Φέρτε ρίγανη..
Printable View
Μωρέ ας μην πονούσα σήμερα και την έκανα άντε την πεζοπορία......Ποτέ θα έρθει η ανοίξει επιτέλους να φτιάξουν οι πόνοι στη μέση μου βαρέθηκα να πονάω....
Δεν ξερω για εσας εγω παντως μέχρι και πριν 2 χρονια που δεν είχα το χειρουργείο έπαιζα κανονικά βολευ και ας κλείνω φέτος τα 40αντα.....
Άκου εκεί για απόσυρση ...ωμμμμμμμμμ δεν θα συγχιστω δεν θα Σ υνχιστω
Ρε συ Γιώργο ισοπέδωσε μας κι άλλο μπορείς χαχαχα!!!!
Παρεπιπτωντως διαβάζω όλο και περισσότερο κόσμο αυτό τον καιρό ,από διάσημους κυρίως ξένους ,πως πολλά χρόνια ακόμα και στο πικ της καριέρας τους έπασχαν από ΓΑΔ και κατάθλιψη και πόσο πίσω τους κρατούσε όλο αυτό μέχρι να αρχίσουν την αγωγή τους και την ψυχοθεραπεία και να μπόρεσαν καιτο ξεπέρασαν....
Σ' ευχαριστώ! Είναι ωραίο κομμάτι!
Σου αρέσει το ροκ; Θυμήθηκα τώρα ένα τραγούδι του Παπακωνσταντίνου που λέει "να 'χα καρδιά μα και πυγμή όλα στη γη σε μια στιγμή για να τ' αλλάξω" κι εύχομαι να είχα κι εγώ πυγμή...
https://www.youtube.com/watch?v=qqxXz6IHw5s
Kυκνε , αντιλαμβανομαι την δυσκολη κατασταση την οποια βιωνεις , δεν θα σου την ανοητη συμβουλη ' ξεπερνα το ' η ' πηγαινε παρακατω ' , αλλα κατι πρεπει να γινει ωστε να μην σπαταλας αδικως την ζωη σου .......θα μου πεις , και δικαιως , μιλαω εγω που ταλαιπωριομουν επι 20 ετη με την κτθλψη ? ναι , θα τολμησω να δωσω μια συμβουλη , αν και οι συμβουλες πρεπει να διδονται μονο οσο ζητωνται , προσπαθησε πληζ να μην σκεφτεσαι αρνητικα , οσο μπορεις φυσικα , μερικες φορες δεν ειναι δυνατον , το γνωριζω , ελα σεπαφη με ανθρωπους , που τους θεωρεις φιλους σου , ειναι μεγαλη υποθαση οι κοινωνικες επαφες .............δεν ειμαι αυτος που θα σε κατακρινω , αν και τοκανα στο παρελθον , ζητω συγγνωμη γι αυτο, δεν ημουν καλα τοτε ........
Ο αδελφος μου πουλαει τρελιτσα οτι δεν χτυπουσαν οι κινεζοι την πορτα
παντα ρε φιλε παντα ειμαι 48 48 χρονια οτι κανουν οι αλλοι εγω το αντιθετο οταν ημουν μικροσ ηταν τα λεφτα ολοι ειχαν εγω δεν ειχα μετα μεγαλονωντασ ολοι ναρκωτικα εγω γυμναστηριο τωρα ειναι το φαι εγω τρωω σκατα ολοι τρωνε γκουρμε ρε μαλακεσ για ταινια ειμαι ο τιτλοσ ειναι one to milion μονο εγω τρωω τα βρωμικα σε ολη την πολη αυτο πωσ γινεται μπορει να μου το εξηγησετε
ελισαβετ εσυ που εισαι φιλη μου το εξηγεισ σε παρακαλω
Πάνω στη βελανιδιά
κάθεται µια κουκουβάγια
Έχει µάτια γουρλωτά
και φωνάζει δυνατά...
Κουκουβά κουκουβά
κουκουβά βα βα βα βαα...
Κουκουβά κουκουβά
κουκουβά βα βα βα βαα...
ελις εσύ είσαι μεγάλη καρδιά κι αστους άλλους να τρωνε γκουρμε και λοιπες αηδιες και να κανουν ναρκωτικα, εσυ να τρως οτι γουσταρεις και να κανεις οτι τραβα η καρδια σου. αμα οι αλλοι ειναι προβατα ρε ελις και κάνουν όλοι τα ίδια, πρέπει να γίνουμε κι εμείς;
πεσμου πως εισαι... σε βλεπω καλυτερα τελευταια. Στον γιατρο ξαναπήγες;
πηγα σημερα θα με βαλει στη συντηρηση 12 χρονια περασανε στον ιδιο γιατρο η γραμματεια που ειχε ηταν 9 χρονια απο οταν πηγε στο καινουριο γραφειο εγω ημουν πιο παλιοσ απο τον παλιο χωρο που ειχε
ευχαριστω ελη εσυ κι η ναταλια ειστε λιγο φιλεσ μου λετε και καμια κουβεντα στον φτωχο οποιοσ τα εχει καλα μαζι μου ειναι καλοσ ανθρωποσ μπορει να το ξερει οτι ειναι καλοσ μπορει και να μην το ξερει θα σου πω και γιατι τι σου προσφερω εγω τιποτα ουτε νιατα εχω ουτε ομορφια δυσκολοσ χαρακτηρασ ρημαδι κι ομωσ καθεσαι 2 λεπτα να γραψεισ κατι αυτο ειναι το φιλοτιμο σου και μπραβο σου
σας υπενθυμιζω οτι το πολεμο νευρων εσεις επιλεξατε να τον αρχισετε και τωρα δε ξερετε πως να μαζεψετε τα ασυμαζευτα ξεφνικα μεσω τις νεας ταξης πραγματων βλεπετε ως ιδιοκτησια σας πραγματα που μου ανηκουν και για να ειναι καλοι ο0λοι επρεπε να σκυψουν το κεφαλι στην ηλεκτρονικη σκλαβια που ετοιμαζετε για να ειναι τα παντα δικα σας και στο κοσμο να μην ανοικει τιποτα στην ελλαδα τουλαχιστον η νεα ταξη πραγματων δε προκειτε να περασει να τη περασετε στους φιλους σας στο εξωτερικο αν δε το εχετε κανει ειδη
ειδη εχουν εμφανιστει αντινεοταξικα βιντεο με χιλαδες προβολες και σε λιγο οταν εξαγριωθει ο κοσμος δε θα μινει τιποτα απ αυτη και τα χρεη στις τραπεζες θα γινουν δανεικα και αγυριστα
επι τοσο καιρο προσπαθουσατε κρυφα να μεταλαξετε τα παντα μεχρι και τους ανθρωπους και βλεπετε τους παντες υποχρεωμενους αυτο να το δεχτουν ομως εχετε ξεχασει οτι οτι ειναι μεταλαγμενο εχει και μεταλαγμενη μυρωδια που φαινετε γιατι ειναι διαφορετικη απ τις αλλες και ολα αυτα τα λεω γιατι εσεις με εξαναγκαζετε να τα πω και δε προκειτε να σταματησω εδω ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ τη κατασταση που οι ιδιοι δημιουργησατε εσεις το θελησατε και εγω απαντω θα τους πω εγω πως θα αναγνωρισουν τα μεταλαγμενα και δε προκειτε να σταματησω αν δε με αφησετε ησυχο αρα ηρθε η σειρα σας να ειστε εκει που θελατε να με βαλετε αυτο ακριβως που σκεφτεστε για μενα θα ειναι η μοιρα σας απο δω και περα τοσα χρονια παλεψατε με ολες σας τις δυναμεις να κανετε τους ελληνες να πεινασουν τωρα αφου το πεπλο επεσε και βγηκε στη φορα ποιοι ειστε ηρθε η σειρα σας να βρεθειτε στην ιδια θεση και να τη λουστητε αφου ολες οι επενδυσεις θα στραφουν εδω και τα ευρω που προσκυνατε μετα απ τα προφητευομενα γεγονοτα θα ειναι συλεκτικα χαρτια και το σχεδιο του θεου δε το σταματα τιποτα και κανενας γραφω η οχι
παρατηρω σε μονιμη βαση ενα πληθος απο προπαγανδιστες που προσπαθουν να δοσουν λαθος εντυπωση στο κοσμο επι χρονια ολοκληρα παρατηρουσα καπιους που δεν το αποκλειω οτι τους εχουν πληρωσει για να προκαλουν φασαριες και μετα να παριστανουν οτι με γνωριζουν ξεπερασαν καθε οριο οταν εβαλαν αφησες μπροστα στα ματια μου απο κει που περναγα και μετα προσπαθουσαν να συνομωτησουν χωρις να τους ενδιαφερει αν το καταλαβαινω η οχι και μετα μου παρισταναν τους φιλους και τους ανηξερους λες και ειμουν ηλιθιος οπως νομιζαν ενας σε ενα καφε εκανε εμετο μπροστα μου ενω μυρισα πεντακαθαρα τη μεταλαγμενη μυρωδια που δε μυριζε ασχημα και απο αυτο μπορει καπιος να την αναγνωρισει και αν νομιζετε οτι τα ειπα ολα θα πω και αλλα σε λιγο αν συνεχισετε να με ενοχλειτε και δε προκειτε να σταματησω με κορνες η οτι αλλο σας ερθει στο τσερβελο που νομιζετε οτι θα με επειρεασει ψυχολογικα
Τι κάνει ο κύκνος μας ?
Και ο Γιώργος panou???
Διαβασα τα μηνύματα του τώρα και στεναχωρήθηκα.......Γιατί μωρέ ,γιατί πισωγύρισμα .....
Ελπίζω να μπουν κάποια στιγμή ....
Άσε σήμερα πήγα σε ένα μέρος με την μάμα μου που είχε πολύ κόσμο και ορθοστασία και ξαφνικά με ξαναεπιασαν όλα ,κρίση πανικού με πόνο ,τρέμουλο και όλα τα συναφή και προσπαθούσα να κάνω όλα οσα λέμε εδώ μέσα αλλά όταν σε πιάνουν το μυαλό εκείνη την ώρα τι στο καλό παθαίνει ρε γαμωτο και κολλάει δεν ξερω.....