Όχι,προς Θεού,Πωλινάκι μου,μη μου χαλάς την ανεβασμένη σου διάθεση!Έλα πάμε δυνατά στο ρυθμό:
http://img203.imageshack.us/img203/9521/tgifpimpin.gif
Printable View
Όχι,προς Θεού,Πωλινάκι μου,μη μου χαλάς την ανεβασμένη σου διάθεση!Έλα πάμε δυνατά στο ρυθμό:
http://img203.imageshack.us/img203/9521/tgifpimpin.gif
Ελα να βλέπω τα κορμάκια να κουνιούντε σε πιο εσθησιακούς ρυθμούς!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dr3RzfNq2Ws
Θενκ γκοντ ιτς Φραϊντευυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυ!!!!!!!!!!!!
Thank God it's Friday!!!!!!! Καλημέρες.... Πωλινάκι κράτα τη διάθεση ανεβασμένη, ότι κι αν γίνει !!!!
Ναταλάκι θα έπρεπε να σε βγάλουν Χαράλαμπο, και όχι Nathalie......... ή ακόμα καλύτερα Μπάμπη !
α, και φιλάκι.... :kiss::kiss::kiss::kiss:
καλημέρα, καλημέρα! Στις γενεθλιοξεχνούσες στις επίδοξες δεσποινίδες ετών 39( επί τη ευκαιρία τις προάλλες έκλεισα τα 42, παρακαλώ, με δόξα και τιμή!) στις μισούσες τη δουλειά και το αφεντικό τους και σε όλες όσες δεν μπήκαν αλλά κρυφοκοιτάνε...για σένα, πιτσόπαιδο!
με ένα εκπληκτικό για τη νότια Ελλάδα κρύο και χωρίς σχολείο, τουλάχιστον για τη μικρή, αναμένουμε την έλευση ενός ακόμη σαββατοκύριακου...κανένα θεατράκι για μεγάλους και σινεμαδάκι για μικρούς, μαθηματάκι το πρωι του Σαββάτου, πλύσιμο σίδερο κ.λ.π....
Όπως και να΄χει όμως, θα είμαστε όλοι μαζί...μάλλον!
Φιλιά!
καλημέρα....χαχαχαχα
πολλές, πολλές δουλειές κορίτσια... και μια εβδομάδα να κάνω συνέχεια δουλειές πάλι δεν θα τελειώσω, κόλαση....
Ένα φιλάκι,είναι λίγο,πολύ λίγο!Quote:
Originally posted by alalumaki
α, και φιλάκι.... :kiss::kiss::kiss::kiss:
Ξέρω γιατί μου δίνεις τέσσερα!
--->ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ : ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ
και φιλάκι.... :kiss::kiss::kiss::kiss:
Quote:
Originally posted by tidekpe
... αναμένουμε την έλευση ενός ακόμη σαββατοκύριακου...κανένα θεατράκι για μεγάλους και σινεμαδάκι για μικρούς, μαθηματάκι το πρωι του Σαββάτου, πλύσιμο σίδερο κ.λ.π....
Όπως και να΄χει όμως, θα είμαστε όλοι μαζί...μάλλον!
Και θέατρο θέλω και σινεμά!
Μάθημα,πλύσιμο,σίδερο κλπ. Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ!
Κι αυτό το "μαζί"...αχ...πόσο υπέροχο!
Καλησπέρα στις κυβερνο-γειτόνισες!! Ελπίζω να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.. και για τις ξεχασιάρες...5 more to go για τα γενέθλια του τεντζερούλη μου!!
Την πιο γλυκια μου καλησπερα σε ολες τις ....
πριγκιπεσσες μας!!!
Να ειστε ολες παντα καλα!! :)
Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα μια πολύ δύσκολη μέρα, αφού άλλαξα οικιακή βοηθό και έπρεπε να τα δείξω για άλλη μια φορά όλα και να εξηγίσω πώς θέλω το κάθε τί. Τουλάχιστον αυτή θα έρχετε κάθε Σάββατο και όχι κάθε ένα κι ένα όπως την προηγούμενη.
Επίσης είμαι χάλια.... Δεν μπορώ να αναπνεύσω, και νομίζω πως το κεφάλι μου θα εκραγεί. Δεν έχω φάει απολύτως τίποτα σήμερα και δεν ξέρω πως θα βγάλω το βράδυ..... πήγα το πρωι στον γιατρό και της ανέφερα πως πήγα στην συνάδελφο της την προηγούμενη βδομάδα, και πως ενώ είχα πει πως μπαίνω χειρουργίο, μου είχε δώσει μόνο cold and flu και φώναζε ότι δεν έχουμε καιρό, ότι έπρεπε είδη να είχα πάρει αντιβίωση, ότι είμαι χάλια, και μου έδωσε κάτι πολύ δυνατό, και είπε να πάω ξανά το άλλο Σάββατο να με δει που θα είναι αυτή μέσα. (πάω σε ένα συντεχνιακό ιατρείο, στο οποίο είναι μέλος ο σύζηγος και έτσι δεν πληρώνω και παίρνω όλα τα φάρμακα σε μισή τιμή, και κάθε μέρα έχει άλλο γιατρό μέσα.) Ελπίζω να μου περάσει γιατί μου το τόνισε πως αν δεν γίνω καλά ΔΕΝ μπαίνω χειρουργίο..... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
Και ΟΧΙ 6!Για τις νεότερες,να σας συστήσω το καπάκι μου!Τη σύζυγο μου,την Πέννες αλ γκρινια,το αχάριστο Πεννόπλασμα κλπ. κλπ.Quote:
Originally posted by pennyV
.. και για τις ξεχασιάρες...5 more to go για τα γενέθλια του τεντζερούλη μου!!
Και τώρα πάω να βρω πυροτεχνήματα να ρίξω για τη μεγάλη επιστροφή!Να δείτε κάτι Ευγενίες,κάτι Νεκταρίνια,ίσως και Ζεναρνιά
(ελπίζω)πώς θα γυροφέρνουν πιο συχνά στα μέρη μας στο εξής!Γιατί όχι και τα υπόλοιπα κυστοκόριτσα(Τετάκι,Σόφη κλπ)
Έλα να μαζευόμαστεεεε!
http://img98.imageshack.us/img98/8130/fireworkss.gif
Και πάνω που άρχισες να κάνεις παραθέσεις μόνο στο μέρος,που θέλεις να σχολιάσεις κι είμαι έτοιμη να σε επιβραβεύσω...τσουπ!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ελπίζω να μου περάσει γιατί μου το τόνισε πως αν δεν γίνω καλά ΔΕΝ μπαίνω χειρουργίο..... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
Να πάλι που θα σε μαλώσω!Εννοείται θα σου περάσει!Έχουμε τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες μέχρι τότε και θα είσαι περδίκι!
Σε παρακαλώ,σταμάτα να στέλνεις αρνητικές σκέψεις στο Σύμπαν για τη γκαντεμιά σου(το έχω κάνει αρκετά κι εγώ και ξέρω πώς είναι).
Γίνε η Πωλίνα υπερπαραγωγή,που όλοι ξέρουμε και ανέβα και πάλι!Για να βλέπω απαστράπτουσες φατσούλες να χαμογελάνε!Έλαααα!!!!
Εχεις δίκαιο!!!! Πρέπει να σκέφτομαι θετικά για να πάνε όλα θετικά!!!!!
Χαμογελάω λοιπόν!!!! Αυριο μια νέα μέρα, θα έχω και ξένους, πολλές ετοιμασίες και η αγαπημένη απασχόλιση!!! Μαγείρεμα!!!!!!!! Φιλάκια!!!