Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!Να εχετε κι εσεις οτι ποθειτε στη ζωη σας!
Λαλάγγια, λαλάγγια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
Quote:
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!Να εχετε κι εσεις οτι ποθειτε στη ζωη σας!
Λαλάγγια, λαλάγγια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και μία τουρτίτσα βασιλική και από εμένα :D
Λαέ του Κακομοιριστάν ζητάω άδεια και εγώ να αποσυρθώ... είμαι ένα πτώμα, πονάει το κορμάκι μου και θέλω να βουλιάξω πιο βαθιά στον καναπέ...
Σας φιλώ όλες γλυκά αλλά πιο γλυκά την εορτάζουσα Γλαύκη μας!
Καληνύχτα αγαπημένες μου συμφορουμίτισες είστε όλες υπέροχες και μοναδικές η κάθε μία με τον τρόπο της ;).
Καλη υπηκοε Ελι σ'ευχαριστω ιδιαιτερα!Αυτος μαλιστα ειναι βασιλικος εορτασμος!
Μακ ειναι γνωστο τι σημαινει το Μακ πας να με ξεπεταξεις με μια σοκολατα αλλα επειδη ειμαι γνωστη σοκολατοφαγος ας εισαι καλα!
Καληνυχτα Αβουλινι να προσεχεις!
Εγώ επιθυμώ ησυχία στη ζωή μου άλλα δε την βλέπω!!!!!!!!!!
τώρα ικανοποίησα λίγο περισσότερο τις ορέξεις σας μεγαλειοτάτη?Quote:
Μακ ειναι γνωστο τι σημαινει το Μακ πας να με ξεπεταξεις με μια σοκολατα αλλα επειδη ειμαι γνωστη σοκολατοφαγος ας εισαι καλα!
Καληνυχτα....Ονειρα γλυκα....φιλια....
Καληνύχτα κατάκοπο Ελλάκι και καλή ξεκούραση και σε εσένα!!!!!
Καληνύχτα Eli και καλό ξημέρωμα.
Κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ, πάω να ξαπλώσω να δω τηλεόραση. Με έχει πιάσει πάλι να τσιμπολογάω οπότε αν σκεπάσω το στόμα μου με το πάπλωμα θα σταματήσει να τρώει! :lol:
Ναταλία καληνύχτα x 27.
Γλαύκη μου να είσαι πάντα καλά και δίπλα μας. Καληνύχτα.
Φιλάκια σε όλες σας.
Σας αφήνω λοιπόν, αύριο θα έχουμε μία ολόκληρη μέρα να σε γιορτάζουμε Γκαύκη μου και να σου δίνουμε ευχές και θετική ενέργεια :D
Οι βασιλικοί εορτασμοί μόλις ξεκίνησαν, οι σάλπιγγες σήμαναν την έναρξη και αύριο θα έχουμε παρελάσεις, εορταστικά εμβατήρια, βασιλικούς μπουφέδες και όλα τα καλά!
Φιλιά πολλά ξανά! Όνειρα μας γλυκά ζζζζΖΖζζζζΖΖΖ
Μακ αγαπημενο μου αυλικο γλυφτρονι η αληθεια ειναι τι προσαθεις πολυ κ γι'αυτο θα αμοιφθεις!Σε φιλω τρυφερα αλλα μην παιρνεις θαρρος!Αυριο εχεις λογοτεχνικο καθηκον!
Προχτες συζητουσαμε για ποιηση στο μαγαζι κ σημερα ενας γνωστος που ακουγε μου εφερε 2 βιβλια του Χριστιανοπουλου που δεν ειχα κανενα του!Απροσμενο δωρο!
Καληνύχτα και από εμένα κούκλες μου!!!!!Μάλλον έμεινα εγώ να σβήσω απόψε τα φώτα!!!!!Στα κρεβάτια σας γρήγορα κ τα χέρια πάνω από τις κουβέρτες !!!!!Όνειρα γλυκά και φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!
God Save The Queen!
Xρόνια σας πολλά,Φτουτάτη,γεμάτα πιστούς υπήκοους,πολλά γλειφτράκια,πλούτη,δόξα,μα� �ροημερία κι αρσενικούς άξιους απογόνους!
Η υψηλή σας ζαχαροπλάστης προσπάθησε να αποδώσει την απαράμειλης ομορφιάς και γλυκύτητας εικόνα σας στην αυτοκρατορική τούρτα!
Ελπίζω η ικανοποίηση σας για το αποτέλεσμα να μετουσιωθεί σε γενέθλιο αντίδωρο απέναντι στους Κακομοιριστανούς ως ένα 24ωρο δημοκρατίας!
Υγειαίνετε!
Ευχαριστω αναρχικο στοιχειο μου!Ευτυχως που οι ζαχαροπλαστες σου δεν ειναι στην υπηρεσια μου!Θα αποκεφαλιζονταν!Αλλα μαλλον η απαραμιλλη ομορφια μου δεν μπορει να αποδοθει σε μια τουρτα......
Δημοκρατια?Εδω γινεται μπαχαλο με τη μοναρχια!αν τους δωσω θαρρος φαντασου τι εχει να γινει.....
http://www.youtube.com/watch?v=eAxzbM-uZOw
Καληνυχτα ψυχακι......
Καλημέρα σε όλο το Βασίλειο!
Μεγαλειοτάτη, τι έχετε να πείτε; Σηκώθηκα αχάραγα, προκειμένου να συναντήσω το βασιλικό κοσμηματοπώλη και να παραλάβω ένα ιδιαίτερο δώρο για σας. Πρόκειται για διαμάντια σπάνιας κοπής και ανυπολόγιστης αξίας. Εννοείται πως τίποτα δε μπορεί να κοσμήσει αρκετά επάξια το βασιλικό λαιμό σας! Παρόλα αυτά, σας τα παραδίδω, με τις καλύτερες ευχές μου!
Καλημερα σε ολο το γλαυκοβασιλειο κ οχι μονο!Αβα παιδι μου σ'ευχαριστω πολυ!ειδες?Πρωτη απο ολους σηκωνομαι καθε μερα.Που οι καλες εκεινες εποχες που μας ειχαν στα ωπα ωπα!Ανοιγαν τις κουρτινες,να τα πρωινα τα πλουσια,ν σε πλυνουν.να σε χτενισουν....
Να εχετε ολες μια υπεροχη μερα!!!
Για να δειτε τι γαλαντομα βασιλισσα εχετε κ σε τι χρυση εβδομαδα ζειτε σημερα που ειναι τα γενεθλια μου δεν θα σας κερασω κομματα τουρτα αλλα τουρτα ολοκληρη!
Η βασιλικη για την αφεντια μου βεβαιως βεβαιως!
Στο Ναταλακι μας μια παραμυθενια για να ειναι ετσι η ζωη της απο δω κ περα.....
Στο Αβουλινι μας ενα μωρο,να αξιωθει γρηγορα να κρατησει το δικο της...
Για το Τζινακι μας,οχι οτι αυτα θα εκαναν τη ψυχουλα της πιο πλουσια απο οσο ειναι.....
Μια χρωματιστη για την Ελι μας να ειναι χρωματιστα τα ονειρα της...
Τι αλλο απο μια σοκολατενια για τη σοκολατενια μας τη Μπρεικ....
Για την Κατερινα μας την ομορφη,που ξεπερασε κ το στοχο της,να ειναι παντα ετσι λαμπερη,ενα ζευγαρι τακουνατο Μανολο....
Για τη Μακ μας χρωματιστα βιβλια για να εχει χρωμα κ ποικιλια η ζωη της.....
Για τη Λιλα μια σαν μαξιλαρια επειδη ειναι μικρη ακομη να πεφτει παντα στα μαλακα......
Μια καροτενια για το Γιωτακι μας για να ειναι παντα νοστιμη η ζωη της....
Μια τιγρε για τη Πωλινα μας που της αρεσει.....
Μια αστερατη για την αστεροσκονη μας,αστερια γεματος ο δρομος της ......
Μια μοναδικη για τη μοναδικη μας....
Μια λουλουδιασμενη για να ειναι ετσι η ζωη της για το Αγγελουδακι μας...
Για την Αλινα μια με συνεργα της δουλειας για οτι καλυτερο για το μελλον της...
Μια τρελλουτσικη για την Wow μας....
Μια θαλασσινη για την welldah μας....
Καλημέρα Γλαυκόκοσμε!!!!!Ευχαριστούμ� � όλες πολύ για τις υπέροχες τούρτες!!!!!Σου ευχομαι ξανά γλυκιά μου Γλαυκη η ζωή σου να είναι πιο γλυκιά απ'όλες τις τούρτες μαζί κ να είσαι πάντα χαρούμενη!!!!!!!!!!
καλημερα!!!!!
χρονια πολλα στη βασιλισσα μας να τα χιλιασει.
μια ανθισμενη ανοιξιατικη τουρτα απο εμενα
τα νεα μου τωρα.εκανε τις δουλειες μου στα τει τωρα περιμενω τι θα γινει παρακατω.αργησα πολυ ομως και δεν καταφερα να ανεβω κεντρο οποτε πηγα στο river west που δεν ειχα παει και ηταν και κοντα στα τει.ο πρωην εμεινε μ@λακας οχι οτι δεν ειναι.πηρα και μια ωραιοτατη μπλουζα στις προσφορες μολις 10 ευρω μιας και δεν χαλαω λεφτα για ρουχα που σε ενα μηνα δεν θα μου κανουν.γυρισα απο το δρομο για τριπολη και χιονιζε και πηγαιναμε σαν κοτες.κουραση.
Ποιος εχει γεννεθλιαααα????????????/ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
wow η γλαυκη εχει γενεθλια.
Μια ολανθιστη για την Καλλιοπη μας,ολανθιστη παντα η ζωη της...
Μια για την Αννα65,σταθερη αλλα ομορφη κ δημιουργικη οπως ειναι στη ζωη της....