Μ.Παρασκευη : Αμμος
Μ.Σαββατο: Τερκενλης - Max Perry
Πασχα: να μας βοηθησει ο Θεος
+5
Printable View
+5
Αχαχαχαχαχχααχα ουρλιαξα!Quote:
Originally posted by penelope1985
+5
Ελπιζω μονο σ'ενα θαυμα.... γιάυτο και εκανα φιλο στο fb τον Ιησου Χριστο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!
Αμμος που λες τι ειναι;Δεν ξερω..
Μαξ περρυ,δοξα τω Θεο,ποτε δεν εχω φαει.
Τερκενλης,μονο κλασσικο τσουρεκι,με σοκολατα κ γεμιστα οχι:(
Αμμος ειναι ψαροταβερνα στο Μικρολιμανο. Μαζι με τον λογαριασμο ερχεται και ενα πιατο λουκουμαδες με παγωτο...
Νταξ τσουρεκι Τερκενλης απ'οξω λευκη σοκολατα απο μεσα καστανο.... respect...
Δεν κανω πλακα για τον Χριστο... τωρα τον ρωταω γιατι μας εχει στησει τοσους αιωνες...
Mε τη constance κανονισατε τα οργια;
Εχεις φιλο δλδ τον Ιησου Χριστο,αρα εχεις κονε στους Αν.Υπερφαγους!!
Mε ποιαν αλλη? Παρασκευη μεσημερι σερμπετια για ποικιλια για 4... ναι ναι...
σερμπετια respect αν με θελετε κι εμενα ερχομαι για να γυριζει η ποικιλια γυρω γυρω και να τρελαινομαιιιιιιι :) πω πω παλι θα ονειρευομαι σοκολατοπιτες αποψε :bouncing:
Αυτη την Παρασκευη;;;Quote:
Mε ποιαν αλλη? Παρασκευη μεσημερι σερμπετια για ποικιλια για 4... ναι ναι...
Παγωτο καϊμακι,Θεε μου.....
Μαλλον ηταν AFK.Quote:
Αμμος ειναι ψαροταβερνα στο Μικρολιμανο. Μαζι με τον λογαριασμο ερχεται και ενα πιατο λουκουμαδες με παγωτο...
Νταξ τσουρεκι Τερκενλης απ'οξω λευκη σοκολατα απο μεσα καστανο.... respect...
Δεν κανω πλακα για τον Χριστο... τωρα τον ρωταω γιατι μας εχει στησει τοσους αιωνες...
Σημερα σταθερα 50,4. Μαλλον θα κατσω για λιγο εδω,
τωρα που εστρωσε το στομαχι μου, λεω να φαω λιγο απ'ολα που δε μπορουσα.
{MerryMaker_Misery}
Συγγνώμη για την περιέργεια μου ! αλλά διαβάζω στο τικερακι σου ότι είσαι 50 κιλά και θέλεις να πας 40. Δεν είναι πολύ λίγα ? στην Φώτο που σε είδα στο λινκ που μας είχες δώσει είσαι είδη πολύ αδύνατη .
τα 5 κιλα ειναι ολο δερμα χαλαρωσης. Ανετα με πιανεις απο τη κοιλια και με σηκωνεις. Αν και δε πιστευω οτι θα τα φτασω ποτε τα 40, γενικα βαζω υψηλους στοχους παντα, ωστε αν τα παρατησω στη μεση, παλι κοντα να ειμαι στον αρχικο στοχο.Quote:
Originally posted by boldozas
{MerryMaker_Misery}
Συγγνώμη για την περιέργεια μου ! αλλά διαβάζω στο τικερακι σου ότι είσαι 50 κιλά και θέλεις να πας 40. Δεν είναι πολύ λίγα ? στην Φώτο που σε είδα στο λινκ που μας είχες δώσει είσαι είδη πολύ αδύνατη .
Π.χ Χρειαζομαι 500 ευρω να μαζεψω, βαζω στοχο 900 ευρω, και στα 400 ευρω να τα παρατησω, παλι κοντα ειμαι.
Επισης εκανα λιπομετρηση και μου βγηκε ΠΟΛΥ υψηλο για τα δεδομενα μου. Για να κατεβασω το ποσοστο, χρειαζομαι να χασω λιγα κιλα λιπους (οχι βαρους) και να μαζεψω το δερμα.
τοτε κανε πολλη γυμναστικη..... για να μην χανεις μυικη μαζα!
μπορει να εχεις λιπος περισσοτερο απο το κανονικο,αλλα αφου
εχεις σκοπο να πας στα 40 κοιτα να σφιξεις λιγο μπας και
δεν φαινεσαι πετσι και κοκαλο....
αυτο κανω, πηρα ελλειπτικο για το σπιτι, εκανα απο χτες 2 ωρες οσο εβλεπα ταινια, με εχει βολεψει αφανταστα.
τωρα φλερταρω με τη ιδεα να παρω power plate. Θα το σκεφτω και θα το ερευνησω πολυ, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα αρη μοΥ
και επισης δεν θελω να μεινω αφραγκη λογω ενθουσιασμου μου