Και ναι!Η γη συνεχίζει κανονικά πλέον να γυρίζει!Όλα βαίνουν φυσιολογικά!
http://img155.imageshack.us/img155/1...s8bg6nkesk.gif
Printable View
Και ναι!Η γη συνεχίζει κανονικά πλέον να γυρίζει!Όλα βαίνουν φυσιολογικά!
http://img155.imageshack.us/img155/1...s8bg6nkesk.gif
Σοφάκι μου,καμάρι μου!Πόσο χαίρομαι,που σε βλέπω!Quote:
Originally posted by sofia68
Την πιο γλυκια μου καλησπερα σε ολες τις ....
πριγκιπεσσες μας!!!
Να ειστε ολες παντα καλα!! :)
Ελπίζω η ζωή σου να εκτυλίσσεται όσο εντυπωσιακά θετικά δείχνει το τικεράκι σου!
Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Καλημέρα!!!! Σήμερα είναι μια υπέροχη ηλιόλουστη Κυριακή στην Κύπρο. Ο σύζηγος πήγε επείγον δουλιά μέχρι το μεσημέρι, οι ετημασίες για το μεσημεριανό τραπέζι τελείωσαν, ο μικρός κάτω στην μαμά μου, και εγώ μόλις έφτιαξα μια ζεστή κούπα με καφέ και το απολαμβάνω .... Φιλάκια !
Καλημέρα..... Τί μου κάνετε? Εγώ νιώθω ένα πτώμα. Δεν κοιμήθηκα καθόλου χτες και σήμερα έχω την στρίγκλα να ουρλιάζει και να κάνει παρατηρίσεις..... αχχχ.... 22 και απόψε και θα υσιχάσω έστω για λίγο καιρό.... Φιλάκια κούκλες
καλημέρα και καλή εβδομάδα, σε όλα τα κορίτσια. Μια θριαμβευτική επάνοδο για τη Σοφούλα και το Πεννάκι, τα περαστικά μου στην Πωλίνα και, ναι!!!Ζήλευε, Νατάλι...για το ένα σκέλος, αυτότου θεάτρου: είδαμε το αμάρτημα της μητρός μου μαζί με κάτι μαθητές μου και, εννοείται, ότι όλοι μου πρόσφεραν τα χαρτομάντηλά τους...ΓΙα το άλλο όμως αυτό του κινηματογράφου δε θα με ζήλευα καθόλουΗ ιστορία της Ραπουνζέλ ως παρωδία περισσότερο και επειδή η μικρή καθόταν ακίνητη και μαγεμένη εγώ ετρωγα τα ποπ-κορν της...δηλαδή έσπασα και τη διατροφή μου! Ε, δεν είναι για ζήλεια αυτό, νατάλι μου!
Σας φιλώ με ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!:bouncy:
καλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλους!!!!
Η εβδομάδα άρχισε καλά και έχω ραντεβού με διαιτολόγο όπως και κάθε Δευτέρα.
φιλάκια σε όλους
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.....
Πεννάκι καλωσήρθες, σε θέλουμε να μας δώσεις τα φώτα σου γενικώς........
Zωούουουουουλα! Πώς πάει με τον επιστήμονα;;
Δώσε απώλεια να ξερουμε....
τώρα είμαι περίπου 69,8 κοίτα δεν την κάνω κατά γράμμα
69,8 ΜΑΓΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!! από πόσο πήγες εκεί herts??
μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα κτλ...έχω φτάσει και 80+
μεγάλη ιστορία alalumaki μου...:love:
Γεια σας....εχω να γραψω σχεδον ενα χρονο,και ειναι λιγο αδυνατο να παρακολουθησω τις εξελιξεις..!!Ευχομαι οτι ολες ειστε καλα,γερες και δυνατες.Για την ιστορια,απλα θα πω οτι αφου καταφερα καποια στιγμη περυσι να φτασω τα 58 μετα απο νοσηλεια σε ψυχιατρικη κλινικη ξαναεφτασα αισιως τα 80.Τωρα βρισκομαι στα 67 αλλα ολο αυτο το πραγμα ειναι τρομακτικη φθορα.Καποια στιγμη η ζωη μου φανηκε να παιρνει κατι ομορφες αποχρωσεις αλλα ηταν στιγμιαιο,και νομιζω οτι αυτη η αποπειρα να ξαναεμπιστευτω καποιον με αφησε ακομα πιο κλεισμενη στον εαυτο μου.Δεν μου βγαινει τπτ αλλο να πω..Ειναι ωραια εδω μεσα..δεν ποναει τοσο...
Γλυκό μου Χανελάκι, τι κάνεις... γιατί τόσο πύκρα ??? Μην κολάς σε νούμερα ζυγαριάς και ανθρώπους... είσαι ευαίσθητο κορίτσι, αλλά νομίζω ότι μπορείς παράλληλα να είσαι και δυνατό. Δες τα λίγο μισογεμάτα, δες λίγο ότι είσαι μία κούκλα... Δες τα θετικά και άφησε πίσω τα αρνητικά.... μας έλειψες !!! Φιλάκια πολλά.....
Nathalie... που είσαι ?? μη μου ξαναπεις γιατί δεν μπαίνω να γράφω, γιατί με το που μπαίνω εγώ, εξαφανίζεσαι εσύ... μήπως θέλεις να μου πεις κάτι ???????????
Καλημέρες κορίτσια του γειτονικού τόπικ! Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα... νιώθω ήδη σαν να μην έφυγα ποτέ!! Ελπίζω να είστε όλες καλά.. alalumaki μου πάντα στη διάθεσή σου αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι.
Hanelle δε νομίζω να έχουμε μιλήσει ποτέ... αλλά πραγματικά ελπίζω η θλίψη που αναδίδει το πρώτο σου μετά από τόσο καιρό ποστ να είναι γρήγορα μια κακιά ανάμνηση! Δεν ξέρω τί άλλο να σου ευχηθώ, παρά μόνο καλή δύναμη!!