Ωραία η σκέψη σου Τζίνα μου μπορείς να βάλεις και υποψηφιότητα για να γίνεις Υπουργός στο Νεοσύστατο Υπουργείο Λαλαγγοπρόνειας! Εκεί είμαι σίγουρη ότι θα διαπρέψεις!
Και το σύνθημα θα είναι...."Δώστε τσόντα στο λαό!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
Ωραία η σκέψη σου Τζίνα μου μπορείς να βάλεις και υποψηφιότητα για να γίνεις Υπουργός στο Νεοσύστατο Υπουργείο Λαλαγγοπρόνειας! Εκεί είμαι σίγουρη ότι θα διαπρέψεις!
Και το σύνθημα θα είναι...."Δώστε τσόντα στο λαό!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βασικά ο γιατρός μου από την πρώτη στιγμή κιόλας μου έλεγε να κάνω αχαλίνωτο σεξ! Είχε πολύ πλάκα γιατί είναι πολύ σοβαρός εμφανισιακά και μόλις μου το είπε πρώτη φορά έμεινα σα χαζή να τον κοιτάω! Μετά που τον έμαθα ότι είναι πλακατζής κι ας μην του φαίνεται τα συνήθισα τα σχόλιά του.Quote:
Originally posted by break
Αφου ο γιατρός σου έχει απαγορεύσει τις γυμναστικές, πως καταφέρνεις τα ανοίγματα στο λαλάγγι?
Προφανώς δε διάβασες που έλεγα χθες ότι το λαλάγγι έχει την εντύπωση ότι επειδή αδυνάτισα άρχισα και την ενόργανη γυμναστική κιόλας! Γι'αυτό του είπα να μην με τραβολογάει σαν τον τιραμόλα γιατί ότι και να κάνει τα ανοίγματα της Κομανέντσι δεν τα φτάνω! :lol: :lol: :lol:
Αυτό ήταν καταθέτω τα όπλα! Πάω για νανάκια αγαπητές μου, γιατί αν δει και τα καμώματα μας η Φτου Μεγαλειοτάτη θα πρέπει να την γλύφουμε εις διπλούν αύριο για να την εξευμενίσουμε!
Ουφ πάλι έπιασαν πολλά μποφόρ, ακούω μανιασμένο τον αέρα έξω να φυσάει... Μία ευχούλα κάνω να φτιάξει λίγο ο καιρός γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση...
Τώρα τον παίρνω τηλέφωνο να τον ξυπνήσω για να φύγει για δουλειά και δεν το ακούει ως συνήθως! Κάποιες φορές νομίζει ότι είναι το ξυπνητήρι και το κλείνει κιόλας!
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
Ουάου!!!! Επανήλθα με νέο, δυναμικό comeback στα σκαριά αλλά η λαλαγγοσυζήτηση με αποπροσανατόλισε!!!! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είδα το πολυπόθητο 85....Rien d'autre, γιατί είναι και βράδυ και θα με κολάσετε...Κι όχι τίποτα άλλο αλλά μένουν 9 μέρες έως ότου καταφτάσει το ζουζούνι μου :love:
Καληνύχτα Eli και καλό ξημέρωμα. Η ιδέα σου του Υπουργείου με ενθουσίασε και θα ήθελα να την αναπτύξουμε στην πρώτη ευκαιρία μήπως προλάβουμε και τις εκλογές που έρχονται!! :lol: Φιλάκια.
Αστερόσκονη!!!! Ουάουυυυυ είσαι καλά βρε παιδί;;; Ανησυχήσαμε καλές!
Quote:
Originally posted by Eli
Ουφ πάλι έπιασαν πολλά μποφόρ, ακούω μανιασμένο τον αέρα έξω να φυσάει...
Καλε που ζεις?
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα Eli και καλό ξημέρωμα. Η ιδέα σου του Υπουργείου με ενθουσίασε και θα ήθελα να την αναπτύξουμε στην πρώτη ευκαιρία μήπως προλάβουμε και τις εκλογές που έρχονται!! :lol: Φιλάκια.
πρωτη κ καλύτερη ψηφοφόρος εγώ!!!!!!!
Μα βρε ομορφιές, είχα δώσει στίγμα!!!! Ενημέρωσα καλέ ότι θα διαπράξω ολιγοήμερη απουσία.....!!!! :thumbdown::thumbdown::thumbdown:Quote:
Originally posted by Eli
Αστερόσκονη!!!! Ουάουυυυυ είσαι καλά βρε παιδί;;; Ανησυχήσαμε καλές!
Χα τώρα όμως δε γλυτώωωωνετε!!!!!!!
Εγώ Τζίνα μου την πέταξα την ιδέα στο τραπέζι να βρίσκεται... μέχρι και κόμμα θα μπορούσαμε να ιδρύσουμε αλλά αυτά σε άλλη εβδομάδα που το πολίτευμα θα επανέλθει στην Δημοκρατία! :lol:
Σας φιλώ γλυκές μου! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Αστεροσκονίτσα συγχαρητήρια για το 85, είσαι αστέρι! ʼντε να μην σε χάνουμε έτσι και ανησυχούμε, να μπαίνεις που και που να δίνεις το παρόν.
Φιλιά, καληνύχτα από το σπίτι των ανέμων!
Καλώς την Αστερόσκονη. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για το 85!! Αν τώρα είσαι καλύτερα θα σε θέλαμε πιο συχνά στην παρέα μας, δηλαδή να έρθεις πριν δεις το 80 στη ζυγαριά!! :lol:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
για το 85
ʼστα που ζω... στον έκτο όροφο με Βορινό μπαλκόνι εκτεθειμένο....Quote:
Quote:
Originally posted by Eli
Καλε που ζεις?
Δεν ξεκολλάω λέμε τώρα!!!!Επανήλθα γενικώς!!!!! Μου λείψατε τρελοκομεία :lol::lol::lol:
Στον Όλυμπο, στον Κίσσαβο που και τα δυό βουνά μαλώναν! :lol: :lol:Quote:
Quote:
Originally posted by Eli
Καλε που ζεις?
Elaki
Τελευταίο ποστ, καληνύχτα ζζζζζζζζ
Σοκολατίτσα, Αστερόσκονη και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ και σας εύχομαι καλό ξημέρωμα. Ναταλία μία προπαίδεια καληνύχτες! Φιλάκια.
Μπραβο Αστεροσκονη!παρε κ εσυ την τουρτιτσα σου κ σαν καλο παιδι πηγαινε να δεις αρκετες σελιδες πριν,την κυριακη μετα τις 12 το καινουριο καθεστως του τοπικ!Κ φροντισε να εισαι πειθαρχημενη!
Οι υπολοιπες γρηγορα για υπνο!Καληνυχτα!
Καληνύχτα Τζίνα
Δε μ'αρέσει η τούρτα μου, θέλω κι εγώ βασιλική τούρτα!!!! Πφφφφ!!!!! Θα είμαι απείθαρχη και θα ξεσηκώσω κύματα αντιεξουσιασμού στο τόπικ :D:D:D:D:D
Καληνύχτες!!!!!!!
Επιτέλους ένας Χριστιανός!Πατριώτηηηηη!!ʼ� �τε γιατί πολλή μοναξιά είχε πέσει στο Γλαυκογλυφτρόκοσμο!Έλα,να ενώσουμε δυνάμεις,συνονόματη!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Θα είμαι απείθαρχη και θα ξεσηκώσω κύματα αντιεξουσιασμού στο τόπικ :D:D:D:D:D
Και καθώς η ώρα είναι περασμένη κι η επαφή μου με τον εαυτό μου περιορισμένη,ας κάνω ένα δώρο στη Φτου,τώρα που περνώ κρίση γενναιοδωρίας!
Καλημερα περα ως περα στον αγαπημενο μου λαο!Καλημερα με φωτεινα χαμογελα κ λαμπερη ψυχη!Κ ας μας τα εχει κανει μανταρα ο καιρος σημερα!
Κ μια μουσικη καλημερα!
http://www.youtube.com/watch?v=a8UUA-cv7EA
Αστεροσκονη παρε κ εσυ μια σουπερ τουρτιτσα κ μην ακους τα ταραχοποια στοιχεια του τοπικ!Τι να κανουμε που την αγαπαμε αλλιως ....
Παρε κ εσυ Ναταλια μια τουρτιτσα γιατι δειχνεις μια καλη προθεση παρ'οτι καταστρατηγεις τις υπολοιπες εντολες κ φυσικα ευτες του υπνου!Απο Καλαματα δεν ειναι αυτες?
Μεχρι κ αντρες στα ποδια σου σου εβαλα!
Καλημέρα σας μεγαλειοτάτη και λοιποί θνητοί!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Για αρχη μια τουρτιτσα με το στεμμα βεβαιως ,βεβαιως για να μην ξεχνιομαστε!
μέσα σε πάνω από 13 σελίδες που έχω αδιάβαστες, μιας και χτες μετά το ποστ μου είχε πρόβλημα η σύνδεσή μας και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ, κατάφερα να βρω την παραγγελία της μεγαλειοτάτης.
Βλέποντας όμως την τούρτα που ποστάρατε, την βρίσκω (με συνχωρείτε μεγαλειοτάτη) πολύ παιδική και όχι του επιπέδου σας.
Εγώ λοιπόν σαν προτείνω κάτι τέτιο που είναι εκλεπτισμένο αν και απλό, σικάτο και πολύ πιο τεριασμό για σας.
Με όλο τον σεβασμό πάντα!!!
Xθες πήγα στον γυναικολόγο, είπε πως υπάρχει ακόμα λίγη αποκόλληση αλλά είναι σε καλή φάση, το μωρό μεγαλώνει κανονικά, και μου ανακοίνωσε και το φύλο του κατά 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και...............
Πωλινακι με το καλο να κρατησεις στα χερια σου το κοριτσακι σου!Τα κοριτσια ειναι αλλο πραγμα,στολιδι!
Ευχαριστω πολυ για την τουρτα καλη μου υπηκοε !!!Την συγκεκριμενη την κρατουσα για επιβραβευση καποιας που θα τυγχανε εξαιρετικης επιβραβευσης λογω των υπηρεσιων της!Το καλυτερο γλυψιμο δηλ!:starhit::starhit::starhit:
Μπράβο Πωλίνα, αν και δεν ξερω τι ειναι η αποκόληση, αφού πάει καλά, δόξα ο θεός! Και επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα, κοριτσάκι το παιδάκι! Και θα γεννηθεί και Αύγουστο σαν και μένα, σούπερ!
Μονάρχη μου, καλημέρα & κέφια έυχομαι!
Σε ευχαριστώ κούκλα μου!!! Είδες που όμως εγώ ξέρω να ξεχωρίζω το καλύτερο για σένα!!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Πωλινακι με το καλο να κρατησεις στα χερια σου το κοριτσακι σου!Τα κοριτσια ειναι αλλο πραγμα,στολιδι!
Ευχαριστω πολυ για την τουρτα καλη μου υπηκοε !!!Την συγκεκριμενη την κρατουσα για επιβραβευση καποιας που θα τυγχανε εξαιρετικης επιβραβευσης λογω των υπηρεσιων της!Το καλυτερο γλυψιμο δηλ!:starhit::starhit::starhit:
Επίτρεψέ μου να σου ευχυθώ από σήμερα να έχεις τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια μέχρι τώρα, και αυτός ο χρόνος που ξεκινάει για σένα να είναι ένας χρόνος γεμάτος με όνειρα που πραγματοποιούνται.
Αύριο θα πάω νοσοκομείο για επανεξέταση χρόνου και επίσημο ζύγισμα, και μετά στο γυναικολογικό νοσοκομείο για εξέταση και εκεί, και έτσι δεν νομίζω να μπορέσω να μπω να σου ευχυθώ αύριο.
Ας είναι λοιπόν λίγο πρόωρες οι ευχές μου, και πάλι τις εννοώ μέσα από την καρδούλα μου!!!! Φιλάκια!!
Πάντα βγαίνει το προαίσθημα μου αληθινό, αν δεν βγει πάει να πει πως κάτι δεν μου πάει καλά.... Κάτι θα έχει χαλάσει! χαχαχαQuote:
Originally posted by monahoiot
Μπράβο Πωλίνα, αν και δεν ξερω τι ειναι η αποκόληση, αφού πάει καλά, δόξα ο θεός! Και επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα, κοριτσάκι το παιδάκι! Και θα γεννηθεί και Αύγουστο σαν και μένα, σούπερ!
Μονάρχη μου, καλημέρα & κέφια έυχομαι!
21 Αυγούστου είναι η μέρα μου, που υπολογίσω πως λογικά γύρω στις 10-13 Αυγούστου θα γεννήσω. Οταν κανονιστεί με το καλό θα σας ενημερώσω!!!!
Αποκόλληση είναι όταν ο πλακούντας (ο οποίος είναι κολλημένος στα τυχώματα της μήτρας και από εκεί περνάει η τροφή για το μωρό) ξεκολλάει από την μήτρα. Αν έχεις πλήρη αποκόλληση συνήθως χάνεις το μωρό. Εγώ είχα αποκόλληση κατά 80% το Σάββατο 10 μαρτίου, και χτες η αποκόλληση μειώθηκε κατά πολύ, σχεδόν έχει κολλήσει και πάλι δηλαδή το μωράκι μου πίσω στην θέση του. Απλά θέλει προσοχή, και όχι βάρος κτλ.
ΑΑΑ!! Ανέβασα φώτο μου στο τόπικ μου, να με δείτε με κόκκινο μαλλάκι!!!
Ο ΚΥΚΛΟΣ
Αν καταφερω να σταματησω το χρονο για μια στιγμη,τι θες
να σου χαρισω?
Το χτες η το αυριο?
Το σημερα της αγαπης και το δακρυ του ηλιου ζητας.
Επομενως θα σου χαρισω μια σταγονα θαλασσα,μια πινελια
πρασινο του δασους,ενα δευτερολεπτο απο την ανασα του
δειλινου.Επειτα θα γινω κυκλος να σ'αγκαλιασω η ενα τριγωνο
αν προτιμας για να σου τραγουδω τα καλαντα του ερωτα.
Στην καμπυλη της παλαμης μου θ'ακουμπησουμε ανυπερθετως
την απολυτη ελευθερια της λεπτης αυτης ισορροπιας.
(Θ'αντεξει?)
Λιγο το γλυψιμο σημερα Μακ κ θα σκεφτω για το μελλον σου αφου κ εχθες δεν εξετελεσες το λογοτεχνικο σου καθηκον!
Πωλινα μου ευχαριστω!Κ εσυ οτι επιθυμεις πανω απο ολα υγεια κ ευτυχια με την οικογενεια σου!Την τουρτα σου εσυ θα τη παρεις αυριο γιατι ειμαι μεσα απο τον υπολογιστη κ τις εχω αποθηκευμενες στο λαπτοπ.Να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σου!
Λοιπόν κατόπιν έντονης ψυχολογικής πίεσης από τη δυνάστη, εεε μμμ μονάρχη μας θέλω να πω, σας παραθέτω την πρότασή μου για το βιβλίο της ημέρας αλλά και το βιβλίο της χτεσινής μέρας που αμέλησα!
Για σήμερα προτείνω το Middlesex του Jeffrey Eugenides, αμερικανοέλληνας, το βιβλίο είναι καταρχήν στα αγγλικά οπότε εσεις διαβάζετε μετάφραση , την έχω τσεκαρω αφού το έχω διαβάσει και στις δυο γλωσσες, είναι πολύ καλή. Είναι απλά καθηλωτικό, και σαν πλοκή και σαν θέμα, επί χρόνια σκεφτόμουν τον εαυτό μου ως freak, ελλιπή, αδύναμη, ανολοκλήρωτη κτλ.. και έρχεται ένα βιβλίο που ενώ μιλάει για την ιστορία ένος ερμαφρόδιτου και το πως γονιδιακά έφτασε να είναι αυτό που είναι, με έκανε να ταυτιστώ με την ψυχοσύνθεση και το συναίσθημα...
Η πρόταση για το χτεσινό βιβλίο είναι "Οι Αναμνήσεις μια γκέϊσας" του Arthur Golden, φαντάζομαι έχετε δει την ταινία αλλά το βιβλίο είναι σαφώς πιο περιγραφικό, και όπως και να το κάνουμε, έχει τη μαγεία της ανάγνωσης..
Κ αυτο γιατι μ'αρεσει πολυ.
Το πιατο της ζωης δεν τρωγεται αν εχει μονο νεροβραστα κ αναλατα μεσα.Χρειαζεται και κατι πικαντικο για να αλλαξοφαισεις,εστω και αν σου πειραξει το στομαχι.Το εφαγα κ με πειραξε θα πεις.Κατι θα βρεθει για να το χωνεψεις.
Σκεψου τι νταλκας ειναι μια ζωη να γλειφεσαι λαχταρωντας κατι που σκιαζεσαι να δοκιμασεις...
http://www.youtube.com/watch?v=wpy7HqrV5rc
Πολιτικη κουζινα
Πολλά προσκυνήματα, Μεγαλειοτάτη μου!
Χαιρετώ τους Υπηκόους!
Τρίτη και 13 σήμερα, ελπίζω η μέρα αυτή να έχει αίσια έκβαση.. Όσοι είστε προληπτικοί, μη φοβάστε, μέχρι στιγμής ουδέν αξιοσημείωτον, καταθέτει ο βασιλικός χαφιές!
Παρέβλεψα το γρουσούζικο της ημέρας και παρήγγειλα το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δε θα σας κουράσω με αναλυτικές λεπτομέρειες, αυτά τα γράφω στο αντίστοιχο, σχετικό τόπικ. Σας αναφέρω μόνο το γεγονός, γιατί ξέρω πως θα χαρείτε.
Καλημέρα κούκλες μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα?Πωλινα πολύ χαίρομαι με τα νέα για την κορούλα σου κ το μαλλί σου πολύ ωραίο!!!!!Αβάκι μπράβο σου που έκανες το πρώτο βήμα για τη διακοπή του καπνίσματος!!!!!καλημέρα και σε'σένα Γιώτακι μου!!!!!Μεγαλειοτατη τι φαί θα δοκιμάσω σήμερα?ʼντε γιατί πείναω κ δε βλέπω καμία μαγειρισα μέσα,η τούρτα της Πωλινας ακίνδυνη!!!!!