος ειναι ο κοσμος θεε μου
κ τι κρυοκωλες ατακες
την ηθελε την παπαρα του
εγραψα δυο φορες τ ιδιο ποστ
νμζ πως εδω δεν διαγραφονται,ξερει κανεις;;
εγω γελασα παντως, με την ατακα του αντε...
μη την παιρνεις προσωπικα, αυτοσαρκασμος ηταν.
αυτο π εχω γραψει κατω απο τις παυλες δεν εχει ν κανει με τον udetermined.
αφορα στο θεμα και γιαυτο το διαχωρισα.