χαχααχαχαχα θα σου συστηθώ ως πιτσα hut...φιλάκια Ναταλού μου
καλό απόγευμα
Printable View
χαχααχαχαχα θα σου συστηθώ ως πιτσα hut...φιλάκια Ναταλού μου
καλό απόγευμα
Mάλιστα...μάλιστα!
Διαγραφές διαβάζω μήπως και θιγεί ο καθωσπρεπισμός της πιτσοφαγούσης Ζωής!!
Πεφωτισμένη ολιγαρχία, λοιπόν! Μνήμη βραχεία, ωσάν του χρυσόψαρου, ξεχνάς τα μηνύματα εκείνα που δικαίως σου απέδωσαν το χαρακτηρισμό...που με το ένα χέρι τάιζα το μικρούλι τότε και με το άλλο σου έγραφα! Να τα διαγράψεις, άσπλαχνη γυναίκα και άπιστη μαζί...όλο ναταλού και Ναταλού!!!! Τσίμπησες κι εσύ από τη βαρεά κουλτούρα του Ναταλίου και σπεύδεις να διαγράψεις τις γνήσιες λαικές στιγμές μας!:no:
Όσο για το Νατάλι, χαίρομαι πολύ που το βλέπω συχνά πυκνά κι ας απειλεί (και σοβαρά μάλιστα) ότι αν δεν ξαναγίνει το παρεάκι της θα αποχωρήσει...ας μην το σκεφτούμε αυτό με το μέσα κεφάλι, που λένε και στο χωριό μου(αυτό της μητέρας:Κρήτη)
καλο μήνα, λοιπόν, κοριτσάκια...αυτόν τον πράγματι ξεχωριστό μήνα!!!!!!
σας φιλώ!
Μπα...Μπα...Ξεπρασίνησε κάποια ή είναι ο φωτισμός;
Μέχρι τώρα ήξερα για πάνω κεφάλι και κάτω κεφάλι!Quote:
Originally posted by tidekpe
Όσο για το Νατάλι, χαίρομαι πολύ που το βλέπω συχνά πυκνά κι ας απειλεί (και σοβαρά μάλιστα) ότι αν δεν ξαναγίνει το παρεάκι της θα αποχωρήσει...ας μην το σκεφτούμε αυτό με το μέσα κεφάλι, που λένε και στο χωριό μου(αυτό της μητέρας:Κρήτη)!
Ξημέρωσε ο Θεός τη μέρα να μάθω και για το μέσα κεφάλι και-προφανώς-το έξω κεφάλι!
Ποιός ξέρει;Μεθαύριο ίσως κάτι ακουστεί και για το εντός εκτός και επί τα αυτά κεφάλι!Λερναίες ύδρες γίναμε!
Το δικό μου πάντως κοινό θνητό κουρκουτιασμένο κεφάλι με την ασφαλών διαστάσεων βάση του
σέρνονται πάραυτα για την αυλή του φθινοπώρου...Κοινώς,καληνύχ τα,μέσα και έξω Βιταμπέλες μου!
--->ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ -ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ : ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ (από ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ)
Πάμε κι εμείς στην αυλή του φθινοπώρου
πίσω απ' τα πετρωμένα στάχυα του καλοκαιριού
πάμε κι εμείς στα παιδιά που κοιμήθηκαν
κάτω απ' τα ματωμένα νύχια του περιστεριού
πάμε να δεις στην αυλή που μεγάλωσαν
Δυο παιδιά ερωτευμένα,δυο παιδιά του χαμού...
Καλημέρα!!!!!! Να και η Τεταρτίτσα, πάει κι η βδομαδίτσα!!!!!
Σήμερα είπα πως δεν θα επιτρέψω σε κανένα αφεντικό και σε καμία αφεντικίνα να μου χαλάσει την μέρα!!! Ετσι ντήθηκα σχετικά σέξυ (όσο το επιτρέπει ο χόρος) και κατέβηκα στο γραφείο!!!! Μέχρι στιγμής εισέπραξα κάπια κομπλιμέντα, επομένως πάμε καλά!!!! Φιλάκια και καλή σας μέρα!
καλημέρα Μαράκι μου,Ναταλού μου και σε όλες τις τσούπρες....:grin:
Καλησπερούδιαααααααααα
Η μέρα ξεκίνησε μεγαγχολικά,αλλά σιγά σιγά βρίσκουμε την ισορροπία μας...
Λέω να πάω μια βόλτα...Κατά προτίμηση παραλία.Έχει όρεξη καμία να πάμε παρεούλα;
--->ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ : ΛΕΥΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΣΕΜΙ
Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς
Μουσική: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
Είναι φορές που χωρίς αφορμή,
κάτι γιορτάζει βαθιά στο κορμί,
και ξαναβλέπεις το φως,
σαν να 'σουν χρόνια τυφλός.
Κι ένας αέρας ζεστός
γιασεμιά φορτωμένος, φυσάει βουρκωμένος.
Είναι φορές που δεν ξέρω γιατί
κάτι νυχτώνει βαθιά και πενθεί
και δε σου κάνει κανείς
κι όπως γυρεύεις να βρεις
λίγο λευκό να πιαστείς
γιασεμί στο σκοτάδι
σαν άστρο ανάβει.
Λευκό μου γιασεμί
μη νυχτώσεις.
Είναι φορές που χωρίς αφορμή,
μέσα μου τρέμει μια ξένη φωνή,
που μου θυμίζει στιγμές
από παλιές μου ζωές
και ένας αέρας ζεστός
γιασεμιά φορτωμένος, φυσάει βουρκωμένος.
Λευκό μου γιασεμί, μη νυχτώσεις.
'εχω εγώ όρεξη Ναταλάκι μου αλλά μου πέφτεις μακρυά..
Ξετσίπωτες πιτσοδικαιολογίες!
΄΄εεελα ρε ειλικρινά ξέρεις πόσο θα ήθελα τώρα ένα καφεδάκι με καλή παρέα...
σνιφ σνιφ δεν ξαναλέω τίποτα!:no:
Μακάρι να ήσουνα πιο κοντά και δεν θα έλεγα όχι Ναταλύ μου..... Και εγώ θέλω πολύ μια βόλτα στην παραλία....
Καλά,καλά,άμα είναι να μην ξαναπείς τίποτα και κατ'επέκταση να μην έχω ποιόν να πειράξω κι αφού ενδιαφέρεται και το Πωλινάκι...
--->ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
Όπου τώρα που το ακούω,κάνει λόγο και για μένα,τη θεία τη Λία!
Καλησπέρα σ ολα τα γλυκά κορίτσια και ενα μεγάλο φιλί στη Ναταλία μας!
Και εμένα μου λείπει η παλιά μας συντροφιά, ελπίζω να μαζευτούμε ξανα..όλες!
Βρε,βρε...καλώς την κάποτε μελλόνυμφη,πρώην νεόνυμφη και πλέον απλά παντρεμένη!
Τόσο καιρό που έχουμε να τα πούμε,Μαιρη-Λουλού μου,σε λίγο θα μάθουμε στο παρεμπιπτόντως
πως έγινες και μανούλα!Αχ...Πού είναι οι εποχές,που ψάχναμε τραγούδι για τον πρώτο σας χορό...
Στα γόνατα μου σε έπαιζα κάποτε και τώρα...:sniffle::sniffle::sniffle:...Τέλο� � πάντων...Δεν κάνει και στην ηλικία μου να συγκινούμαι πολύ...
Από το χέρι σου και στο χέρι σου!(δεν κολλάει από το στόμα σου και στο αφτί σου καθότι γραπτός ο λόγος)
Δώσε το καλό παράδειγμα στις άσωτες!Γιατί κι η υπομονή και η κατανόηση έχει τα όρια της!
Μην αρχίσω πάλι να τιμωρώ παραδειγματικά τις άτακτες μαθήτριες!Τι Χίτλερ με λέτε άλλωστε;
"merci beaucoup mademoiselle Natalie" για τις άμεσες πληροφορίες, καθώς και την Πεννούλα, της εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο "χάσιμο κιλών".... ελπίζω να καταφέρω το ήμισυ της προσπάθειας της !!!!!!!
Βρε Ναταλί, τι μου γράφεις για συμπεθερέματα και κοριτσάκια, ετοιμάζεις κάτι και δεν το ξέρω ????? για λέγε !!!!!
και φιλάκι ...... :kiss::kiss::kiss::kiss:
Παρακαλώ πολύ μη μου τρώτε το h μου! Νathalie!
Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα από το ήμισυ της προσπάθειας της!Θα το δεις!Σοβαρά,πιστεύω πολύ σ'εσένα!
Και σε λίγο θα έχεις και παρέα,γιατί σκοπεύει η Πέννυ να επιστρέψει στο φόρουμ ενεργά(εδώ πέφτουν πυροτεχνήματα).
Όσο για τα παιδιά μας,συμπεθέρα,τι να ετοιμάζω στα κιλά,που είμαι;
Απλά το λέω να μην ξεχνάω το όνειρο.Είναι δυνατόν να ετοιμάζω κάτι και να μην το ξέρεις;
και φιλάκι ...... :kiss::kiss::kiss::kiss: