ατιμη ζωη μας πεταξες στου δρομου την ακρη! :Ρ εχει και ενα κρυο παναγια μου!!! ασε που δεν εχω θερμανση !! Παμε λοιπον δάγκωσε το κατερινα τωρα
Printable View
ατιμη ζωη μας πεταξες στου δρομου την ακρη! :Ρ εχει και ενα κρυο παναγια μου!!! ασε που δεν εχω θερμανση !! Παμε λοιπον δάγκωσε το κατερινα τωρα
νευραααα πολλα νευρα! :@ $#@#$&*@
Σκεφτομαι οτι οταν αρχισουν να χανονται οι ισορροπιες, ειναι συνετο ή να προσπαθησουμε να τις επαναφερουμε ή οταν διαπιστωνουμε οτι δεν υπαρχει πια νοημα για κατι τετοιο... να απομακρυνομαστε ησυχως...
σκεφτομαι πως αν δεν στρωσεις τον κωλο σου κατω να βαλεις οσα εχεις και δεν εχεις προκειμενου να βρεις τις ισοροπιες οχι φορουμ υποστηριξης κι ο θεος ο ιδιος να κατεβει και να σου χωνει σφαλιαρες να συνελθεις δεν θα νιωσεις τιποτα...
Ότι έχω πάλι παγιδευτεί στη ρουτίνα.
σκέφτομαι πως πέρασε ακόμα μία μέρα, και σε λίγο θα σημειώσω ακόμα έναν αυνανισμό!! είμαι να μπώ στα ρεκόρ γκίνες.....:(
...σκέφτομαι πως σήμερα ένιωσα τόσα συναισθήματα μαζεμένα σε λίγη ώρα που τρόμαξα.....
σκέφτομαι..θέλω..ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!!..........ΔΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕ!!!!!!!!!!....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ............ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣ??????????????????????????