τι να πω.. καφεδακι ναου
Printable View
τι να πω.. καφεδακι ναου
αισθανομαι υπεροχα!! διοτις συνεβαλα κι εγω στο να ερθει στην ελλαδα στην κυβερνηση η αριστερα!!"Viva La Revolution"!!!
από αυριο το πρωι εχουμε σοσιαλισμο!! από αυριο το πρωι θα ερθει η αναδιανομή του πλουτου!!η ανακατανομή της γης!! τα εργοστασια θα ερθουν στα χερια των εργαζομενων τους!!
όπως μου ειπε κι ο θειος μου με δακρυα ,οπου υπηρξε στον αι στρατη ως εξοριστος αρκετα χρονια κι με μερικη αναπηρια λογο ξυλοδαρμών κι βασανιστιριων - ειπε "περνουμε την ρεβανς από το 1948 !αλλα εμεις χωρις οπλα! με την δυναμη του λαου όπως κι μας αξιζει!" ο μελιγαλας μονον να μην ξανα υπαρξει!
Υπάρχουν διάφορα είδη βιασμών. Αυτός που προβάλλεται σχεδόν πάντα από τα Μ.Μ.Ε. είναι ο βιασμός διαμέσου επίθεσης κάποιου αγνώστου στη γυναίκα. Αυτού του είδους οι βιασμοί, όμως, αποτελούν μόνο το 10% του συνόλου των βιασμών. Η μεγαλύτερη κατηγορία βιασμών είναι αυτή όπου το θύμα γνωρίζει λίγο-πολύ το θύτη. Είναι ο νυν ή πρώην σύζυγος ή σύντροφος ή κάποιος άλλος γνωστός της γυναίκας. Τέτοιου είδους βιασμοί, όμως, δεν «πουλάνε» στα Μ.Μ.Ε.αυτό είναι ενα τυχαίο απόσπασμα απο το παρακατω link
http://www.i-psyxologos.gr/viasmos/
αλλά σχετικα με τις στατιστικες δε θυμαμαι που το ειχα δει.
σου δινω κ μια εκπομπη απο το κουτι της πανδωρας που σε ενα σημειο αναφερει αυτο που λεω με τους βιασμους, αλλά αναφέρεται σε παιδιά κυρίως (το θεμα όμως παλι ειναι βιασμός).
https://www.youtube.com/watch?v=GHTaJXAUjj0
όπου λεει στο 6:23 οτι με βαση στατιστικες το 95% των σεξουαλικων κακοποιήσεων των παιδιών προέρχεται απο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και όχι απο αγνώστους.
ε, παρόμοιο ποσοστό με το άρθρο που βρήκα πιο πανω.
πραγματικα νομιζα οτι ηταν γνωστο πως βιαστής δε παιζει να ειναι καποιος αγνωστος με καμπαρντινα :D :P αλλά κάποιος που έχει κάποιο "θεμα" μαζί σου (λιγο-πολυ).
*την εκπομπη αξίζει να τη δεις , οταν βαριεσαι κ εχεις χρονο. οχι μονο για το αποσπασμα που σου ειπα αλλά επειδη εχεις θεματα με τους γονεις σου απ'οτι θυμαμαι, μιλαει γενικα για το ποσο κακο κανει η υπερπροστασια των σημερινων γονεων και που οδηγει (εμας δλδ που μας οδηγει).
εχει 6 parts θα τα βρεις αν θες.
συγκρατημενη, πολυ συγκρατημενη, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συγκρατημενη, αλλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συγκρατημενη, αισιοδοξια.
αντε να δουμε....
Ναι, διάβασα λίγο βιαστικά το κείμενο θα το ξαναδιαβάσω και θα δω και το βίντεο μόλις νιώσω λίγο καλύτερα (κοιμόμουν ως τώρα επειδή τη νύχτα έβλεπα πάλι εφιάλτες κι είχαν να κάνουν και με βία και τρόμαξα πολύ) ...ευχαριστώ που τα πόσταρες...
Πάντως είναι πολύ τρομαχτικό και με κάνει να σκέφτομαι αρνητικά ως προς το να κάνω κάποια στιγμή στο μέλλον καινούρια σχέση...
Εξαντλημένη, τσούζουν τα μάτια μου κι αναρωτιέμαι αν πρέπει να ξανακοιμηθώ...
Πιεσμένη, δεν περνάει κι αυτή η εξεταστική να ησυχάσω λιγάκι..
@κιουι δοκιμασα μια τετοια βοτκα και ηταν τελεια! να σαι καλα!:)
Ναι, κάνω ωραίο συνδυασμό με vodka. Και εμένα μ'αρέσω! :)
πεσμενη πολυ ψυχολογικα η διαθεση μου χαλια μεσα στην απαλεψια!!
Πολλα νευρα...
ουδετερα.......
σειμ χιαρ..
γκουντ γκουντ!