Και τώρα πώς είσαι;
Ναι πολλά λέμε εδώ αλλά εκείνη την ώρα μόνο αυτά δεν σκέφτεσαι.. Κολλάει όντως το μυαλό..
Printable View
Καλά είμαι ευτυχώς,μετά το πρώτο 10λεπτο πανικού ευτυχως λειτούργησε το μυαλό μπόρεσα το μάζεψα όλο αυτό και τώρα που ήρθα σπίτι και ηρέμησε και ο πόνος ξαναεπανηλθα....
Δεν ξερω πραγματικά ώρες ώρες όταν καταγράφεται στο εγκέφαλο μου αυτός ο πόνος τι στο καλό παθαίνει ....
Κοινός τι περίεργες πουστιες μου παίζει .......
Καλα μην φανταστεις οχι πάντα ,αυτό που με βοηθάει αυτή την φορά ειναι ότι τα έχω ξαναπεράσει και είναι γνώριμα τα χαρακτηριστικά γι αυτό και μπορώ και αντιδρώ....
Την πρώτη φορά μετά από μια κρίση καραμπινάτη μεταφερθηκα άρον τον άρον στα επείγοντα με όλους τους γιατρούς πάνω από κεφάλι μου να με πέρνουν άμεσα για αξονική γιατι επειδή ήμουν φρεσκοχειρουργημενη κσι κλινιρης τα συμπτώματα που παρουσίασα ήταν σαν να είχα πάθει θρόμβωση. .....Μέχρι εκείνη την στιγμη ούτε καν ήξερα ότι μπορείς να πάθεις κάτι τέτοιο και όμως το σώμα μου και το μυαλο μου αντέδρασε έτσι στην στεναχώρια μου.....
Ελπίζω να μπορείς και εσύ να τα ελέγχεις κάπως και να μην τα αφεινεις .
Εντάξει δεν με πιάνει πλέον σε τέτοιο βαθμό.. Τώρα μόνο τρέμουλο και σαν δυσπνοια.. Το ελέγχω αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κάτσω στη σειρά όταν χρειάζεται πχ για να πληρώσω κάτι.. Νιώθω εγκλωβισμένη.. Και γενικά εδώ και χρόνια μου έχει κολλήσει ότι όταν πεθάνω θα είναι από ασφυξία..
Καλα το τρέμουλο τώρα που είμαι στην αρχή της θεραπείας όταν με πιάσει τα δάκτυλα μου πληκτρολογουν και απο μόνο τους αν τα έχω πάνω στο πληκτρολόγιο.....Μετά όσο περνάει ο καιρός φεύγει ευτυχώς .......
Ασφυξία με έπιανα τα βράδυα ένοιωθα ότι κάποιος μου έβαζε ένα μαξιλάρι στο Πρόσωπο ,ευτυχώς αυτό το εχω διώξει .....
Έχω χρόνια θυρεοειδή, μου έχει βγάλει την πίστη.. Δεν ρυθμίζεται..
Ταινία βέβαια.. Και μιλώντας για ταινίες.. Έχω κολλήσει από το πρωί. Ψάχνω μια συγκεκριμένη και δεν τη βρίσκω με υπότιτλους.. Ή θα τη δω σήμερα ή θα σκάσω. Και μάλλον θα καταληξω να την δω χωρίς υπότιτλους..
Ρε κορίτσια που θα βρω την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους γιατί έτσι θα χάσω τα μισά. Μιλάνε πολύ γρήγορα.. Πείτε κανένα site γιατί κόλλησα.. ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ!
Μερικές φορές, όταν τα σύννεφα του μυαλού σκοτεινιαζουν τον ήλιο του και το οδηγούν σε απυθμενα μαύρα πηγάδια, μπορεί να είναι γιατί η ψυχή δεν άντεξε τον πόνο ή γιατί φοβήθηκε ή γιατί χάθηκε....
Παιδιά παιδική ταινία για να δω το βράδυ? Για να χαλαρώσω..
Που σέρνεται αυτό το κορμί και δεν μπήκε;